20

House M.D.

преди 4 години

Колега, проблемът е, че от тези деца държавата не може да вземе и 1 стотинка осигуровки и/или данъци и за да изплати пенсиите на техните родители, се налага да вземе тези пари от нас, оставащите в България, след като вече ни е взела парите, нужни за изплащането на пенсиите на нашите родители. Това гласи КСО.

19

Анонимен

преди 4 години

До House M.D. 17Емигриралите са най- големият "инвеститор" в Бг. Забравяш кой внася най- много милиони всяка година в Бг. Не са държавните чиновници, нито бизнеса, нито учителите, нито чуждите компании, които нещо ги няма през последните 5-6 год. Сети се сам кой налива милиони в страната всяка година! И си тръгнал да пишеш за справедливост и закон и да настройваш обществеността срещу едни пенсионери. *** да пише за справедливост! Ти да видиш!

18

Анонимен

преди 4 години

До 17 МАDЧовече *** се прегледай може и нищо да ти няма, но се съмнявам! Децата са в чужбина, защото такива като теб освен да крадат и да гласуват за БСП и ГЕРБ друго не правят! А БСП и герб са едно и също нещо, покровители на мафията и олигарси!

17

Анонимен

преди 4 години

Държава в ЕС, срам и позор, в Македония и Сърбия минималната пенсия за стаж и възраст е 400 лв! В България 207 лв за какво говорим!Но пари за Белене 1,2 млд, за КТБ 3.2млд за кражбите от Европа, пари винаги се намират!И това ще е така докато 300 000 пенсионери в София си стоят кротко и е излизат на улицата и под кабинета на Боко. Щом не излизат, значи са доволни и сити.

16

House M.D.

преди 4 години

Колега #16, обръщате се към неправилния човек. Не аз определям цени, пенсии и заплати. Ако прочетете КСО, ще разберете защо изплащането на пенсии за старост и на пенсионери с емигрирали деца, е не само несправедливо, но и незаконно.

15

Анонимен

преди 4 години

До House M.D. 13Не е справедливо и да работиш по 10-12 часа 6 дена в седмицата, да те осигуряват на 4 часа и да ти плащат 200 Е заплата, нали? Ама го правите. От 30 години.Не е справедливо да замразите за 3 години МРЗ и пенсиите, а през това време да повишавате цените на всички стоки и услуги всеки месец, ама го направихте, нали?!

14

Анонимен

преди 4 години

5,7%- срам и позор!А 2.2 милиарда за самолети може. Държавата богата.

13

Анонимен

преди 4 години

Бг е на последно място по разходи за пенсия. Отдавна излезе класация за това по колко разходи се заделят от държавата за пенсии в страните от ЕС. Бг е на дъното, пак.Какви пропагандни заглавия пишете- СКОК на пенсиите!!!10-15 лв. на месец скок ли е?!Колко станаха заплатите на депутатите и министрите?

12

House M.D.

преди 4 години

Пенсията за възраст трябва да се премахне. Не е справедливо да получаваш пари, само защото си достигнал определена възраст.Съгласно КСО не е справедливо пенсионери, чиито деца са емигрирали, да получават пенсии.Но ние виждаме, че и двете несправедливости са налице. Как искате да бъдат увеличени пенсиите до справедливи размери?

11

Бойколандия

преди 4 години

Пенсионер да си в България.....да се молиш да умреш преди да дочакаш пенсия.Защото доживееш,ли я започва бавна умирачка.

10

popa ot razgrad

преди 4 години

5,7%...зашеметяващо...

9

Данъкоплатец

преди 4 години

До Анонимен 7277 млн. лв. няма да ги плати държавата, политиците и т.н., а българския данъкоплатец.Ами пенсионерите като не са си плащали осигуровки ще плащаме ние.

8

ех мечти

преди 4 години

Румъния - мин.заплата 446 евра , мин.пенсия 245 евра .

7

Анонимен

преди 4 години

277 млн. лв. няма да ги плати държавата, политиците и т.н., а българския данъкоплатец.

6

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Швейцарското правило...натресено и практикувано при...ерата на Тиквуний,стопира необходимата индексация на пенсиите отпуснати за трудов стаж и възраст.Застопори милиони пенсионери,получили право на пенсия преди десет и повече години,на дъното на едно мизерно съществуване.По...голям съвременен геноцид над възрастни хора,може би има само някъде из Африка.И тоя ходи да ми се...усмихва и прегръща с европейските лидери,колко е...велик.Какво ли му се смет зад гърба.Трябва да го е срам.

5

Анонимен

преди 4 години

Това дори не го коментирайте.Защото е срам и резил за управляващите,които вече 10 години се гаврят с българските пенсионери.От 1.07.скачат ток,вода,парно и всичко това ще изяде мизерното увеличение.Погледнете румънците,вече с други не можем да се сравняваме.ЕС,стабилност...бла,бла,бла.Докога ще търпите???

4

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоНищо такова няма да се случи.Не се филмирай.Прееваните от БСП ще си останат преевани.Другите, които се осигуряват ще получават толкова колкото са се осигурявали.Ето сега тавана става 1200лв.След няколко години когато мошениците заради, които беше въведен тавана си отидат по естествен път и тавана ще отпадне напълно.

3

Анонимен

преди 4 години

МИНИМАЛНАТА УВЕЛИЧЕНИЕ 13 ЛВ.МАКСИМАЛНАТА УВЕЛИЧЕНИЕ 300 ЛВКОЙТО Е НАПИСАЛ ФОРМУЛАТА ТРЯБВА ДА ГО СЪДЯТ ЗА ГЕНОЦИД.

2

Анонимен

преди 4 години

Fake news. Nema video s 100 pansioneri...

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Народът е много търпелив.На това разчитат тези,които се изредиха да го...яхат,но и това...волско търпение си има край.Кога ли вулкана ще се...взриви,а румънския сценарий при свалянето на Чаушеско,ще е като...приспивна песен.