172

Public enemy n#1

преди 4 години

В човека е заложено да бъде недоволен от постигнатото за да може да продължава по "Пътя" си... Ако си доволен значи си спрял да мечтаеш и да се развиваш или си душевно болен който не знае кой е и какво иска от живота. Тези импулси са движещата сила и "Божественната" частица в нас- затова не трябва да сме доволни, а да търсим поле за изяви. Вашите проучвания и проценти са едно голямо нищо от сърце, сервирани на електората като захарен памук на диабетици! И в световен мащаб 1%са свръх богати!

171

Public enemy n#1

преди 4 години

Наистина ли стигнахме дъното да ни подценяват интелекта така, на друга планета ли живеят тези хора??? Това е по долно и от лъжливите реклами, които ни заливат от телевизорите че с едно шише препарат ще измиеш 10 000 чинии.! Българи времето дойде -не се оставяйте да живеете в романа на Дж. Оруел-1984!България над всичко!!!

170

Public enemy n#1

преди 4 години

Хора, люде български, колко долно манипулативно проучване! Кой от вас с ръка на сърцето ще каже -аз съм доволен??? Сега разбрах най-после какво е искал да каже "Апостола" в тефтерчето си с надпида "народе" В подобни статии със статистики проучвания и пр. Затова се казва че чете Евангелието както Дявола, тоест както ти изнася или можеш да си правиш каквито искаш натъкмявания. Аз не отричам че достатъчно образовани хора или успели в бизнеса си са доволни от работата и парите които изкарват!

169

Анонимен

преди 4 години

МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ.....ОСОБЕННО КРАТУНАТА И ШИШИ

168

Ели

преди 4 години

От заплатата съм впечатлена, толкова високи заплати само за 30 г., с това темпо на растеж ще надминем Китай. А по заплати Люксембург.Едно нещо не ми дава покой - ЦЕНИТЕ!Качествен хляб - квас 500 гр - 5 лв. Кило домати - качествени 5 лв.Парно 150, ток 60 - лятото. Постоянно се вдигат я ток, я парно, я застраховка, за цените на хранителните продукти - не говоря, за качество съвсем.Важното е да си внасяме ГМО боб, от САЩ, ново велио икономическо споразумение.Което ще възроди БГ икономикат.

167

Анонимен

преди 4 години

Аз съм много доволен от заработваните пари само, че в немско

166

Малиии

преди 4 години

Като обърнем файла става беднотия.Заплатите на депутатите да станат 600лв.

165

Anonimen

преди 4 години

На тази статистика петицата от вас ли си я сложихте

164

Cc

преди 4 години

...генерала е номер 1..., при този конфиг (който според мен е верен) без Слави няма как да се разбъркат ***..😂

163

Анонимен

преди 4 години

Абе на русофилите ще хареса ЕС, чак когато се "разпадне",...ама друг път !

162

Истината

преди 4 години

Това е измислено в кабинета на тиквата

161

Анонимен

преди 4 години

Fake news. Nema video.

160

Анонимен

преди 4 години

Е, след едностилието в скудоумието на 99% от постовете, убедихте ли се най-после, че Днес-а си има не повече от 1-2 трола, които вдигат врява за двеста? Не че парите си струват, но тъкмо в такива ялови течове се изливат голяма част от грошовете на БКП-то, и после - гороломен рев за бюджет!

159

ivailo

преди 4 години

Тая стъкмистика ме върна във времето на "соца", когато всички бяхме доволни...Наужким.

158

Анонимен

преди 4 години

Ако САЩ не печатат пари и не ги пласират на световните пазари крахът на системата ще е за дни.-И какъв е проблемът, не разбирам?Нали участва думата ако! Има някаква причина, заради която САЩ могат да си позволят да печатат, а любимата ти Просия като някакъв агресивен клошар само гледа отстрани и се зъби.

157

Анонимен

преди 4 години

Тази новина , ще да е най-новия виц ! Оправи ми деня !

156

Програмистчета

преди 4 години

Моля не се мислете за голямата работа, просто сте един персонал на най-ниското ниво без ръководни функции който обира трохите от това което се генерира като паричен поток от това което кодите. А сега който си е направил фирма и му работят такива като вас, това е друга работа вече.

155

Анонимен

преди 4 години

Аз от всички познати знам само един който си харесва заплатата, няколко които са безработни и доста които ама хич не са доволни.На кой да вярвам, платени социолози с розови очила или на реалността която виждам всеки ден.Отговор не искам, приятен ден, бързам за работа че шефа е луд селянин и ...

154

Анонимен

преди 4 години

Социолози, моля скъсайте се и вие като тези които ремонтираха графа купените дипломи.И да, знаем кой ви плаща и на вас.

153

Аз до 164

преди 4 години

Пич по принцип си прав. Само за едно искам да ти кажа София не е България и не се бъркай че всичко което виждаш в София е така навсякъде. А и не е редно цяла България да живее в София ако смяташ да ми кажеш че трябва да се пренесе който иска висока заплата. Има и други приятни места за живеене и там хората искат достоен живот. Не може всички да работят в IT сектора също и това да ти кажа.