13

Мартин Гешев

преди 4 години

Сезон 2 на Чернобил

12

гневна

преди 4 години

Тичай , Теменужке , без тебе ще изгори всичко! Гледай да спасиш оберджийският договор!

11

Ристу

преди 4 години

Мисля, че малко хора знаят, че ТЕЦ са по-радиоактивни за населението отколкото АЕЦ. Годишната доза, която получава човек живеещ на 80 км от ТЕЦ е 0,3 микросиверта, докато този, живеещ на 80 км от АЕЦ получава - 0,09 микросиверта. Тези данни идват от факта, че ТЕЦ бълват яко дим, докато АЕЦ - пара.

10

но комент

преди 4 години

Действията на екипите се ръководят от директорЪТ на РДПБЗН-Стара Загора.Няма данни ЗА пострадали ХОРА, няма опасност и ЗА НАСЕЛЕНИЕТО в района.

9

Анонимен

преди 4 години

Хаос! Няма алтернатива!

8

Гошо тъпото

преди 4 години

Възможно ли е американски ТЕЦ да се запали сам или е отново работа на Путин?

7

пенсионер

преди 4 години

Няма съмнение ;) Качеството на Въздуха в Района и Страната е по-добро и от в Планинска Борово Гора, дишайте дълбоко, начесто и с 2-та дроба!

6

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Нека да гори тая барака , стотици милиони прибират , за да плащат за въглеродни емисии

5

истината боли

преди 4 години

Дали цената на Щетитие, ще се поклие от Уверичението и ли р0бете ще трябва още по-скъп ток да плащат?!

4

Пътувала Теменужка..

преди 4 години

За където и да пътува --ВСЕ ТАЯ ! Дано специалистите там да ги бива,Теменужка и да иде и да не иде всичко е в ръцете на личния състав---въпросната е предпримиерен бушон -- при подобно късо с големи щети изгаря а примеера остава !

3

Анонимен

преди 4 години

За парите, които пръснахме за АЕЦ Белене можехме да си купим самолети ф-16. За да се пазим с тях от тока и газа, които заплашват да дойдат и да преминат през българска територия към Запада и Западните Балкани. Заплашва ни да продаваме ток и газ на Македония, Косово, Албания, Сърбия, Черна Гора, Гърция и сметките ни заплашително да се напълнят с долари и евро от Западните Балкани.

2

Анонимен

преди 4 години

Имаме нужда от самолети ф-16. Ток и газ не желаем. Затворени сме в Западния лагер и нашите надзиратели не ни дават ток и газ. Само ни дават да си купим от тях самолети ф-16.

1

Анонимен

преди 4 години

Не на АЕЦ Белене! Още 200 години ТЕЦ 2 трябва да работи!