21

Анонимен

преди 4 години

Бе те дроновете не са ли за това да заместват хората в опасни места и ситуации.

20

Анонимен

преди 4 години

Шансовете на тръмп за втори мандатса минимални.

19

Анонимен

преди 4 години

Борисов е направил грешка в изречението си,което е типично. Правилно е: много като меневече плакаха ...

18

зеле 3

преди 4 години

И като наименувах постингите си "зеле", имах предвид не усмивка, а това, че Тръмп не става и за чeп за зеле.Разочарование.

17

зеке 2

преди 4 години

Вместо това, Северна Корея казва на Тръмп кой да влиза в американската група за преговори с Пхенян, дебелото джудже прави нови ядрени опити, Китай разполага все повече войски в Азия, в близост до Япония и Южна Корея; Русия си прави реклама на оръжията и бойната техника, плащайки на световни медии и правейки САЩ за смях. По форумите русофилиците пораснаха като гъби мухоморки. И като капак, Тръмп размаха пръст и на ЕС, като подарък за русофилиците.

16

зеле

преди 4 години

Чудя се на наглостта на Тръмп да се кандидатира за втори мандат! Не се справи с Иран. Нито дебелогъзестия диктатор на Северна Корея. Нито с Китай. За Русия не говорим. От Тръмп се очакваше да издигне американската нация като най-силна в света, заедно с ЕС да има достъп навред по света, понеже, ако помните, демокрацията идва от Европа, не от Азия! Вместо това... виж в следващия постинг.

15

Анонимен

преди 4 години

Време е за коренна промяна. Свят без ислям, без оттреепки с праисторическо мислене, без агресия и без терор. Време е населението на планетата да намалее, за да получат шанс видовете, различни от човека. Време е за радикални мерки.

14

Анонимен

преди 4 години

Браво, Тръмп! Най-смисленият политик и най-добрият президент на Щатите на всички времена. Всички почести и максимално уважение. Мачкай!

13

Анонимен

преди 4 години

Иранците влизат в режим индианци...Почват да остроумничат и да обиждат.Така правеха всички преди тях - маймунджалъци, ккикотения, Саддам си бършеше ибувките в изтривалка с Дж. Буш, други печатаха тоалетна хартия с Обама... А после - олеле! Или както каза Б. Борисов - много като тебе вече плакаха...

12

Смях

преди 4 години

Извинете ме, ако не ми разбирате хумора!Нещата са сериозни дототолкова, доколкото Шашавият, ще предприеме Действия....спомнетете си последно?..Ирак, Иран, Афганистан!КОЙ има нужда от жертви? ПАРИ? Сложете оръжие!!;Там приключват машинациите!

11

1234

преди 4 години

Сащ ще учат скоро много тежък урок по взаимоотношения с 274 държави по света. Това е единствената държава без съюзник.... Само врагове! Всъщност имат шефа си израел. Ще потънат заедно ***

10

Анон

преди 4 години

Накрая американците ще ги прегазят както прегазиха Ирак, ще им спретнат една демокрациика, хомейни-то ще го намерят Скрит в някоя землянка и целия район пак ще пламне. Историята не е наука за какво се е случило, а какво пак ще се случи...

9

1234

преди 4 години

Usa, united sanction from america...... Докато има израел ще е така

8

Анонимен

преди 4 години

Нещо се смеят иранците, но ще видим кой ще се смее последен.

7

Анонимен

преди 4 години

Дойде като аслан,замина си нъсран.Не му е за сефте.Справка-Сирия.Северна Корея и Венецуела.Чичко Путин бие през пръстите навсякъде наглата говежда пас.мина.Строг,но справедлив.

6

Смях

преди 4 години

...Предлагам Санкции срешу прическата на Тръмп, по подозрение, че там се крие био-оръжие --въшки?, а може би и Вредоносен Паяк?;)

5

Иранец

преди 4 години

Само не ни пращайте още дронове няма къде да ги складираме вече!

4

Анонимен

преди 4 години

Строг, но справедлив.

3

Анонимен

преди 4 години

Мачкай, Тръмп! Ти си избраният!

2

Анонимен

преди 4 години

Вече е обичайно да се срещат такива изсмукани от пръстите и жалки американски опити за очерняне на държава, чрез които да се даде повод за икономическа или гореща война срещу потърпевшата държава. Американците изиграха няколко спектакъла срещу танкери в близост до Иран в стил "11-ти септември", пратиха камикадзе дрон срещу Иран и вече си мислят, че това е достатъчно да правят какво си искат.