27

Анонимен

преди 4 години

От прочетения аналис, мисля че Ердоган работи, точно в наша полза. Единственото лошо е да не ги вкара в голяма бедност или война. На нас не ни трябва силна Турция с диктатор начело.

26

Налбантов

преди 4 години

Не пишете глупости скъпи съграждани. Турция е на светлинни години от България във всяко едно отношение. Нека бъдем реалисти в днешно време няма по развита държава. Миналата година бях за първи път в Турция и разбрах че в друг свят живеят.). Бих живял с удоволствие в тази прекрасна държава. Забравете за миналото, а погледнете в бъдеще. Лек и приятен ден.

25

Аман от философи

преди 4 години

Абе еврейски *** при диктатори избори няма !Как Ердоган ще е диктатор като народа решава кой да е на трона

24

Osman

преди 4 години

Добре, ме е този дядо да анализира темата Турция. Държавата, която видно от анализите му не познава. Кой ще реши да извади Турция от НАТО? Чува ли се този дядо? Това е втората армия след САЩ. Да не я бърка с обслужващите държавички-джуджета? А парите за Ердоан идват от Катар, от арабите. Истанбул е важен за имиджа на партията и за Ердоан. Ще му спретнат един гейт и е готов.

23

гостО

преди 4 години

Този ЕКСперт не струва и пет стотинки,никога не прави точни АНАЛИзи,все ни в клин,ни в ръкав!Радва се,че има публична изява и говори откровено ГЛУПОСТИ!Нормално за такъв е ЕКСперт!

22

Нормално е

преди 4 години

Българите, много обичат да по плачат на чуждо гробище.Явно това им връща самочувствието.

21

ИСТИНАТА

преди 4 години

До Анонимен11НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО Е НАСЕЛЕНИЕТО А МАНТАЛИТЕТА, ТУРСКИЯ МАНТАЛИТЕТ НЕ Е РОБСКИ А ГОСПОДАРСКИ !!!

20

ИСТИНАТА БЪЛГАРИНО

преди 4 години

До Анонимен17ТИ ЗА ЕРДО НЕ МИСЛИ А МИЛИАРДИ ЗА ЕФ-КИ НАМЕРИ !!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Кое е зле в Турция? Фолксваген отива със завод за милиард и половина и препикаха България дето не е в криза.... Немците нещо са се объркали или какво?

18

Аз

преди 4 години

Тоя взема яки халюциногени :) турчуляците имат толкова много избори в момента които нашата малка България и в който и да е друг съюз да влезе няма да има ;) Толкова сме малки че 5 стинки не дават за нас , трябва ме им само да си продават *** някъде за нищо друго не им трябваме.

17

Анонимен

преди 4 години

Янките наложат ли му санкции на Ердоган му остава 1 седмица да вземе важното решение - или да емигрира в масква или да го обесят на Капалъ чарши :)

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДиктаторът Ердоган привлича мулти милионна западна инвестиция в областта на автомобилостроенетонищо не е привлякла, само писаници по вестниците. Сега като му cpaха във феса на изборите познай какви инвестиции го чакат :)

15

Анонимен

преди 4 години

АЛО ДРУГАРА, АЙ СТИГА С ТИЯ 50 ГОДИШНИ ТРОШКИ БЕ, САМОЛЕТИТЕ ОЩЕ НЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ!

14

До 3

преди 4 години

Не знам какво е направил г-н Алексиев в миналото и какво е затворил, ама в момента българските военни заводи произвеждат в пъти повече продукция от когато и да било. Всички данни ги има официално. Ако включиш и черния пазар нещата стават още по-колосални.

13

Анонимен

преди 4 години

Евала на Ердогана.Свали руския самольот, закла пилота, застреля посланика.Не се церемони.

12

Анонимен

преди 4 години

До Бай иванА при путин, колко демокрация има?

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен7Ти хич не си умен.А румбата радев колко е силен?Деса по-силна ли е от него?Естествено, че малка държава с 7 милиона е по-слаба от такава с 85 милиона.

10

scbg

преди 4 години

До АнонименЧак да го молят да остава в НАТО. Тръгне ли да излиза от НАТО не ми се мисли какво ще се случи. Дружбата с руснаците е ден до пладне, дори и исторически. Просто много си повярва. Турция е това благодарение на САЩ и ЕС, винаги е била подкрепяна.. Просто 25 години на власт са страшно време..

9

Баба Гицка

преди 4 години

Алекс Алексиев започна да дава фира. Алексиев, след толкова години власт, Ердоган така се е окопал във властта и в Истанбул, че ще е необходимо много време и големи усилия, за да започне нещо да се променя. НВе е добре желаното да се представя за действително.

8

Анонимен

преди 4 години

Те затова според немския печат предпочетох Турция за ФВ,а не България,щото там са много зле