19

човек

преди 4 години

Докато политиците спорят българин или македонец е бил Гоце Делчев, то жителите на столичния квартал със същото име "Гоце Делчев" се вълнуват от съвсем други проблеми:Тоест, те протестират не защото Гоце Делчев не се признава за българин в Северна Македония, а защото не искат мястото където живеят да се превърне в бетонна джунгла!Поредното доказателство, че политиците и обикновените граждани говорят на различни езици и не се разбират...

18

Шопо

преди 4 години

Да се връщат на село щом им е тесно ! У Ню Йорк са още по на гъсто...

17

мак

преди 4 години

Вместо да пазят зелените площи като зениците си и да създават нови, умните глави ги унищожават и разрешават на богаташите да строят. Жилищни сгради бол, не достигат да речем детски градини, хосписи, за тях помислете.

16

Сашо

преди 4 години

Избихте се да живеете в София. Тенденцията за пренаселване не е от вчера, но никой не е спряла. Ами като искате толкова да сте там, нормално е да кажете чао на зелени площи, места в ДГ и училища. Жалко за кореняците софиянци, но те така и така не са повече от 20%. другите 80% нямат никакво право на мрънкане , при положение, че те са създали проблема Защо се винят строителните предприемачи, Ами като има търсене, няма как да не се появи и предлагане Пазар му викат!

15

Анонимен

преди 4 години

Нека, още може. София трябва да остане без градинки.

14

Анонимен

преди 4 години

Защо тези софиянци просто не се откажат да са столица. Като са алчни и искат целия бизнес в страната за себе си и като искат по 1500 евро за квадрат на жилище, така ще е.Заслужават още повече да ги застрояват даже.

13

до реалист

преди 4 години

Точно, пусни си местната телевизия и си гледай местните новини...

12

реалист

преди 4 години

11,не се хващай за клавитурен лапсус,ясно е че е ходите.Това не променя нещата.Живея в областен град и ходя пеша.Но ми омръзна телевизии и радиа ни занимават с ток,парно,вода,въздух,градини и т.н на софиянци.Пуснете си местни такива.

11

Анонимен

преди 4 години

А да не мислите,че и на общината и дреме за протеста.И тя си гони интереса.

10

Анонимен

преди 4 години

да не мислите, че на инвеститора му дреме за протеста, той си гони интереса

9

Софиянец

преди 4 години

Точно затова ИВАНЧЕВА трябва да я изберем за кмет на цяла София!

8

Анонимен

преди 4 години

кучетата си лаят, кервана си върви...

7

Анонимен

преди 4 години

Фъндъковаааааа,КОИЙ дава разрешителните???

6

реалист

преди 4 години

За има няма 25 години пренаселихте София.Даже първите вече гледат отвисоко по късните.Ще се ибиете за паркоместа,детски градини и училищни места.Кой къде живеел,къде учел брат му и кака му и т.н.Това е положението,по лошо ще става.Зелени площи,градинки-върнете се обратно,и ще ходити пеша на работа.10 000 крачки.

5

Мутрафон

преди 4 години

Ааааа няма такова нещо , като презастрояване !!! Всичко е ДОКУМЕНТАЛНО ИЗРЯДНО !!! Не могат да ни барнат с малък пръст ! ... Платили сме където трябва и колкото трябва !!! ... ЧИСТИ СМЕ , КАТО МОМИНА СЪЛЗА !!! ... Ще има и "АПАРТАМЕНТЧЕТА - ПОДАРЪЦИ" от "БЛАГОДАРНОСТ" към наши водещи Политически и Икономически "фигури" .... !!!!! :) НИЕ НЕ КРАДЕМ , БЕ ! ... НИЕ ПРОСТО СИ ПЛАЩАМЕ И СИ ВЗИМАМЕ !!!!! ... А ако сме много "наши хора" дори можем и да НЕ плащаме ... :) ;) :)

4

Анонимен

преди 4 години

Ама как така протест срещу новите мезонети на герберите? Путин ли спонсорира тези антиевропейски протести?

3

zeus

преди 4 години

В държава, в която сауна на покрива може да е незаконна, но допустима, всичко е възможно. Успех с протеста, но положението вече е за сопи и павета...

2

баба мара

преди 4 години

в люлин е същото положение до блок 204 ще се строи 5 етажен блок мястото ена много мръсно и шумно място хората от съседните блокове ще светят с лампитедо края на живота си ние нямаме вече въздух и светлина

1

WTF????

преди 4 години

Иванчева нали е в затвора, закопчана като Ханибал Лектър. Какво са недоволни тези? Престъпност и корупция в Тикваленд - НЯМА! Цари ред и благоденствие!