19

Анонимен

преди 4 години

Глей го тоя ква идиoтcка физиономия има бе!

18

Анонимен

преди 4 години

*** аре да си ходиш на село, че много ни излагаш.

17

Анонимен

преди 4 години

За какъв "приоритет" става дума Гн. Радев, за повече шамари по детските бузи?! Кога ще сложите камери в детските градини? Мислите ли Гн. Радев че ООН не забелязва колко сме зле в това отношение и как мизерно се мъчим да прикрием огромните си пропуски на жалкия си манталитет?!

16

Анонимен

преди 4 години

Скрийте го

15

Анонимен

преди 4 години

Когато нямаш какво да кажеш, по добре е да помълчиш, дори да имаш право на публично време. Все пак цял свят те слуша.

14

правата на децата

преди 4 години

Най-доброто право е да нямаш право!По улиците ни спираха учителите за спазване на Т.Н дневен режим.Вечер дежуряха по киносалоните и намаляха поведението.На коледа и Великден дежуряха в църквите и намаляха поведениетоПо домовете ни нахълтваха внезапно и в ръцете ни гледахаНа летните лагери претърсваха багажите ни в наше отсъствие и ни крадяха.

13

бъдещето на БКП

преди 4 години

До ЙовоВ учебниците ни наричаха бъдещите строители на комунизма а на улицата гамени.Навсякъде биеха невинни деца за назидание на другите виновни! По-лесно им беше.Тежко на тези деца дето си нямаха никой! - те бяха вечно виновни и нарочени за бой!Ако някой закачеше партизанско дете, то започваше да вие като серена-така ги учеха.Учителите ни удряха по главите с тежки показалки! Училище-мъчилище!У дома побой!Най-черният ден в живота ми беше първия учебен ден! В песните славихме БКП........

12

Шо-гун

преди 4 години

ООН,като,ооооооооооооооооооНееееееееееееееееееееееее,Фалш-орган-и-з-ацияяяяяяяя

11

седящия бик

преди 4 години

Подмазване на жени и феминисти.Това са коварните номера на политиците за да се задържат на власт и да корумпират още повече държавата.

10

Анонимен

преди 4 години

Такъв род изказвания,нещо замирисват на узаконяване под някаква форма на ИК!Трябва много да се внимава,че може и президента да е купен ,или заплашен с нещо та така взе да се *** с тези "права на детето"!Въртят го,сучат го соросоидалните извращения по разните "световни институции" и все навират на нормалното човешко стадо,нечии "права",като вина,че не им ги е осигурило,разбирай,оставило "правоимащите" да се гаврят на воля със Стадото!Ама и Стадото,с малки изключения,си заслужава гаврата!

9

Йово

преди 4 години

На президента Радев може да му се иска българите да правят деца но на премиера Борисов му е по изгодна България да внася деца в името на либералния свят и евроатлантизма ако може да са от Африка или арабия.

8

Анонимен

преди 4 години

Чии деца?

7

Решетников

преди 4 години

Този червен *** загуби всякакъв авторитет в страната след евроизборите и започна да скита по света.

6

Анонимен

преди 4 години

Каква тиква?

5

1

преди 4 години

До Анонимен-3 след тиквата,ще се приземи,и той.

4

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново поредното разтягане на локуми за пред Световната Лицемерна общност където Черното доминира, расте и развъжда.....

3

Анонимен

преди 4 години

Този индивид не желае да се приземи и това си е.

2

Чичо

преди 4 години

Ми като са ви проритет, приемете ИК и всички ще имаме полза!

1

Джедай Мастър

преди 4 години

"В изказването си президентът припомни и историческия принос на страната ни със спасяването през 1943 г. на всички 50 000 български евреи."Аре стига напомняйте как са спасени 1 милион пъти. Спасени са и това е прекрасно, но трябва ли да им се натяква колко са ни задължени все едно сме някакви руснаци? А и това е било преди 80 г. Представям си сега как ги спасява Тиквата, дето посреднощ отвлича хора и ги кара на ердоган без съд и присъда.