14

Бай Ганьо

преди 4 години

До стрина радкахвани Корнелия за патката да ти даде парички заради тъпите комунисти не можем да се оправим още насадиха кражбата в народа и всеки ламтее за пари да е богат няма да гледа да е щаслив да си работи и взима заплатата

13

Al habib al ***

преди 4 години

O minha garotao...

12

Анонимен

преди 4 години

Всичко това е за пред медиите. А истината, е че Роналдо е скрит ***. Всички знаем, че приятелят му е някакъв арабин. А се крие за да не загуби фен базата си и пари от бизнеса си от реклами. Както знаем католиците са против такива извращения. Дори родителите католици не приемат децата си който са с различна сексуална ориентация.

11

Анонимен

преди 4 години

При данък от 40% Роналдо, дава по 400000 евро за всеки милион който изкарва на държавата, демек за дебилли като тоя от комънт 5! А иначе е интерестно, че на тая яхта има 9 човека обслужващ персонал за 12 почиващи, кво включва обслужването е ключово хехе :)) Бадр Хари наблизо ли е? ;)

10

Тираджия

преди 4 години

Човека е богат с труда и таланта си!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

До 5Твоите бивши лидери, защо не ти дадоха пари? Нали подкрепяхте 50 години равенство? :)) Накрая ти ядеш кисело мляко те карат мерцедеси.

8

До 5

преди 4 години

Такива като теб..много лесно се разпореждат с парите на другите..докато своите си ги пазят само за себе си.Поинтересувай се за благотворителността на Ронално и тогава пиши глупости.На теб ли да ти даде яхтата си? Че си беден?Защото и аз също съм беден за яхта или мазерати...

7

Беселина

преди 4 години

А къде са му децата на тоя, набързо ги забрави...

6

Анонимен

преди 4 години

И като им подари пари, какво? Айде подари твойте пари на най бедния си комшия да видим, какво ще стане :) Ще ги изхарчи и пак, ще е най бедния. Така проблеми не се решават ат простолюдиее. Защо все богат трябва да ви подарява? Длъжен ли е? Защо не станеш богат и да раздаваш ти? Роналдо е от супер бедния остров на Португалия... Сам се е оправил. На никому не е длъжен. Може да си харчи парите, какво иска.

5

стрина радка

преди 4 години

Хората няма ко да ядът, той вместо да дари парите на бедните, за яхти-махти, Джорджини-морджини, нам си кви глупости ги харчи.

4

АНОНИМЕН

преди 4 години

При положение ,че наш Киро Домусчиев открадна държавата и с парите взе да инвестира в щата Небраска на САЩ където за благодарност го направиха почетен гражданин без никой по света да е чувал за него какво остава за световна мега спортна звезда като Роналдо ?Носъл на гърба си отбор като Реал Мадрид и видя ,се че без него отборът не е същият.Има хора , които на този свят са извън земни с уменията и знанията си и е нормално да живеят друг живот.

3

Анонимен

преди 4 години

Единствено от цялата суета ме привлича по-тясното местенце на Джорджева.

2

Гледна точка

преди 4 години

Само мога да се радвам на щастието на Роналдо!!Дай Боже всички като него!!

1

Анонимен

преди 4 години

Човека си е направил пибличен дом на лодка.