32

Финансист

преди 4 години

Бойко Методиев можел да нарежда. По-голяма смехория от тази не бях чел. Да беше наредил да не ги вземат тези пари, при това партиите са ги вземали с 20 % ДДС. Между другото, повечето бизнесмени не вземат пари от субсидии, но плащат 20 % ДДС за всяка сметка. Опитват се да ни правят на ***, а ние не сме.

31

Анонимен

преди 4 години

Бойко върнал парите в скрина на тъщата на Цветанов.

30

Анонимен

преди 4 години

Връщайте парите крадци от БСП Не ни дрънкайте червени глупости

29

Анонимен

преди 4 години

ако аз бях целия народ, честно ви казвам, никога няма да гласувам за тези, които сега са в НС, ако бях на целия народ, щях да изляза и да ги помета, за съжаление съм само аз май

28

Анонимен

преди 4 години

А сега да видим моралистите отляво какъв отчаян ход ще предприемат?Щото те не знаят такова нещо - Да връщат пари...

27

Анонимен

преди 4 години

Горанов, ОСТАВКА!

26

Гледна точка

преди 4 години

Защо тези политици си мислят че са толкова ценни за нас?Типично за *** е отричане на авторитетите и по-горе стоящите от него!*** си чопли носът, плюе ceкни се и храчи, към Русия бодро крачи.

25

Анонимен

преди 4 години

А кой нареди да се надвземат? ОСТАВКА на Горанов КОГА? А разследване?

24

Анонимен

преди 4 години

Правилно е направила ББ, но трябва да продължи и се намали администрацията. Броят на депутатите трябва да е 30-40 макс както са 16-17 евродепутата заради намаляване на населението. Кметовете и министрите също намалени с 50-60 %.

23

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Браво на Бойко, ако не беше НАРЕДИЛ, тия абдали немаше да ги върнат!

22

Непреходни далавери

преди 4 години

До Отговарям: Непреходно в ГЕРБ е само далавераджийството. Ясно беше, че всички в Апартаментгейт ще ги изкарат невинни. Това го каза тази сутрин и бившият шеф на КОНПИ проф. Кушлев: Не е престъпление да купиш евтино жилище щом ти го предлагат. Комисията работи по документи, не разследва защо на един и същ етаж един апартамент се продава за два-три пъти по-ниска цена на кв. метър. Ако е имало търговия с влияние, това трябва да го разследва прокуратурата. Но ще го разследва ли? Не ми се вярва.

21

Гледна точка

преди 4 години

Защо тези политици си мислят че са толкова ценни за нас?И ти с какво си по-ценен от тях? Никой не те познава. Излез на светло, да видим вождЪ, да видим толкова ценният кадър.

20

Надвзети=наддадени

преди 4 години

Субсидиите първо са наддадени от некадърното финансово министерство на министър Горанов, и чак тогава са "надвзети". И то не за една година, а от 2016 до сега. В по-цивилизована държава на негово място министърът щеше да си даде оставката, но у нас това не се случва.

19

Овчо Наивников

преди 4 години

С комисионните от една малка обществена поръчка ще ги възстановят !? Тоя ни смята за овце! А може би сме! Щом такъв.....ни управлява!

18

Отговарям

преди 4 години

А кога ще върне на раб. места невинните от Апартамент гейт ? Изгони ги без да изчака резултатите от проверката.За да може ГЕРБ да спечели изборите за ЕП. Иначе в кереча. НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА, ИМА НЕПРЕХОДНИ ИДЕИ!

17

Анонимен

преди 4 години

И Цветанов ще върне ресто 2 лева от крадените пари за мезонета.

16

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбера защо трябва да плащаме дори и един лев субсидия на партиите.Защо тези политици си мислят че са толкова ценни за нас?

15

Анонимен

преди 4 години

Бяха отгледани партии-съюзници - "патриоти, "националисти, консерватори, чиято основна задача е да са пълнеж на управлението и да трубадурстват в полза на харизматичния герой. Те също така създадоха истерия заради надвиснали опасности - Истанбулски конвенции, мигранти, норвежки вещици, трети полове, *** и пр. На фона на тяхната истеричност Борисов изпъкна като уравновесен, трезв и хладнокръвен, но също така ефективен борец срещу изброените опасност.

14

Анонимен

преди 4 години

Прокурорските и разследващите органи се фокусираха само и единствено върху изкупителните лица, без да си задават въпроси за техния началник или да започнат каквито и да било проверки или разследвания срещу него.

13

Анонимен

преди 4 години

Борисов се разтовари от всякаква вина за корупционни и управленски скандали, като я стовари върху други - свои подчинени или трети лица. Те бяха незабавно отстранени и медийно остракирани. Но важното беше, че медиите представиха тази операция за борба срещу управленските недъзи, като системно премълчаваха приноса на Борисов за създаването на недъгава управленска система.