35

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

30 години евроатлантизъм - 30 години ГЕНОЦИД !!!

34

Waffen SS

преди 4 години

Колонията няма право на избор.Каквото и наредят това ще яде.Както се казва може да не е качествено,но в замяна на това е пък скъпо.След като се намираме някъде в недетерминираното пространство между третият и четвъртият свят с нас се държат и постъпват като с второразрядна колония

33

Анонимен

преди 4 години

Ако изравняването на стандартите означава навсякъде да слагат ориз в бирата -- мерси, не щем.

32

Факт!

преди 4 години

Отидете при някой немец особено дърт националист и го питайте а бе кат нацистите са били такава свирепа военна сила що Страсбург е френски град бе клоун и му плеснете шамар на дебелия бюргер.

31

Анонимен

преди 4 години

За шоколадите милка не съм съгласен, в Западна Европа вкуса е различен

30

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо ви учудва, че Западна Европа се ев***ва с Източна. Погледнете какви режими властват в България, Румъния, Полша, Чехия и Унгария. С други думи, пак се събрахме отбор oлигофрени.

29

Анонимен

преди 4 години

Аз купувам шоколади Милка, само от руски магазини, щото са от Чукотка!ТАМ въздуха е най-чист!

28

Питаща

преди 4 години

Кое е по-вредно - вносна Кока кола с глюкоза или българско сирене от сухо мляко и палмово олио

27

До Космополит

преди 4 години

И няма и да се разбере, защото ние нямаме държава, която да се грижи за хората, а само чиновници, които си получават под масата от бизнеса и си затварят очите

26

Факт!

преди 4 години

А бе кво ми я фалите тая германиика бе Елзас и Лотарингия са френски ква германия кви 5 лева.Немски клоуни.

25

Космополит

преди 4 години

Може и така да е и сигурно е така, но никой не е изследвал какво продават нашите марки

24

Анонимен

преди 4 години

Не пазарувам в немски вериги.

23

БГ

преди 4 години

Ако не избираш от най евтините стоки които в повечето случаи са си направо имитация на стоката горе долу бива качеството на продуктите

22

Диетолог - 2

преди 4 години

Трябва да си много т-ъ-* в България за да не намериш заместител на шоколада и сладоледа. Някой от вас чувал ли е за динята?

21

Диетолог

преди 4 години

Ако искате да сте слаби трябва да спрете захарните изделия напълно.Качеството на изделието няма нищо общо със затлъстяването.

20

Анонимен

преди 4 години

До 4Съдържанието на шоколадите милка ли са ти критерият за качество на храната? XD Вие какво, цялото семейство само на Милка ли се изхранвате?

19

младен

преди 4 години

Да го д.... купувам само месо от "партньори" и зеленчуци от пазара. До друго не се докосвам. Като има пазар за *** ще има и предлагане на въпросните.

18

Абе, еййй...

преди 4 години

А, руската Нутела, не е ли най-добрата..?! ОСОБЕННО тая произведена в Магнитогорск.

17

Анонимен

преди 4 години

До TitoТова е да си колония. За да могат да си позволят да правят качествен и по-евтин шоколад в определни важни за тях страни,прецакват здравето и джоба на бг колониален роб.

16

До 1

преди 4 години

Това може да го каже само човек, който не е живял на Запад. Всички тия изобретения с които тъпчат българските колбаси, млечни продукти, пилета и т. н. са плод на западните хим. лаборатории. Не са дошли нито от Сърбия, нито от Русия, или Япония... САЩ са символ на крайностите в химията и то си личи само като погледнеш как от десет човека ума двама-трима на който не му висят телесата. Доста сходно е и в Англия макар не чак толкова... правилата на ЕС засега ги опзаваха малко от малко.