10

Я па я..!

преди 4 години

Има ли агенция която да брои мълниите ? Май на там ни насочват.

9

Вълнаро

преди 4 години

Първи, питаш как са ги преброили. На стотици места по света има електромагнитни датчици, които отчитат мълнията от хиляди километри разстояние. Свързани са в глобална мрежа и всеки може да ги следи, да си прави статистика и какво ли не. Например напиши lightninmaps и се забавлявай :)

8

Мяумяумяу

преди 4 години

"Над 80 000 мълнии на Балканите" - Малко са. За такива кухи кратуни трябват доста повече за да им светне. И пак не е сигурно.

7

Бок

преди 4 години

ва нъказва!!!

6

,,Козяк,,

преди 4 години

Бау-бау...ХАРП !!!

5

LordRayden

преди 4 години

Мълниите озонират въздуха.Много интересно, защо при съвременните технологии не е измислен начин за получаване на електроенергия от мълнии???Използват всякакви други скъпи и неефективни методи, а в бг енергетиката е доведена до абсурд (и до фалит, най-вероятно).

4

а

преди 4 години

Светкавиците прочистват въздуха

3

Физик

преди 4 години

ХААРП , ХИМИКЪЛТРЕЙЛС ...... Гръмотевични бури , светкавици , мълнии ..... Вече лесно се .... "правят" !!! ..... На някои хора може да им е смешно , да НЕ им се вярва и да го изкарват на ... майтап !!! ... Но това си е НЕОСПОРИМ ФАКТ , с които обаче разсипаха Природата и само мога да си представям какви значително по - силни и тежки Катаклизми ни очакват в близко бъдеще !!! ..... :( :( :(

2

НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 4 години

И нито една не улучи парламента ! ):

1

КАК ГИ ПРЕБРОИХА

преди 4 години

как