21

Гочету

преди 4 години

Кой обра касатаа, кой обра касатаа???

20

Анонимен

преди 4 години

До Въпрос към ***?ей лефкоцит, абе задай си въпроса към КН. Иначи висиш като артийка забодена на пирон да се суши в дамската клозетна след убрисак на трите теча в цветовете на дъгата жлътнало, цервено и бежово кафево, ама же гнус

19

Анонимен

преди 4 години

Връткай се Курнелио! Така удоволствието е по-пълно!

18

Анонимен

преди 4 години

Връщай субсидията крадло

17

Анонимен

преди 4 години

БЦП-ту изгориха скоростно партийната субсидия като пенсионер на лавка за лотарийни билетчета - ей ся ша спичеля и Милиона, и любовта и зависта на всички. Търка, търка 128 годишното бабе и накрая ЦИК каза - няма Милион, няма любов, само миризма и резил откъм памперса. Сега бабето е гладно, има дългове към държавата и комшиите, но пък не се е отказало от мерака да ни стане Премиер. То ли да е изкуфяло или Ние да сме балъци - поне едното от двете със сигурност е вярно!!! Дано дане са й двете!

16

Гледна точка

преди 4 години

Тя припомни, че позицията на партията е за намаляване на субсидията, но не и на 1 левТочно Нинова спекулираше, че ГЕРБ не искали субсидия от 1лв., като не са изпълнили волята на суверена! Много бързо си забравя лъжите.

15

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

14

Анонимен

преди 4 години

до Дедо поп,прав си ГЕРБ са по-добрите комунисти, не само че всичко окрадоха ами и взеха милиарди за десетки милиарди. И дядо ти Живков не действаше с такъв размах.

13

Дедо поп

преди 4 години

Прав си - комунистът Борисов ни е опразнил хазната за поне 20 години напред! И само да ти напомня, че за разлика от борисов, Нинова никога не е била член на БКП!

12

Анонимен

преди 4 години

Както народа се оправя с безпаричието така ще се научите и вие тепърва милионерите в партиите да си плащате от джоба !

11

Анонимен

преди 4 години

Както комунист може да ти опразни държавен бюджет и частна мандра, никой не може по-добре. Кръв повръща- пари не връща. Доказано!!!Бойко разпореди още днес да се върнат надвзетите пари в бюджета! Та какво каза червената *** за връщането парите на народа? На коя дата червените ще (по)връщат парите? Чакайте от умрел писмо!

10

Анонимен

преди 4 години

Стига рева ***. Референдум имаше,кое неразбра? Нагледци

9

Анонимен

преди 4 години

хората казаха лев , като искат повече да си вдигат членския внос, а аз ще им дам 11 лв членски внос ама да ме спечелят като член

8

Анонимен

преди 4 години

Корни сама се закопава с безграничната си лакомия.

7

Хахахааааа.

преди 4 години

.... Ама *** не казва кви са им разчети те, за да не се изложи пред електорат си!!! Явно, техните са най-високи и ако ги одобрят, ще са виновни... ПАК ГЕРБ. Селски номера!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТв на БСП е кабелна и се финансира от таксите както са Атака и НФСБ. ГЕРБ са некадърни и не могат да правят тв.

5

Анонимен

преди 4 години

Връщай парите крадло

4

Анонимен

преди 4 години

Никой не може да каже защо не трябва да е 1 лева или 10 лева. Най-добре за това е да се махне и партиите ще търсят пари извън държавата и ще са на партиен борд.

3

Анонимен

преди 4 години

Нинова, а защо не ревахте като вземахте по 13 лева. Затова 2.5 милиона гласуваха за субсидия по левче и най-добре е да чуете най-накрая гласа на народа. Не се бавете, а върнете в бюджета надвзетите пари, както направиха ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 4 години

Мис Държавна Приватизация е като ужилена заради партийната субсидия. Опозицията са маллоумници и щом ГЕРБ кажат минус те задължително трябва да кажат плюс. При такова положение се заравят сами и измъкване няма. С тази си позиция вече са с 10 процента надолу за следващите избори, да им е честито, сами се заровиха.