41

от мен...

преди 4 години

...искрено бих се зарадвал ако беше изгоряла баничарницата и гръмнал автоклава на бозаджийницата , та тролольольовците да млъкнат FOREVER!

40

Анонимен

преди 4 години

dnes.bg, имаше няколко коментара срещу мнението на ГЕРБ FOREVER, които макар и груби и обидни, бяха напълно заслужени, а вие сте ги изтрили. Мнението на ГЕРБ FOREVER е изключително долно и само *** може да се изкаже по такъв начин за тези животинчета. Не трябваше да триете коментарите срещу него, те трябваше да стоят, защото реакцията, изказана в тях е закономерна. Засрамете се!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Един съселянин,като косел ,нарочно илине прерязва краката на щъркел.След време странна болест го удря в кракатаи така си отива.Мой познат стреляшес прашка по лястовици.Сега ходи самнемил недраг.Според мен животът едаден да четем знаците,духовните.

38

ГЕРБ FOREVER

преди 4 години

Абе стига ни занимавате с некви ум рели гарги, *** надигат глава, да ги разнажем на изборите есенес, мноо ми дреме за некви опърлени пилци

37

някой

преди 4 години

Както винаги, след дъжд качулка!Защо не са сигнализирали за това гнездо и преди да пристигнат щъркелите то да бъде повдигнато на платформа?

36

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА Никъде не съм виждал да развалят нарочно гнезда по времето соца. Освен ако не са били някакви у.оди, каквито е имало и винаги ще има, но днес ги ринеш с лопата. Предполагам, че ако някой пръдне, и това ще политизираш.

35

Анонимен

преди 4 години

Скъса ми се сърцето от мъка. Толкова добри и умни птици, с толкова любов и преданост създават семейство и поколение , че много човеци трябва да се учат от тях. А селяните как не са си взели поука от миналите нещастия?!! Защо са го оставили в това гнездо, щом не е безопасно???

34

късо съединение

преди 4 години

Така става като продавате ЧЕЗ на разни Гинки.

33

Анонимен

преди 4 години

Правят се гнезда с изнесени шапки над жиците. Така няма контакт с клоните от гнездото и жиците и не може да стане пожар.

32

...

преди 4 години

Горките животинки... от години се мъчат да създадат поколение. Веднъж малките паднали, друг път буря събаряла яйцата, сега малките им живички изгоряха. От мъка ще умре тази двойка щъркели. Сега кръжат и си търсят гнездото и малките, които са пазили от слънцето, като са стояли с часове с разперени крила, за да пазят сянка. И сега какво? Горките животинки... наистина тъжно, много тъжно

31

1

преди 4 години

До 112Искат информация, за да не стават грешки! Добре е човек като се обади, да посочва и местоположението си. Иначе се получава, например: звъня от Пловдив и не казвам къде съм, сигнала се получава в Кърджали и оператора започва да гадае, къде да го препрати.

30

GG

преди 4 години

Щъркелчетата !!! Баси гадното

29

Анонимен

преди 4 години

Ми като знаят че там има щъркели да са сложили една метална кошница отгоре...В едно село видях подобно нещо. Браво на кмета му, сетил се е човека. Щъркелите са готини птици, а са и полезни. Градът в Щатите, в който работих, правеше луди пари от ентусиасти да наблюдават диви птици в естествената им среда, т.нар. birdwatching. Ние се чудим как да ги гоним и ядем :D

28

Анонимен

преди 4 години

Щъркеловото месо и яйца са били популярен деликатес сред политическия елит на Римската империя.

27

Изрод си, номер 19

преди 4 години

До Деян КуцевДа пукнеш дано!

26

112

преди 4 години

Дам на 112 е малко като телефонен "лексикон" - задават доста ненужни въпроси. Когато се обадиш очакваш кратко ,точно и ясно да те питат по темата... След това идва времето в което оператора трябва да намери коя служба отговаря точно за тази територия и дано вдигнат ....

25

аз-ът

преди 4 години

До Св. ПетърВикаш щом умират хора нищо друго няма значение така ли? *** простата ви нация аз!---+++

24

аз-ът

преди 4 години

Уж човека бил по-умен от пернатите, ама друг път.Що ги оставихте да са оплетат в жиците и са подпалят бе, хора?При тез валежи, нали гнездото е подгизнало от вода и като се опира в жиците какво става бе? Ей затуй на стълбове с напрежение, трябва върха да е остър конус, за да не могат големите птици да правят гнезда.Сложете им няколко празни стълба на подходящо място---------++++

23

Анонимен

преди 4 години

Кви богове кви руснаци, хора вие напълно сте издали багажа...

22

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ ЦЯЛА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ПОЧТИ НЯМА ЩЪРКЕЛИ, ЗАЩОТО ТЕ УСЕЩАТ , ЧЕ ТАМ Е ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!!!НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО БЯЛ ЩЪРКЕЛ И ЩЕ ВИДИТЕ КЪДЕ ГНЕЗДИ ИМА ГО И В БЕЛАРУС НО НЕ И В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ МАЙКАТА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!!!