13

Оху

преди 4 години

Крайно време е да свърши верата на Ердоган!

12

Анонимен

преди 4 години

Всяко начало си има и край, и с ердоган ще е така, и той си го знае отлично. Жалки те му опити няма да свеждат до нищо добро, освен да се резили пред народа и следващите избори да са още с по тежък удар за него.

11

човек

преди 4 години

До: номер 6Друг интересен факт е, че в Османската империя до разпадането и през 1923 г. официалното име на Истанбул е било Константинийе - пак на името на император Константин.Така че... абе политиката е cмaxната работа! Ердоган няма от какво да се оплаква.

10

човек

преди 4 години

До: номер 6Можеш ли да си доуточниш мнението, че изглежда много неясно - не ти разбрах точно мисълта. Кой е според теб от "патреотете" в Турция?Ердоган традиционно си е като нашите, имат много общо с Волен Сидеров.И за да станат нещата още по-объркани, новоизбраният кмет на Истанбул е излъчен от републиканска, светска, социалдемократическа кемалистка партия, която обаче е в съюз с турска националистическа партия.И точно той да предложи гръцко име за Истанбул?

9

Радо

преди 4 години

Ердоган прочисти цялата страна. Вкара неудобни в затворите .Построи си пласт за дълго царуване .И изведнъж идва някакъв непознат и му отнема Цариград а и след това цялата власт???? Това няма как да се случи в Турция .Зад победата на опозицията стоят някакви сметки ,и планове на Ердоган.

8

Факт

преди 4 години

Единственото спасение за България е Турция да стои колкото се може по-далеч от Европа(ЕС) и да е перманентно скарана със САЩ.Ако излезе от НАТО ще е идеално,но едва ли.Така че нека пожелаем успех на Ердоган в задържането на властта,ха-ха!

7

Анонимен

преди 4 години

Ердоган много не ми харесва, но пък и този новия ако победи едва ли ще подобри живота на хората, просто ще ги ограбват други хора от досегашните.

6

Анонимен

преди 4 години

Диктатора, ще потопи Турция, а в Истанбул са младите и умни хора. Които не вярват вече толкова в религии и ислямизъм. Въпроса е до какво ще прибегне диктатора, за да задържи цялата власт. Война? Втора Чистка и налагане на страх ?

5

Анонимен

преди 4 години

Аз си мислех , че само нашите ''патреоте" ги пере сачмата , но след като прочетох това за смяната на името на Цариград с Константинопол и признавам Ердоган за дважди по патрЕот от Болен и Шкембеоглу

4

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Истанбул и всичко на северозапад от него да се отдели отдели от анадолска Турция в самостоятелна демократична и съвременна държава.

3

Мда

преди 4 години

Кой знае защо никой не спомена за ролята на кюрдите в тези избори!А те са около 10% и много организирани!И определено не си падат по Ердоган...."Поривът за демокрация" май повече изглежда да е кюрдско отмъщение.Впрочем,скоро ще разберем дали е така-лесно може да се установи как са гласували кюрдите и ако има активизация на действията срещу тях,значи е станало точно така.

2

Мефистофел

преди 4 години

Ерата на ерджо рано или късно ще свърши, но ерата на тъмните анадолски векове ще е безкрайна.!.

1

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Другаря Чуков минава за експерт само в клуба на социалистическите баби.