71

Анонимен

преди 4 години

До Богомил"Как така мерките, които САЩ взеха преди 4 месеца са съсипали икономиката, като това става от много години Социалистите никога "не грешат", винаги са виновни САЩ.Санкциите на САЩ никога не засягат храни и лекарства, никога!"1. САЩ спират 2/3 от износа(изнася се в САЩ преработва се и се продава в САЩ) на НЕФТ респективно 2/3 от доходите ФАКТ2. САЩ/ВБ арестуват от порядъка поне 25 милиарда$ активи (За твое сведение РФ и Венецуела сключиха по това време сделка за 10милиарда$ за храни)

70

Боби

преди 4 години

До Богомил"ВЕЦ "Гури" е 3-тата най-голяма в света, 20.5гигавата"Експерте 5 милионна България зимно време достига ЕЛЕКТРИЧЕСКА ГЕНЕРАЦИЯ от 15ГигаВата + всичките локални ТЕЦОВЕ на ГАЗ които просто нямам данни колко реално ГигаВата са.А Венецуела която има не един Лукойл а поне 10 такива рафинерии и 30 милионно население генерира в основната си Водни Електроцентрали (3бр с обща мощност 16МВ - 11+3+2)(да беше проверил данните а)

69

Анонимен

преди 4 години

Богомиле, чети и мисли. Само с повтаряне на чути отнякъде фразички не става...

68

Анонимен

преди 4 години

Поради "репресивния кастрокомунизъ," Куба в момента има 1.5 пъти по - голям БВП при по - малка територия и ембарго на 70 години. Представи си до какво води 30 години евроинтегрираща демокрация... По добре като че ли ембарго, а?

67

Богомил

преди 4 години

До БобиКак така мерките, които САЩ взеха преди 4 месеца са съсипали икономиката, като това става от много години.Всеки грамотен човек като чуе за социалистическа "икономика" му е ясно какъв ще е краят- фалит.Репресивният кастрокомунизъм, който 60г. съсипва Куба, съсипа и Венецуела.Верни ученици на Ленин, Сталин, Маркс и Енгелс. Социалистите никога "не грешат", винаги са виновни САЩ.Венецуела е поредната 33-та жертва на социализма.Санкциите на САЩ никога не засягат храни и лекарства, никога!

66

Богомил

преди 4 години

До БобиПри 2000000%инфлация, 5 долара заплата и диктатура, кой ще иска да работи.Не САЩ са виновни за грешките в икономиката, а соц.идеите на Чавес и Мадуро.Откъде накъде САЩ са длъжни да купуват нефта от Мадуро?Те са най-големият световен производител, нямат нужда от нефт.За 20 год. революция добивът е спаднал от 3,5 милиона на 750 000 барела дневно?!САЩ само са помагали допреди 4 месеца, изкупувайки нефта.Блокираните пари и златото, са заради неплатените кредити, това не е кражба, а защита

65

Богомил

преди 4 години

До БобиТи луд ли си?От 20г САЩ са изгонени от Венецуела, национализираха им инвестициите и това е истинската кражба.Не е вярно, че ВЕц-овете са ограничени.ВЕЦ "Гури" е 3-тата най-голяма в света, 20.5гигавата, а най-голямата е в Китай-22 гигавата.Това, че днес тя рабати на 35% не е по-вина на САЩ, а на диктатурата.Мадуро преди 5 години, заради проблемите с тока, даде на генералите си да управляват енергетиката. Внесоха се много ТЕЦ-ове.Само 10% работят, генералите окрадоха 100 милиарда, не САЩ

64

а

преди 4 години

Да отмъстим за горкото дронче :) Но при Тръмп нищо чудно де, той е малко НУРС.

63

Боби

преди 4 години

До Krom"Майко мила, тоя брадат пингвин с чалмата ли Ви е идола бе, баси и простотията! Значи дай сега да видим - тоя подкрепя Хизбула, очевидно е ислямист, но българския русофил го е възлюбил, защото ще "бие" лошите американци."Кром пропускаш едно много важно, наистина много важно нещо. Хизбула е терористична организация само срещу КОЙ? Срещу КОЙ прави атентати? ЕВРЕИТЕ и никой друг. А ИД, Алкайда и прочие деривати карат наред всичко що не е техен спонсор включително създалите ги ХАмериканци.

