28

Анонимен

преди 4 години

В какъв свят живеем... Богатите взеха да бягат от глада.

27

татарин

преди 4 години

До Анонименсибир е хубаво място особенно в алтай

26

Анонимен

преди 4 години

"Слънцето и Земята прогресивно изсТиват....."

25

Анонимен

преди 4 години

Много е удобно за Затоплистите да кажат че богатите с парите се оправяли с жегите:):) А бедните не можели:) Ама пропускат да кажат че богатите също така имат пари за да си плащат толлото в студовете, а бедните измират от студ. Климатични промени е имало и миналото и ще има, ама това не дава право на затоплистите да пълнят гушки. Слънцето и Земята прогресивно изсиват и там са бъдещите проблеми на човечеството и живота на планетата въобще. Втория важен проблем е пренаселването на планетата.

24

Анонимен

преди 4 години

Апокалипсис няма да има, за ужас на екоталибанските промити мозъци, напротив с малко разум и повече работа африканците може и трябва сами да си решат проблема с бедността, за глад е глупост да се говори днес. Тръмп и Болсонаро искат силна икономика и просперитет, а зелени драми и хипи утопии - това е положението!

23

До 21

преди 4 години

И кога точно г-н пръднал в асансьора климатични промени не имало? Проблема много се преекспонира, той вече излезе извън границите на разума. Като цяло това по-горе е един крайно ляв хипи-гей либерастки бъркоч - нищо конкретно, само клетви, заклинания, нападки спрямо неверниците, поредния зелен апокалипсис, добрите мързеливи и прости бедни и разбира сме къде сме без дежурния расизъм, но най-важното е че за всичко е виновен злия бял мъж.

22

Анонимен

преди 4 години

Пиша ви от Сибир. Май скоро ще дойдете при менннн. Хаахаааахооо

21

Анонимен

преди 4 години

да не вярваш в климатичните промени като тръмпи е все едно да пръднеш в асансьора и да кажеш ,че това не води до промяна на газовия състав на помещението,демек всеки може да си пърди вътре и това не променя нищо хаха,ама всеки го усеща,също като климата

20

a

преди 4 години

Поне един човек да каже в прав текст истината, много вярно.

19

Анонимен

преди 4 години

с кво облъчват . кемтрейлс или хаарп немога да разбера

18

Облъчват тежко

преди 4 години

Последните седмици Атлантическия океан освободи огромни количества газ с цел защита от остър електромагнитен смог и други опасни увреждания откъм САЩ. С тези газове с е надява да искърпи частично тежките вреди нанесени от облъчване с човешка техникаТежко облъчени обеми въздух над БЪлгария от скенери и холограми на автомобили засега са нелечими

17

Анонимен

преди 4 години

Жега А ?От ада измъкване няма бедни ми смехурко.

16

Krom

преди 4 години

Света си върви по предначертания план - т.е. към масов катаклизъм. Обзалагам се, че "златния милиард" вече е подготвил сценария. Климатичните промени вече се очертават ясно. Разбира се, американския президент не е толкова ***, колкото се опитва да изглежда. За мен - сценарии. Ще се "насладим" на развитието, защото ще бъдем свидетели, така си мисля.

15

Анонимен

преди 4 години

Има връзка глобално затопляне с консумацията на евтин салам за бедни със соя и ГМО внос фасул.

14

Киро Х

преди 4 години

До TTНе може, расистко е! Кафените трябва да се множат като мишки, а ние да им плащаме за масрафа и да сме доволни от това! Така искат от НСР!

13

Войните за вода и хр

преди 4 години

тепърва предстоят!Но сит на гладен не вярва, докато не му припари под д-ъто. А тогава обикновено е малко късно. Не знам дали е за добро или лошо, но по разбираеми причини паралиите ще могат да оцелеят само малко по-дълго. И колкото и да не им се вярва парите не се ядат и пият, а от определен момент нататък се стават на ***. Слънцето няма да спре да изгрява и залязва щото Джон или Иван имат/нямат по няколко млн в сметките си. Но същите 2-*** няма да изкарат и седмица на Слънце без вода

12

вержи

преди 4 години

тия с този ХААРП ни съсипаха планетата

11

Зиморничав пустиняк

преди 4 години

Каква жега бре. Умирам от студ и ходя с балтон. Брада си пуснах и коса да ми топлят. Дървата свършиха . Ко прайм?

10

Анонимен

преди 4 години

Спрете да готвите по терасите. Да си отворите прозорците да влезе свеж въздух .и о чудо .

9

Анонимен

преди 4 години

Спрете да ръсите небето и използвате климатично оръжие и няма да има жеги.