32

всека ваксина важна

преди 4 години

да му се бие една-две превантивни ваксини за понижаване на евнтуално възникнали пеТофилни ламтежи и аналнорически болести на колонялното дебело черво.Бог знае както какъв отива, какъв ще се представи и как ще ни го върнат.

31

българин

преди 4 години

В днешно време луди колкото щеш!-:)

30

Анонимен

преди 4 години

Не си прав 36. Дори производителите на телефони не са очаквали че в бедна Африка телефоните ще вървят като топъл ляб.Няма човек без телефон.Няма!Интернет също е навсякъде.Можеби идва от любовта им към общуване.За едно нещо позна.Секс и танци,навсякъде и много.

29

диско партизанин

преди 4 години

в африка живота е - секс, танци, песни, секс, танци, песни.... за кво да мислят, природата им дала всичко - вечно лято, ходят голи, не плащат отопление, ток, телефони, интернети, дрехи, храната по клоните. живот си живеят - нема се размножават ли ??? ше станат и двайсе милиарда

28

Анонимен

преди 4 години

До Бай СтавриАбсолютно вярно. Тия там само плюcкат и се размножават... и нищо повече. На площ 4.5 пъти по-малка от Китай и с горе-долу същия процент обработваема земя, пълна при това с всякакви природни богатства, живеят хора по-малко от китайците. Само дето тия *** от глад, и чакат света да ги храни, а китаец гладен няма. Тайната е проста - МЪРЗЕЛ се казва. И блезотговорство - колкото повече им даваме, толкова повече се плодят и толкова повече искат. Африка е ромовото гето на света.

27

Лили Барута

преди 4 години

Може ли някой да ми каже,не че не знам де,какъв е прираста в Африка за година та да им помагаме...и откъде накъде?

26

Анонимен

преди 4 години

В Африка "Love is in the air".

25

Глас от тоалетната

преди 4 години

Като ще ги спасява, направо да им дава и български паспортии самолетен билет до София. Така шанса за оцеляване е най-голям .

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Защото Африка е много богата на русурси,които се плячкосват от векове,и сега също.

23

Анонимен

преди 4 години

Подобни организации,ст които е този в Африка пробват лекарства,ваксини и всякакви гадости върху хората в Африка. Сигурно е поредното сороско нпо това.

22

муспи

преди 4 години

Да си банков служител е същия безсмислен гешефт като филантропията. Добро може да се прави само на себпо9обни. Да го правиш на диваци е все едно да наливаш вода в каца без дъно. Кои са ни ближни?! Тези в които има божии души. Те са част от бялата раса, тези дето са на социалното дъно, и останалите бели макар и загинали но имат душа, което им дава надежди. Повечето животни имат души за огорчение на милиардите *** покрили планетата.

21

Анонимен

преди 4 години

Досега си мислех, че секс туризма в Тайланд е изгоден..........сега си представям как му "благоряд" на този цяла нощ за една вафла мура.....

20

Анонимен

преди 4 години

Българина пак дава тон в живота на хората и както винаги знаят и могат повече докато реално не са постигнали нищо в жалките си животи освен да мрънкат по коментарите.

19

дедо ви

преди 4 години

Ако имах избор къде да се родя ,бих избрал Африка. Може и беден много ,но весел и безгрижен живот,никакво бачкане по цял ден почивка и лежане на сянка,задружност в обществото и никакво без мислъл за утре.Тези хора са много щастливи и го разбират когато дойдат в Европа хаха...

18

мадона

преди 4 години

Мадона извади СОБСТВЕНИ пари и построи училище и болница в африканска държава - благородно дело. Но ако там е на власт свиреп диктатор-човекоядец /каквито има/, файдата от болницата и девическото училище е нулева.

17

леля ви

преди 4 години

И аз исках да имам повече деца, но се отказах, защото нямам с какво да ги отгледам!

16

Анонимен

преди 4 години

Поредния хипи с промито мозъче и неговата сълзлива история, а сега *** *** да мятат пачки в поредната благотворителна пирамида.

15

Ча Ча Ча

преди 4 години

Което потвърждава правилото, че шматките никога няма да свършат.

14

Анонимен

преди 4 години

България цъфти и връзва, господина чак в Африка ходи да помага на хората.Не схващам нещо

13

теодора

преди 4 години

Толкова години, толкова пари, толкова помощ за Африка... и нищо кой знае какво! Вярно, за огромен континент става въпрос. Второ - Лекари без граница оставиха без коментар обвиненията, даже на жертви, че са правили оргии и са изнасилвали деца в организираните от тях болници. Просто отказаха да отговорят. Но... който може и иска - нека да помага, става въпрос за деца, все пак!