90

Един от Юг

преди 4 години

До Анонимен 92Верно бе много лошо..много лошо...много лошо за комуноиди,цоциалисти и мързели чакащи държавата да ги храни!

89

АНОНИМЕН

преди 4 години

Как можаха за два дни да преброят над 10 млн гласа, а нашата ЦИК за една седмица се мо тат. Много бюрократщина има още в България ! До кога ?

88

Сравнение

преди 4 години

Оказа се, че в Турция гражданското общество е много по-развито, отколкото в България. Ердоган се опита да въведе пълна диктатура, но точно обществото не му позволи.

87

Анонимен

преди 4 години

Поздравления!!

86

Турче

преди 4 години

Няма ли тия скапани българи най-накрая да ги покорим? Че трябва територия да се взима,страната им е богата и плодородна.

85

Анонимен

преди 4 години

До чичо Гошо 89А ти пък какво си се вторачил в Ердоган? Какво искаш, да дойде на власт някой еуропски ***??? И Турция да я втаса като нас???? Я ми обясни, "умнико", КАКВО ПОЛЕЗНО СТАНА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД "влизането" ни в еуропката??? НИЩО ХУБАВО ЕСТЕСТВЕНО!!! САМО ЛОШО......САМО ЛОШО........САМО ЛОШО..............

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 90Я стига вече с този тръмп-чо бе..............какво ни интересува вече тази ***-фи-от-ска държава с нейните мошенници, лъжци и военни престъпници??? СВЪРШИ ИМ СЕ ЦАРУВАНЕТО НА ТИЯ!! Може още дълго да се влачат и да си въобразяват, че все още нещо представляват и то благодарение на ПЕЧАТНИЦАТА СИ НА ПАРИ!!! Но и на това му иде краят!!!! НИЩО НЕ Е ВЕЧНО, особенно мошенничеството! ВИНАГИ СИ НАМИРА МАЙСТОРА!

83

Анонимен

преди 4 години

ДА ВИДИМ СЕГА ЩЕ ЛАЕ ЛИ АНАДОЛСКИЯ СРЕЩУ САЩ И ЕС.... КАТО ДОЙДЕ ТРЪМП ЗА ПРЕГОВОРИ ЩЕ ХОДИ НА 4 КРАКА! ЧЕ А Е ПИПНАЛ ОЩЕ МАЛКО НЕЩАТА, А ГО Е БУТНАЛ...

82

чичо Гошо

преди 4 години

До Анонимен88 Анонимен гей си и гей ще си останеш!Какво си се вторачил в Русията,тя и без нас ще се справи!Погледни какво направиха комшиите и как зашлевиха Ердоган!А у нас независими,патриотари,бивши седеселай...,стари *** от БСП,Минчо Христовци,Десислави Иванчеви,Първанки и други на практика подпряха топките на Боко!Кюрдите си жертваха кандидата за да подкрепят опозицията в името на голямата цел-свалянето на Ердоган!А у нас?Само продажници и интересчии!

81

Анонимен

преди 4 години

До 77 "Путин също ще загуби,.."Искаш да кажеш, че на следващите избори, ще спечели с под 70 %? Да кажем 69%Рано или късно и в Русия, трябва да дойде демокрацията :)

80

Анонимен

преди 4 години

Предатвете си в Русия, не да слечели опозиционен кандидат, а представител на управляващата партия, да спечели под 80 %. Научна фантастика.

79

човек

преди 4 години

До: Демокрация (номер 89)Ами, аз съм от тези, които твърдят, че в Турция няма демокрация.Привет!Същевременно обаче, от резултатите от тези избори мога да си направя извода, че докато в Турция няма демокрация, то в България в много по-голяма степен демокрацията липсва.Докато в България някой упорито насажда унизителната идея, че видите ли ГЕРБ може да са лоши, ама други по-добри нямало било.Докато същевременно в Турция никой не казва това за Ердоган!!!

78

Анонимен

преди 4 години

Интересно,как в Турция за няколко часа преброиха бюлетините на 8 милиона гласували,а тук им трябват няколко дни за 3 милиона гласове.Дааааа,ама те си нямат един Мишо Константинов да им направи стъкмистиката.

77

Анонимен

преди 4 години

лошо, дали изпуснахме немската инвестиция за 1.5 млрд евро?

76

Анонимен

преди 4 години

ТУРЦИТЕ ИСКАТ ЕВРОПА, ТУРЦИТЕ ИСКАТ АМЕРИКА, ТУРЦИТЕ ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ, ТУРЦИТЕ ИСКАТ ПРОСПЕРИТЕТ!ДЖУДЖЕТАТА ДА ГО РАЗБЕРАТ, ДА НЕ БЪДАТ И ТЕ НАРИТАНИ...

75

Анонимен

преди 4 години

те турците излязоха по- демократи от руснаците! Не търпят те азиатци! за разлика от мужиците, които си избират оня 164 см високия...

74

Анонимен

преди 4 години

абе кво се случва, анти ес, анти сащ, а? Ще купуваме Ц400, руски потоци, зеене по тв срещу САщ и ес... Това го чака всеки, който тръгне срещу цивилизацията... Докладвахте ли на джуджето, да го вземе това предвид...

73

Анонимен

преди 4 години

12-те хиляди гласа станаха 750 хиляди. Кой каквото сам си направи, никой не може.

72

Анонимен

преди 4 години

Душевно болните пак си правят купон в коментарите виждам... още не са ви подействали лекарствата или просто пак сте забравили да ги пиете? Хайде 9 часа стана почти.

71

Анонимен

преди 4 години

До привет от ТурцияСпоко, и на нас в България не ни дреме особено, съдейки по избирателната активност