62

Боби

преди 4 години

До Богомил"Хайде да погледнем само Венецуела. Как така амереканците са съсипали Венецуела?"5. САЩ като са създавали Ел мрежа на Венецуела са създали ОГРАНИЧЕНИ МОЩНОСТИ и то само ВЕЦ??? Да страната е богата на вода но преди 3 години имаше СУША(относителна там е екваториална зона)6. Чавес и Мадуро построиха почти 3 милиона жилища за малоимотните и бедните защото последните живееха в ГЕТА И КОП ТОРИ - ел мрежата не издържа и то не толкова не издържа а не я поддържаха правилно - няма САЩ инжинер

61

Боби

преди 4 години

До Богомил"Хайде да погледнем само Венецуела. Как така амереканците са съсипали Венецуела?"1. Венецуела добива 300 единици нефт за определено време2. Венецуела може да преработи и продаде 100 единици в собствените си мощности3. Венецуела праща в Тексас на 3000км 200 единици нефт който се преработва и след това продава в Америка(Това е първото което САЩ спря 2/3 от доходите умряха)4. САЩ и ВБ Арестуваха голяма част от парите на Венецуела(което си е КРАЖБА)

60

Анонимен

преди 4 години

До МнениеМилошвеич/ Сърбия/; Кадафи/Либия/; Саддам/Ирак/, паднаха по времето на Путин.Нищо лично, просто бизнес.

59

Анонимен

преди 4 години

До KromПлоковник Гундяев беше казал : " Руският вариант на православието/ модификация от 1927г/ е по-близък до исляма, отколкото до католицизма.

58

Krom

преди 4 години

До Мнение 65 - така е Друтарю! Но пасаран! А то, все наши "приятели"! Ирак ни замъкна с над милиард долара за неплатено оръжие при Другаря Садам, Сърбите така ни обичат, та ни "подариха" дървената Северна Македония и ако могат, биха ни затрили още днес, а Другаря Кадафи - малко държа едни медицински сестри в либийските зандани с години. Обаче, американците ти криви на теб. Дай да разтягаме локуми за велика Русия, остави ги тея!

57

Krom

преди 4 години

Майко мила, тоя брадат пингвин с чалмата ли Ви е идола бе, баси и простотията! Значи дай сега да видим - тоя подкрепя Хизбула, очевидно е ислямист, но българския русофил го е възлюбил, защото ще "бие" лошите американци. Ми защо не се обрежете в знак на съпричастност, драги проирански ***? Може и бради да си пуснете. Ще подкрепяте ислямисти, хора които държат насила семействата си в Иран, само и единствено за да плюете Америка? Направо не е истина.

56

Анонимен

преди 4 години

До Яница "Следващия въпрос е колко време остава..."Когато бях първи клас, в учлище ни говориха, как всеки момент капилизама и САЩ, ще рухнат и как комунизма и СССР/Русия/ , ще управляват света.Вече отивам към пенсия и пак същото слушам : всеки момент.

55

ДЕРЗАЙТЕ, ДРУГАРИ!

преди 4 години

ПЛЮВНЯ ПО ХАМЕРИКАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ! ДА ПОДКРЕПИМ ЧАЛМАТА ДА СИ НАПРАВИ АТОМНИ БОМБИ, С КОИТО ДА ВИ УДРЯ ПО УМНИТЕ ТИКВИ!

54

Анонимен

преди 4 години

До 61 "А знаете ли че Иран преди 40 години е била светска държава, и се е превърнала в това сега след преврат познайте от кой."Бяха светска държава при шах Пахлави, който беше човек на америкаците. После станаха шериатска държава, кгато дойдоха аятоласите с помоща на СССР.

53

Богомил

преди 4 години

До МнениеХайде да погледнем само Венецуела. Как така амереканците са съсипали Венецуела? Кога? Във Венецуела от 20 години управлявят социалистите на Чавес. Проблемите им им идват точно от неадекватната им политика. От години нямат ток, вода, храна, а сега и ензинът липсва. Венецуела е окупирана от Куба/25 000 пагона/, която крепи диктатора Мадуро. Руснаците държат 50% от СИВКО-най-голявата петролна компания.САЩ наложиха санкции от преди 4месеца, защото Мадуро узурпира властта.Законен е Гуайдо

52

Богомил

преди 4 години

До 179Скаран си с историята драги! Много скаран! Но целта ти не е да кажеш истината, а да плюеш по България. Даже нашите предци траките, четири племена от които са владели персийски земи и оставили там силно културно влияние, както и тракийския цар Дионис, който повече от хиляда години преди Александър Велики е занесъл цивилизацията в Северна Индия/ариите/ и се е самообожествил там.За похода на Дионис има много документи и следи, в санскрита има много тракийски думи.