11

Анонимен

преди 4 години

определено трябва да се реагира, докато толерираме хрантутниците да ни крадат и да ни обясняват, че черното е бяло, а ние само да си псуваме, няма да има промяна

10

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

9

Георги Иванов

преди 4 години

Тук няма конфликт на интереси а боравене с власт ...........

8

Анонимен

преди 4 години

Гледат тихо да се изхлузят. Има практика, наложена от строителни фирми, по банков път да се плаща по ниска цена/кв.м., а до реалната се доплаща кеш. Така фирмата крие ДДС а купувача получава по-ниска данъчна оценка. Ако споменатите го кажат как е, отговарят пред закона. Затова мълчат като партизани!

7

истина е

преди 4 години

В *** царуват парите ,а законите са за робите !!

6

Анонимен

преди 4 години

Далече от темата, за кокошка няма прошка. Просто липсва пример за кокошки в апартаментагейт, примерно просяк си е купил 10квадрата жилище за двадесет лева и затова е осъден. Няма закони, а опозицията не пожела да направи такива, въпреки че можеше именно заради апартаментагейт. Когато се създадат закони, чак тогава може да си говорим за кокошката. И има голяма вероятност да е валидно.

5

Ганя балкански

преди 4 години

Защо ше се хабим по площадите то в кръчмата по лесно и мезе има и ракийка там съм страшен там да ми паднат ша *** видите вие хайдуци с хайдуците ви

4

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

За тераси и асансьори има прошка.

3

HELL

преди 4 години

ЗАКОНИ!!!!Какви закони? Къде има закони? Кой е видял закон?Каква е тази дума закон!

2

Анонимен

преди 4 години

А защо *** не протестира срещу тези ОЧЕВАДНО нагласени проверки??Ами никой не му е платил !!!*** прИтестира само срещу заплащане.Така и гласува.ПитайтИ Пеевски и Прокопиев.*** не е дорасъл за гражданско общество.*** е дивак и горянин.

1

Анонимен

преди 4 години

Мечката играе според тоягата !