9

Munchen_DE

преди 4 години

До Ти да видишТи да видиш у Софията как още стоят дупките по покривите на колите от подобна градушка от 2014 година. Помня много добре онзи 8 юли. И колкото повече се издевателства върху тази планета, толкова по-често ще се случват такива явления!

8

Мл.

преди 4 години

Банат и Крагуевец не са части от Сърбия- това е сръбска окупационна зона в северозападна България а Сърбия и Русия са предатели на "славянството",което е създадено от Българи!

7

Анонимен

преди 4 години

Ако ще и с размерите на футболно игрище да е градушката, на продажна Сърбия све ще й е малко!

6

Анонимен

преди 4 години

ХАAРП ОРЪЖИЕ ....... HARP WEAPON.......

5

Менто

преди 4 години

Портокал с размерите на град удари Сърбия.!.

4

Владо

преди 4 години

Страшно заглавие. Зачудих се какъв е този град в Сърбия, голям колкото портокал и как така е ударил и какво!?

3

Миро

преди 4 години

От както имам интернет такава големина на ледени късове паднали от облаците не съм виждал.Преди години видях щетите, които нанесе къде по-малък по големина град в с. Баня Смолянско.Само преди 14 дена на остров Тасос падна град с големина на едър лешник. Но имаше парчета паднали в градинката с големина на кибритена кутийка, които си запазиха големината. Природата взе да ни отмъщава за дейността ни.

2

Ти да видиш

преди 4 години

Леден къс с такъв размер няма как да остане непокътнат при падане от няколкостотин метра и при среща със земята,ще се пръсне!Плескавиците нещо преувеличават!

1

Анонимен

преди 4 години

100% факе нюс, и аз като замразя 50-100 балона с вода , после ги разхвърлям из двора- две снимки и айде , станах известен