30

Анонимен

преди 4 години

До Само питаме:Глупостта е нелечима! Су-25 е щурмовак! А щурмоваците имат своите задачи и никоя армия не може без тях. А НАТО да ги ползва в района на Газа (си!). Защо не написаха за сблъсъка на два немски Юрофайтъра с човешка жертва? Ако, не дай Боже, нещастието се беше случило в Русия, досега в Днес щеше да има поне 5 публикации с 500 радостни платени хлипания!Съболезнования към близките на пилота, какво е виновно момчето, че е летяло на такъв ненадежден прехвален самолет!

29

a

преди 4 години

Лавров е голям политик, извади путин късмет с него, ако имаше такъв външен министър, брежнев и до ден днешен щеше да бъде жив /сарказъм

28

Анонимен

преди 4 години

И големите гербери вече най после се убедиха, че България не може без Русия. Гьоловете , поточетата трябва да са история. Русия е и огромен пазар за съживяване на полуживото българско селско стопанство - зеленчукопроизводството и консервната промишленост, тютюн, вино и пр. и пр.

27

Анонимен

преди 4 години

Су-25 е произвеждан в Грузия и там има достатъчно специалисти по ремонта.

26

ЛЯВ

преди 4 години

Г-н Лавров,защо храните кучетата да ви лаят?Моля да спрете газта и нефта, да спрете туристите и преките полети до България, да спрете доставката на ново гориво за Козлодуй.

25

vasevil

преди 4 години

Този дърт самолет СУ25 се оказва, че е пуснат в действие през далечната 1975г. Но най-смешното е че новият F16 (3-то поколение), който ще купува БА,е модел, пуснат в действие 1974г. А още по-смешното е, че плащаме 150 милиона долара за 1 брой при положение че F35 (5-то поколение) струва 100 милиона долара.

24

Анонимен

преди 4 години

Здравствуйте, братушки!

23

Анонимен

преди 4 години

Грешка , кой е кара да ходи в Москва.

22

Само питаме:

преди 4 години

А, тия руски щайги после ще летят, ли..?МОЖЕ И за учебни мишени да ги ползваме у НАТО.

21

Анонимен

преди 4 години

От такива продажни управници все сме на опашката. Правят струват руснаците си изоставят земята и бягат да работят в чужбина

20

Патриот

преди 4 години

Незабавена отмяна на предателската сделска а краварските кошници!Американските въшкари по стълбовете и дърветата!БЪлгарите сме с Русия и мразим ФАЩ и нато!

19

Абе, еййй...

преди 4 години

Гоооолема навалица за работа у Русия, бе..... Хахахааааааа...На Дунав мост, пускат само по 3-*** за да не клатят моста на Дружбата, шотоможе и Д а се разпадне.

18

Анонимен

преди 4 години

Даже и гербавите, макар и да са прости, знаят че бъдещето принадлежи на Русия - новата световна супер сила!Всеки който познава историята, знае колко бързо рухват или рязко се променят всякакви съюзи, при някакви екстремни обстоятелства - например при въоръжен конфликт!Например цялата пясъчна система от съюзи на Франция и Англия рухва за броени дни в началото на ВСВ!Така че това че сме в ЕС и НАТО абсолютно нищо не значи - трябва да подобрим отношенията си с Русия на всяка цена!

17

Анонимен

преди 4 години

И сега очаквам опашка от младежи да ходят да бачкат почасово в Маскве. А сина на другарката Нинова и на всичките социалисти да отидат на специялизация, щото вече има места. Иначе наще се понаучиха, добре размотават ще правим тръба за газ ама да мине през процедурите само...5г поне.

16

Анонимен

преди 4 години

До ай сиктирПЛЕВНЕЛИЕВ БЕШЕ ПРАВ. НЕ МОЖЕ ЗАРАДИ 5 РУСКИ БАРАКИ ДА ГИ ПУСКАМЕ ТУК.

15

Анонимен

преди 4 години

нищо руско не ни е нужно

14

д-р Дрегер

преди 4 години

Знаем тука как руски специалисти ремонтират каквото и да било.Първия месец няма инструменти. Втория месец няма части. Третия месец са свършили краставичките. Четвъртия месец е свършил алказалцера. Петия месец са привикани на инструктаж в КГБ. Шестия месец не са им превели заплатите. На седмия е ред да си ходят щото договорът изтекъл.

13

Анонимен

преди 4 години

Айде всички пенсионери отивайтв да работите във вашата съкровенна мечта :) ще ни отърветее и от тъпите си партии.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНИКОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НЯМА ДА ОТИДЕ ДА РАБОТИ В РУСИЯ

11

Анонимен

преди 4 години

А не мерси. Да си ги вземат тея барутници. Видяхме в Сърбия... За нищо не стават.