8

Анонимен

преди 4 години

А случйно полЮцията да вземе и обърне някакво внимания на денонощните децибели по улиците на градовете(в случая визирам Варна),на ... със свръхмощни и шумни мотори и коли????!!!!Ама това не е повдигнат въпрос от министър,а от многобройното овчедушно стадо,отчаяло се от потрошаване на телефоните да звъни на полЮцията по тези поводи и да отчита само преместване от поредния дежурен полЮцай от единия крачол в другия!Ама,де'съ казва,Стадо!

7

1

преди 4 години

ромче-балевски,не давай кураж на институциите,а дай малко на другото ромче от твоята партийка касабов,днес отказъл да лети за Азарбейджан,от страх,нали и двамата бяхте много смели,срещу възрастната кадъна,която ритахте на границата.

6

Това е бетер виц

преди 4 години

И бай ром ли ще го глобят 12 000 лв, задето организира едноседмичен роднински гуляй по повод на това, че е купил 13-годишно булче за 15-годишния си син? И как точно ще му вземат парите, след като съставят акта?!

5

Веско

преди 4 години

Добре де, трети път питам. Обяснявате за заведенията, ама сватбите как ги спирате не разбрах!? Питайте законотворците как ги мислят да се прилагат тия закони.

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Практиката досега показва, че всички закони приети уж срещу ромите, всъщност засягат най-малко тях впоследствие. Няма да е изключение и този.

3

Българин

преди 4 години

Редът е задължителен! Повтаряйте си това и го спазвайте! Не искайте хем да сте тарикати, хем да живеете като немци!

2

риголето

преди 4 години

г-н Валери Симеонов-Тихия

1

Анонимен

преди 4 години

Слаб министър. Много слабо. Тая година - 10% от 10 милиарда. Да продължава в същия дух.