49

Анонимен

преди 4 години

Какво по дяволите е къса листа? Вие български говорите ли изобщо? Нито има дума "листа", нито върви с прилагателното "къса". Какво не ви е наред? (по темата, ако изберат Кристалина, ще е просто по.връщня - след като я използваха за да отстранят Бокова, просто ми е гнусно да си помисля, че подобен плазмодий може да ръководи ЕК. Не защото Бокова беше цвете, а защото историята беше класика в жанра - не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.

48

а

преди 4 години

Е тука вече утепАхме евросъюза ако стане това. Жалко, беше добра идея.

47

Какъв е този език?

преди 4 години

Може ли такъв изказ да се публикува?"... в късата листа за шеф"

46

я па я

преди 4 години

Тая сама си ги дрънка. Никой в Брюксел не е има за нищо. Политико е маргинално американско издание, какво да говорим повече - *** в последен напън. А пък късата листа - смешен превод - я правят държавните глави. Бойко ще я лансира втори път? Дори той не го може.

45

ШибиРиби

преди 4 години

Що се надявате напразно. Кой стои зад нея?В Америка ги слагат бушони щото за всеки има изход в случай че не играе в такт. Нема начин да нема некое видео за нея как надува вакла гайда в хотела. В европата нещата стоят по друг начин. Там трябва или председателя да те люля преди лягане или баба ти да се е eбaлa с Чърчил навремето

44

Анонимен

преди 4 години

В късата листа.Някога имаше предифилма~ 15 минути преглед.Нещо близодо късометражния филм,макар напоследък да се приближи до игрално-то кино.Така и сталинчето,някакъв преглед.Инак обича българите катоменде и фенде взети заедно.Нейна ерепликата,че африканските наследницина Яо,ще ни подобрят гена,та българкитеда не се стискат.

43

Ludoto Lenche

преди 4 години

До 36do 42 .te I onezi mirizlivite I kradlivite ...gi imat sashtite tezi neshta ,ama balgari li sa ?!??...a I drugo...nazovi edno dobro neshto tazi da e napravila za darjavata Balgaria ?!??Vij za aktivna rabota protiv Balgaria ...spisaka e dalag !!!

42

Анонимен

преди 4 години

Ако това стане, жална им майка на служителите! Нали по нейно време един се хвърли от прозореца?!

41

36

преди 4 години

А каква е според вас , има Бг паспорт, родена е в бг, навсякъде се пише, че е от Бг, има Бг име, всички роднини са и от Бг и т. н..

40

Ludoto Lenche

преди 4 години

...shtom tazi ..ima veroiatnost da bade izbrana za shef na EK ...ponastoiashtem na Tsentralnata Banka ...znachi si napravete smetkata kolko struva tozi ES !!! Toi I Junker si e palna utrepka ,no ...tozi kandiat e ot ranga na Tsvetanov,Borisov,Tsetska Tsacheva I t.n. !!!Tova e litseto na dneshna Evropa ...glupost I posredstvenost izdignati v kult ...vajnoto tam e da si polit korekten I da bakash ot poshli samoinitsiativi !!!

39

Анонимен

преди 4 години

"Кристалина Георгиева в късата листа за шеф на ЕК" ?!?!!?Стига с тез иФАЛШИВИ новини вееее !!!

38

38

преди 4 години

Номер 36 я брои за българка, не 37

37

37

преди 4 години

Номер 37 а брои за българка. Ей, тая е предател, двоен агент, безсрамна и нагла продажница. Тя искаше да вкарва всякакви емигранти, за да оправя генофонда, това българска ли е? Би шута на Боко, той пак й лази, ама хак да му е, поне го унизи добре, ама той и не схвана.

36

преди 4 години

Куманизката е семитски *** и няма нищо общо с България...сящаш ли тикво?

35

хххх

преди 4 години

Даже само да се знае, че председателят е от БГ, това е огромна и безплатна реклама на страната, чаткате ли чутури?Всички косвено ще спечелят от тази работа...

34

Асан Герберджията

преди 4 години

Дедко Шорош и викал Саталинка....

33

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

Оня ден berkeley earth публикува много тревожна диаграма показваща силен стрес на Земята ни от нагло вредна човешка техника внедрявана ударно последните години..Заради увреждане на Земята с включени фарове денем вкл остро вредни led xenon halogen and laser е взето решение за ликвидация на човечеството като особенно опасно вредно.В момента вървят тестове .Всички призиви да се спре увреждането с включени фарове денем без резултат.

32

Анонимен

преди 4 години

Чудесен еврокомисар би излязъл от нея. Послушна,т ъ п а, готова да изпълни всичко,което и наредят началниците в сянка само и само да е отгоре,и лпо медиите. Този тип хора с комплеси и празни глави готови на всичко,за да заемат постове,да имат гоеми заплати,да ги дават по медиите потопиха света.

31

Анонимен

преди 4 години

Тази е като гума регенерат, ама не става вече, слава богу! Как се изгаври и с ЕС, и с Боко, и с България като напусна интересчийски пост на комисар! После вече са номерата и с подливане на вода на Бокова. Сталинка, това е то, именцето говори ли, говори.

30

Македонец

преди 4 години

До АнонименАми одъртяла , защото в България е ставала в три часа сутринта за да се реди на опашка да вземе кисело мляко за детенцето сииии.................