19

Анонимен

преди 4 години

ПЕНКО, ТИ ДА НЕ СЕ МИСЛИШ ЗА ЕВРОПЕЕЦ?

18

Анонимен

преди 4 години

Русия им спря членския внос от 33 милиона евро преди три години. Там ги стяга чепика.

17

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Цитат: Освен това Русия поиска гаранции, че повече няма да бъде санкционирана и заплаши, че ще напусне организацията, което би било прецедент и би лишило руските граждани от достъп до Европейския съд за човешките права"ПАК ТАКА ИЗКРИВИХА НЕЩАТА ЧЕ НАЙСЕ1. Русия иска гаранции че НИКОЙ ОТ НИКОЯ СТРАНА НЯМА ДА ПОПАДНЕ В СИТУАЦИЯТА НА РФ от тук насетне2. По РФ Конституция съдът за човешките права няма Юрисдикция в РФРФ не екстрадира свои граждани тоест трябва да осъдиш в РФ човека

16

До 12

преди 4 години

Абе то по рекордния ви брой минуси си личи кой е пародия :))))

15

Анонимен

преди 4 години

ПАСЕ явно искат Русия, но Русия иска ли ПАСЕ ще стане ясно в следващите дни. *Цитат: Освен това Русия поиска гаранции, че повече няма да бъде санкционирана и заплаши, че ще напусне организацията, което би било прецедент и би лишило руските граждани от достъп до Европейския съд за човешките права.

14

Германия

преди 4 години

А тогава защо Германия построи СП 1 и 2. И защо построи завод на Мерцедес и БМВ в Русия, а не тук. Май Германия се нуждае от Русия, а не от въшливци.

13

Анонимен

преди 4 години

ЕВРОПА НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ РУСИЯ

12

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ПУСНАХА РУСНАЦИТЕ В ПАСЕ ДА СЕ ИЗВИНЯТ, АКО НЕ СТОЯТ МИРНО ПАК ЩЕ ГИ ИЗРИТАТ.

11

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ Е ЕДНА ПАРОДИЯ

10

House M.D.

преди 4 години

От статията не става ясно кой кого пасе. Русия пасе цивилизования мир или цивилизованият мир пасе Русия?Колега, границата е геоложка и минава по планината Урал и пролива Оксфорд.

9

Анонимен

преди 4 години

Русия не бива да се връща при тези смешници

8

не може да бъде!

преди 4 години

Познайте до 3 пъти защо в крайна сметка се взе такова решение!?Заради правата на руските граждани...това даже не е смешно!Заради правата на опозиционерите и противниците на Путин...не е и това,и с ПАСЕ и без ПАСЕ опозицията на Путин не става за нищо!...Има една съвсем проста причина -вноската на Русия е над 30 млн.USD и без нея не може да се върже бюджета!?И някои видни деятели остават без заплата!?А както виждаме всеки ден без парични знаци и най-големите демократи забравят за демокрацията!

7

ПЕНКО

преди 4 години

ЕВРОПА Е ГЕРОИНЯ ОТ ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ / НАЙ -ВЕЛИКАТА МИТОЛОГИЯ -КАТО РЕЛИГИЯ / !!! КОЙ ОПРЕДЕЛИ ГРАНИЦАТА МЕЖДУ КОНТИНЕНТИТЕ ЕВРОПА И АЗИЯ И НА КАКВА ОСНОВА /ИЗМИСЛЕНА ОТ НЕГО / !?!? ЗАЩО ДО УРАЛ И БОСФОРА , А НЕ КАРПАТИТЕ ,ЧМ ,РЕКА ДОН И КЬОНИНГСБЕРГ!?!? КОЛКО ЛИ ОЩЕ МЪРСОТИЯ СА НАТВОРИЛИ БРИТАНЦИТЕ ПО СВЕТА -ЗНАМ ЗА ДОСТА ТАКАВА !?!?!?

6

Анонимен

преди 4 години

Завод на Мерцедес, завод на БМВ, СП2, сега в сряда руснаците щели да избират някакъв си в Европа. . кво стана с изолацията, ***?

5

Германия

преди 4 години

Всяка втора статия в международните новини на медиите е за "незначителна" Русия. Лоша реклама няма. И поздрави от Северен поток 2, ***

4

Weiss

преди 4 години

Ледът се пука, господа съдебни заседатели :-)

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1надали Москва е интересува човешките права.... тях по ги интересува как се газят тези права, та участието й като цяло е безсмислено

2

Анонимен

преди 4 години

Откри се една от целите на посещението на Макронът на ПМИФ, Санкт Петербург на 08.06.2019 г.

1

Анонимен

преди 4 години

ПАСЕ върна Русия.Да, но ...Русия връща ли се?Москва ще изпрати ли делегация за избора на ръководител?Русия настояваше да се гарантират правата на членовете да гласуват, да се изказват и да бъдат представлявани в асамблеята и нейните органи. Русия настояваше ПАСЕ да не моге да преустановява или отзовава държави-членки чрез оспорване или преразглеждане на пълномощията.