16

Анонимен

преди 4 години

С това пазарене политиците стават по-омразни за хората. На референдума са гласували два милиона и половина българи и те са определили субсидията. 240 няма какво да умуват.

15

Ако е повече от 1-лв

преди 4 години

НЕ ГЛАСУВАМ!!!!!НЯМА ДА ПЪЛНЯ ГУШИТЕ НА ВЪШКАРИ РАЗНИ!НАПРАВИ ГО И ТИ!!!!!!!!

14

Това е корупцията...

преди 4 години

С моите пари от бюджета на Държавата, да ме карат насила да финансирам , Хора които изобщо не ги искам на власт.Това е чудовища Гавра, с хляба на децата ни и свободата на личността!Намерете си пари, бе....!!!Работете, като искате Партия!!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли чехите какво правят. Само излязоха данни за корупция на Бабиш и всички са на улицата. Ще изметат корумпираната ***, а ние седим и чакаме политиците да решат въпроса със субсидиите така както ние искаме. Ще го решат така, както на тях им изнася.

12

Анонимен

преди 4 години

Ние, от "простолюдието", решихме още преди 2 години, субсидията да е 1 лев. Няма какво да решават сега, защото в противен случай, ние, от "простолюдието" няма да гласуваме за никой. Тогава да видим от къде ще вземат субсидия.

11

Замазване

преди 4 години

И всичко беше за това, за да се замаже некадърността на финансовото министерство и лично на Горанов, за това, че от 2016 са привеждали на партиите по 13 вместо по 11 лева за глас. Сега ще се договорят за 5 или 6 лева - "победа на демокрацията".

10

активист на ГЕРБ

преди 4 години

Другарят Симеонов винаги се изказва мъдро !

9

Нека помислят

преди 4 години

Не е зле да помислят. Проблема го създадоха депутатите от управляващото мнозинство, като първо гласуваха (на първо четене) като о'вце това, което гръмогласно обяви Бойко в Народното събрание "Един лев субсидия". Сега решили да мислят. Няма лошо. Не че мисленето им е силната страна, но да видим резултата.

8

Избирател

преди 4 години

Партиите и техните лидери явно са видяли средните пръсти, които ом показаха около 70 % от избирателите на неотдавнашните избори за депутати в Европейския парламент. Сега не могат да се разберат дали са избързали с решението си за субсидиите или вече са фалирали. Както междувпрочем и държавата България при поредното правителство на Методиев Борисов.

7

Анонимен

преди 4 години

Симеонов каза, че намаляването на субсидиите било "подмазване на простолюдието". Ето това сме ние за тях на следващия ден след изборите - простолюдието, на което те не трябва да се подмазват, нито да се съобразяват, щото простолюдието е нещо, което стои прекалено ниско в сравнение с великите политици като Симеонов.

6

Анонимен

преди 4 години

Олигарсите не искат да издържат партиите си. Искат безплатни партии, които да се издържат от държавата.

5

Анонимен

преди 4 години

Не си спомням да е имало някой обществен проблем и всички политици вкупом така да са се активирали както в случая със субсидиите. Само посегнаха към парите им и нададоха вой сякаш ги колят.

4

Анонимен

преди 4 години

Алчни негодници, няма да се откажат от келепира.

3

Анонимен

преди 4 години

Валерката повече няма да помирише парламента.

2

Анонимен

преди 4 години

Предлагам не да им се дава субсидия, а да им се взема ...

1

Анонимен

преди 4 години

Сидеров е политически труп .