13

Ала-Бала

преди 4 години

Не ходете на Българското Черноморие. Нека мутренските хотели да стоят празни!

12

Анонимен

преди 4 години

Едно време им викахме ГЛАРУСИ! Хлеб и домати! Ама на море!

11

Румен ветото

преди 4 години

Или по-известен като Румен Грипена вече е смешен с тези вета, никой не го взема на сериозно и показва само своето безсилие и озлобеност !

10

ДртПрч

преди 4 години

Това е от носталгия по времето, когато на дивите къмпингуващи им викаха партизани.

9

Да му имам

преди 4 години

Дерта на президента !

8

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 10 Дивото къмпингуване е да преспиш някак си без да платиш.Всичко е за парите.

7

Анонимен

преди 4 години

а какво всъщност е диво къмпингуване? аз например ми се е случвало да преспя в колата си по черноморието,това къмпингуване ли е? колата ми е комби не е кемпер

6

House M.D.

преди 4 години

Колега, мога да напиша многотомен труд за военните престъпления на Мишето като началник на ГЩ, но Румката все още не го е обесил на първото дърво. Ерго, Румката е лош резидент.

5

Анонимен

преди 4 години

Много *** стана народът в България! Радев е най-добрия президент, който сме имали. Онзи влюбеният в синоптичката ли ще ми хвалите?

4

House M.D.

преди 4 години

Колега #3, забравяте, че Румката биде уловен в самото дело на прелюбодейство и постоянства в тази мерзост.

3

Вредител

преди 4 години

Докато може, ще пречи на България с всички сили пРезидентът Радев, всъщност това е и главната му задача при назначаването си !

2

леко ироничен

преди 4 години

Много го мразят Румен Радев защото не е от управляващата клика и не е хомосексуалист.И ром не е.И си направи устата да каже че 250 милиона за 1бр ф16-ска с цветен дисплей не е добра оферта.Ех лош човек.Вместо да каже че трябва да се купят 5 самолета ф4 от гробището в пустинята за 50 милиарда той иска нови модели шведски.Лош човек.Сигурно и от самолети не разбира

1

как се прави

преди 4 години

За да спазите закона, ето рецептата: изринете дюните. излейте голяма циментова площадка. сложете си палатката върху нея. готово-вече не е диво къмпингуване, а съвсем законно българско летуване. за да сте напълно законни, пуснете двадесет метрова тръба навътре в морето и ак-айте и пи-кайте в нея. стига сте съсипвали хубавите ни плажове с тези палатки, направете го както трябва!