31

Боби

преди 4 години

До Krom"24 часов тест за оцеляване" воюват с кюрдите от години и не са ги пречупили. Саддам съща не можа. Турската армия претърпя доста загуби в Сирия. Недей да извърташ."Афганистан 1986 година Руснаците пращат като на конвейр цинкови гробове ...Командването най-накрая се вслушва в препоръките на обикновените командирирезултатиСпецназИзолация на месност и претърсване рамо до рамопреди да се махнат от Афганистан бяха победители

30

Krom

преди 4 години

До Боби - да? И това ще ги накара да си мълчат? Не бих казал. Турските специални части в Анадола за които един бивш немски командос, сега журналист написа статия под заглавие "24 часов тест за оцеляване" воюват с кюрдите от години и не са ги пречупили. Саддам съща не можа. Турската армия претърпя доста загуби в Сирия. Недей да извърташ.

29

Анонимен

преди 4 години

Възможно е. България също отказа на НАТО да използва страната за удари срещу Сърбия. Това е нормална процедура, когато става въпрос за съсед с когото нямаш проблеми.

28

даааа

преди 4 години

Иран...... старата Персия.....историята помни.

27

Боби

преди 4 години

До Krom"Малко е вероятно да ги питат. В Иран живеят и около 7 млн. кюрди - близо 10% от населението. Видя се какво могат, когато бъдат адекватно въоръжени. Утре ще се окаже, че разполагат с "Тоу", "Джавалин" и "Стингър" и цялата иранска стратегия ще бъде подложена на натиск. В частност, американците залагат доста на тях - идеалния евтин ресурс."Разбираш ли че в ИРАН колкото и да не ни харесва действа малко или много закона Шериата. Ако Кюрдите скочат ще има ДЖИХАД който ще свърши с ГЕНОЦИД!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Четете внимателно. Ирак няма да предостави територията си за удари, но не казва нищо за въздушното си пространство. В тези удари ще участват още две държави, СА и Израел и при това територията на СА е много по-добра за атаки срещу Иран отколкото тази на Ирак.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анатема,кравари ! .... Тя гилотината беше наточена и в Ирак и при братята сърбе след разпада на Югославия, но САЩ и НАТО си свършиха работата, а гилотината резна зелките на такива като Садам, Милошевич ... и производните им. Ще се запознаят с нея и още шейхове и аятоласи ... !!!

24

Krom

преди 4 години

Малко е вероятно да ги питат. В Иран живеят и около 7 млн. кюрди - близо 10% от населението. Видя се какво могат, когато бъдат адекватно въоръжени. Утре ще се окаже, че разполагат с "Тоу", "Джавалин" и "Стингър" и цялата иранска стратегия ще бъде подложена на натиск. В частност, американците залагат доста на тях - идеалния евтин ресурс. Има ги в Иран, Ирак, Турция и Сирия - идеално средство за натиск. А и имат амбиция за собствена държава. Идеалната наемна армия. Така че, времето ще покаже.

23

Анонимен

преди 4 години

"Последното, от което има нужда САЩ, е да нанася удари от Ирак.На САЩ ракетите са им на кораби, а сухопътна операция никой не е луд да прави."А за какво им беше на американците базата в Инджирлик, Турция? Ти просто изпускаш въздушните бази.

22

Анонимен

преди 4 години

Тия нагли иранци как така са си построили държавата върху исконен американски петрол????

21

Анонимен

преди 4 години

"Нещо повече, поредната *** американска кампания срещу Иран, ще доведе до там, че след година Иран ще има ядрено оръжие и това вече ще го превърне в изключителна опасност за света - необратима опасност."---Пич, Иран не е нападнал никой в последните 2000 години. Дори и Ирано-Иракската война не е започната от Иран. Просто ако се загледаш на картата, Иран е огромна страна на пътя между изтока и запада и граничи с Арабско море, като част от Индийския океан... И има петрол.

20

Анонимен

преди 4 години

А вечно наведеният *** ще позволи въпреки, че никой няма да го пита защото никой не се интересува от мнението му и защото нищо не зависи от него.

19

Анонимен

преди 4 години

"Вчера Тръмп заплаши в Туитър Иран с унищожителен военен удар в случай на нова атака срещу Америка. "----Че кога Иран е атакувал Америка?

18

Анонимен

преди 4 години

И кой ще ви пита че не мога да се сетя?

17

Анонимен

преди 4 години

РУСНАЦИТЕ ИСКАТ ДА КОНТРОЛИРАТ ОРМУЗКИЯ ПРОЛИВ И СВЕТОВНАТА ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛ. НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛИ ТОВА.

16

за 13

преди 4 години

До АнонименНИЕ ИМАХМЕ ЕДИН СЪСЕД ЮГОСЛАВИЯ И ТОЙ СЕ ОКАЗА ПРЕХОДНА РУСКА ИЗМИСЛИЦА ХАХА

15

Мдя

преди 4 години

Изтича им времето на ФАЩОще 20-30 години и заминават, като поредната империя срутила се от собственото си малоумие.

14

Анонимен

преди 4 години

Браво! Помнят американският ботуш!

13

Анонимен

преди 4 години

10, глупава логика. Съседите са вечни, а съюзниците - преходни.

12

Анонимен

преди 4 години

МОГАТ ДА НАНЕСАТ УДАРИТЕ ПО ИРАН ОТ БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ Е ГОРДА ДА ПОМОГНЕ НА СЪЮЗНИЦИТЕ СИ В БОРБАТА СРЕЩУ ВСЯКА ДИКТАТУРА!