10

Анонимен

преди 4 години

Още един спечелен бас... А не ми вярваха, че сте толкова кухи (вече се познаха някои ) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 4 години

Пак повтарям, изкуствени джуки, солидна грим маса, рисуват си веждите, изкуствени мигли, маникюри, добре са си булките.

8

Анонимен

преди 4 години

Най-гнусната дупка на Света е Саудия, абе Ислям .....

7

Дедо Изгорио

преди 4 години

До Анонимен - 6Имам, но отговарящите вече са на по 3 ракии...А ка да се пише ли - в готварските предавания показват: "Ромска баница" (заради роботчетата така го написах) е "Тънък слайс от деструктурирана до прах зърнена култура..... посипана със сок от слънчогледови семки... и т.н." Така се пише тук ;)

6

Професора

преди 4 години

С тия дето трият безразборно хич не мога да хвана номерацията... Ама така е - младежта не знае и таблицата за умножение. Ако ги изпита човек, резИлтатите ще са между "е" и "пи"... както е казал Иван Бровкин (потвърдено от Пауло Куелио!)

5

Анонимен

преди 4 години

До Дедо ИзгориоЗащото после ще го изтрият. Други въпроси имаш ли?

4

Дедо Изгорио

преди 4 години

Анонимен-4 И що ми цъкате минуси, а не казвате какво мислите?

3

Анонимен

преди 4 години

В брачния договор да има:1. Жената да не пуши повече от 4 кутии качак дневно2. Да не пие като смок и да не се напива преди и след работа.3. Да дава на съпруга и да не дава на други.................................4. Да си върши домашната работа и да не кара съпруга си да върши несвойствени за него работи.5. Да не му се кара, да не прави забележки (даже и в пияно състояние), че така му намалява тестостерона и на нея ще й е зле.6. Да изповядва феминизъм, когато ще трябва да се бърка бетон...

2

K6

преди 4 години

Хайде стига ни информирайте какво става в тази специфична държава. Не ни интересува държави които са в 16 век .Те нямат нищо общо със нашата ценностна система . Когато сканирам нещо свързано с тази част на света. Ужасно съм благодарен че не съм се родил там

1

Чичко Доктор

преди 4 години

А ще има ли условие колко пъти седмично да я боли главата?