52

Анонимен

преди 4 години

Училище с успех 2.87 на матурата трябва веднага да бъде затваряно.На матурите лъсват знанията,а не на оценките подарявани през учебната година.

51

Ккк

преди 4 години

Този проблем СЕГА ли стана актуален?! Училището Ще го Оптимизират и ще го ликвидират...

50

Глас от тоалетната

преди 4 години

Изводът след матурата е, че в Ботевград е останал предимно кофти мат'рал.

49

Анонимен

преди 4 години

Аз доколкото знам, училищата са държавна собственост, а не личното жилище на тоя или оня учител. Така че държавни органи могат да си "нахлуват", както поискат във всяко училище, не им е нужен прокурор.

48

ПРОКУРАТУРАТА

преди 4 години

ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ГОЛЯМАТА ИЗМАМА С ПАРИТЕ - ОТЧИТАТ СЕ УЧЕНИЦИ, КОИТО НЕ ИДВАТ НА УЧИЛИЩЕ, ЗА ДА ПРИБЕРАТ ПАРИТЕ.

47

OMG_Lucker

преди 4 години

Последното изречение обясни всичката информация в статията, но ние се досещахме и без това.Това е реалността.

46

До dl

преди 4 години

Приятелю, ти като си толкова грамотен и учен човек ми кажи как 98% двойки и няколко тройки правят среден успех 2.87? Нещо математиката ни куца май!

45

Анонимен

преди 4 години

Трябва да извършат внезапна проверка по време на час. Първо да нахлуят в учителската стая, да проверят учителките влезли ли са в час, или си клюкарстват на групички. През това време часът си тече, класната стая празна, учениците ги няма, пък и учителките, и учениците се водят в клас.

44

До dl

преди 4 години

Какво значи срам, и какво значи никакви усилия не се полагат? Та в това училище учат предимно тъмни. Те по принцип са изключително глупави (с малки изключения). Какво може да направи един учител ако трябва да учи тъмните?

43

Матей Миткалото

преди 4 години

ЗАКРИВАЙ!!!

42

dl

преди 4 години

P.S.Извинявам се за допуснатата грешка в думата трябва

41

dl

преди 4 години

Честно казано,тлябваше няколко пъти да прочета написаното,защото не вярвах на очите си.Срам и позор,направо падение.Среден успех 2 и нещо.Това означава 98% двойки и няколко тройки.Ако и това е училище...Учителите били възмутени от отношението и предприетите действия,а не се възмутени от показания "успех".Според мен,там никакви усилия не се полагат да се очовечат възпитаниците им.И моля,сред пишещите има огромно количество неграмотни.И те са с оценка 2.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Това са пълни глупости! Децата ми имат неизвиненени отсъствия и закъснения... Чул недочул на пейката пред блока

39

Анонимен

преди 4 години

По някое време следях на сайта записванията на гимназистите във всяка паралелка. В хубавите СУ и профилираните паралелки местата се заемат още в началото. Другите си стоят със записани по 2-3-5 бр. Когато наближи 15 септември, изневиделица се запълват бройките. Попитах една бивша учителка как става тоя номер, успели са да върнат отпадналите ученици в училище? Тя каза: "Не!"- и се засмя. За мен остана да си чудя как го правят тоя номер. Върнали се ученици няма, а се появиха бройки.

38

Миро

преди 4 години

Tе мишките само там могат да с епокажат. Смели са пред 20 учителя и няколко ученика. Иначе ***.

37

Анонимен

преди 4 години

И докога ще се толелират отсъствията на ромите!? Писна ми от тази простотия. За ромите перо, за българите - нож!

36

Анонимен

преди 4 години

Средното образование не е задължително. Но! За да не се закриват паралелки или училища, за да не се съкращават учители, които са връзкари, хора на някой голям, се записват ученици, колкото да запълнят минимума, за да я има паралелката. И ядат общински и бюджетни пари. "80% били роми" не е оправдание. Изначално учителите знаят, че те няма да посещават училище, обаче ходят от врата на врата по махалите и уговарят родителите за в момента. Насила не става.

35

Ха Ха Ха

преди 4 години

До това води Закона за приобщаващото образование-няма поправителни изпити, всеки ученик минава в горен клас с 500 отсъствия по неуважителни причини.После работодателите реват-няма кадри...,Радев-ниско качество. В скоро време и ниско качество няма да има, само брак.

34

Коя ли съм АЗ?

преди 4 години

До Анонимен... За съжаление не малък процент от тях не са в състояние от липса на възпитание и безотговорност вече трето поколение да извършват гореспоменатите дейности.

33

Коя ли съм АЗ?

преди 4 години

До Анонимен... да кажат и за стипендиите, които са раздавани за Утличен Оспех!