11

Анонимен

преди 4 години

"Какво кара хората да посещават места, свързани със смърт и мъчение?"===За добро или лошо, повечето хора ходят по местата където са живели и/или още живеят други хора. А навсякъде по света местните се раждат, живеят, растат, радват се, имат си своите неволи и страдания, и накрая си отиват. Такъв горе-долу е пътя на родените с пъп, за ония без пъп - не зная!Това, че някой е решил да дава пари за да начеше любопитството си, негова воля. Не ми влиза в работата да меря колко странно може да е.

10

Чикън

преди 4 години

Няма друго в историята, което ако оспориш да те съдят или да ти съсипят кариерата /ако си историк/. Аз не съм, но съм забелязал, че специално за това не може да има две мнения.

9

Отвратен

преди 4 години

Аман от гнусна, антихристиянска, сатанинска, ционистка, масонска,, еврейска пропаганда! Аман бе! Каква връзка има трагедията Чернобил с легендата за 6 милиарда ли бяха, милиона ли изпарили се "евреи", които били напръскани с Cyclon B - препарат за въшки произведен в Америка и с който препарат са били пръскани и новодошлите имигранти на Елис Айланд до Ню Йорк. По данни на СЗО броя на евреите в Европа 1939г е 10 милиона, а 1945г. - 10,5 милиона! Холокоста е гнусна, дяволска лъжа с цел рекет!

8

Анонимен

преди 4 години

***, пише се неУместното

7

Анонимен

преди 4 години

Другари крвоноси, атракционът Аушвиц е построен след войната. Недейте така хитро да вмъквате холивидски сценарии.

6

Анонимен

преди 4 години

до 7..Тук се пише всякак ако не знаеш и е явно е че не знаеш! Достатъчно е да напишеш нещо смисленно . Та всеки средно интелигентен българин да те разбере правилно! -:) Не сме в "уяилище" Та да гоним и запетайките нали? -:) В бързината и желанието си да сподели нещо бърка и натиска и неправилните букви на клавиатурата нали? Та влез им в положение де.Тук има "пишещи" по цели "романи" И не схващаш и грам от казаното уви! Та радвай се на простичките но разбираеми коментари! -:)

5

българин

преди 4 години

Не разбирам каква е тази "кампания" на така наречените ни "медии" послушковци с тези "теми" за Чернобил и "концентрационни " лагери на фашизма?? Алоуууу."медиите" Не ни ли отвличате съвсем съзнателно внимабието от прекаления Бойкофилизъм в България? -:) Ама ние не "спим"! Усещаме се!!! -:)

4

Анонимен

преди 4 години

По същата причина когато хората минават край мястото на катастрофа спират за да видят.Можеби това, че не се е случило с тях ги кара да се чувстват по-добре.

3

Анонимен

преди 4 години

В новооткрития японски музей на мира в Хирошима, обширна двугодишна реновация доведе до увеличаване на акцента върху личните артефакти и историите на оцелелите. Запленени от нововъведенията япошките във все по-голямата си част вярват, че атомните бомби над тяхните градове са хвърлени от СССР.

2

Анонимен

преди 4 години

Звездата на европейския туризъм Виена преди повече от час е разтърсена от взрив, а вие "дъвчете" Чернобил.

1

Гаманов

преди 4 години

Знам от опит т.е. лично съм ги наблюдавал подобни"туристи"....по голямата част от тях са пълно куку...