36

Съвсем друга

преди 4 години

До истината е другаЧехия, Унгария и Полша не зачитат Диктатурата на ИзПеркел и Брюксел и съответно чичко Шорош им прави цветни революции!В Чехия протестите са срещу руските пoдлоги, ако не си разбрал другарю.

35

Анонимен

преди 4 години

На тях им писна,на нас ни ревна

34

Анонимен

преди 4 години

До 46 Около Боко се въртят много повече олигарси, отколкото в БСП. На кого държавата опрости 50 милиона и при кое управление - май се казваше Киро домуса, а Овчаров все го влачат вече десет години по съдилищата и все нищо не могат да докажат. Управлението на Станишев пък беше успешно и със много социални придобивки за бедните и инвалидите. А при Боко се самозапалиха като живи факли 40 достойни българи. И днешна България е цъфнала и вързала - най-бедната страна в Европейския съюз

33

Анонимен

преди 4 години

А ЧЕЗ дере ли дере и той покрай Бойко и американците .Храним чешките пенсионери, а нашите да *** от глад и мизерия.

32

Анонимен

преди 4 години

Не бъди овца, протестирай, мутрите няма да си тръгнат сами, невежите няма да се откажат от далаверата и предателствата , Домусчиев, Пеевски, черепа, софиянски, Арабаджиев, Банев, Велчев, Симеон и още около 1000 назначени милионери няма да върнат заграбеното без здраво да ги притиснат и да ги осъдят честни съдии и прокурори.Да си върнем държавата и да станем общество , а не клоака.Протестирайте, обединение се, осъзнайте се.

31

Анонимен

преди 4 години

Ние комунистите до кога ще търпим другарката Нинова,другаря Станишев и Р.Овч. да ни управляват? Другаре,партията ни загива,хайде да организираме протест,предсрочен партиен конгрес,за да изчистим редиците си от олигарси и тия,които ги подкрепят.

30

Анонимен

преди 4 години

Учете се роби, така се прави протест а не като вашите мизерни 100 човека. Ето затова хората се оправят а ние затъваме.Овце, събудете се.

29

истината е друга

преди 4 години

Чехия, Унгария и Полша не зачитат Диктатурата на ИзПеркел и Брюксел и съответно чичко Шорош им прави цветни революции!!

28

Аз Клавдий

преди 4 години

Мдам... А прочете ли цифрата, колко народ са по улиците - това означава че те не са съгласни с управлението и това за какво се харчат парите от данъците им а в България само 2000-3000 човека не са съгласни с това.

27

Да бе да

преди 4 години

До АнонименОще помня като бях студент във Вин-са 96-та. Едно от Сороските НПО-та отвори офис точно срещу сградата на факултета на улицата и от там се ръководеше цялата операция. Студенти пак окупираха по същия начин, тогава ми предлагаха 50 лева, за да участвам в "протестите". Професорите също бяха на хранилка, заради което имах огомни проблеми със завършването, тъй като аз и няколко човека отказахме участие в сорошките изцепки.Абсолютна лъжа.По това време 50 лева бяха около 5 цента.

26

Неизвестен

преди 4 години

Тук никога няма да има протести в коя държава най големия работодател е общината. В БЪЛГАРИЯ.КАК ДА ТИ ПИСНЕ КАТО СИ ВЪРЗАН НА ЯСЛА .АМИ АКО СЕ ОТВЪРЖЕШ .ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОРАБОТИШ. АКО бизнеса ти е на общинско и държавно изкуствено дишане хайде холан

25

До Алчност

преди 4 години

Да ти ... ....... Вие сте алчни и лакоми и *** ... Едно нещо трябваше да направите като хората и се издънихте като кифладжии с тъпите си майтапи. Ще разберете само по-късно като се говори сериозно се говори сериозно.

24

Алчност миро нестава

преди 4 години

Честен милионер и дървено желязо са неизвестни за природата, поне до този момент.

23

И на нас ...

преди 4 години

Ни писна - от столкъри, от Шиши, от Славито, от Краси Радков, от *** -медиини и всякакви. Писна ни да ни се ровят в живота с и без причина ...

22

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да се допуска рублите да дойдат на власт, както в България ги бием вече 10 години.

21

Анонимен

преди 4 години

И на нас ни писна, ама си мълчим. И Боко управлява с 10% "народна" подкрепа... Пак като при Тодор Живков ще чакаме нещо отвън да се случи и да го "сменят"... Ееех, България, ти си земен рай...

20

Бабуш авантакис

преди 4 години

до4! На куково лето!

19

Анонимен

преди 4 години

В България като протестираме какво?Ако протестите са слаби и културни (знамена,плакати и шествие) управляващите няма дори да им обърнат внимание.Ако протестите са буйни и многолюдни ще изкарат куките да пребият малко от протестиращите. И тва е. И пак няма да им обърнат внимание.Единственият шанс е до такова катастрофално положение да се докарат нещата,че полицайте и тия които пазят властта да са в много по-лошо финансово състояние дори от протестиращите но властта знае това и се грижи за тях.

18

Анонимен

преди 4 години

А дали и на *** някога ще му писне да го доят ***?

17

Анонимен

преди 4 години

До ГАЙНУТДИН АХМЕРОВОще помня като бях студент във Вин-са 96-та. Едно от Сороските НПО-та отвори офис точно срещу сградата на факултета на улицата и от там се ръководеше цялата операция. Студенти пак окупираха по същия начин, тогава ми предлагаха 50 лева, за да участвам в "протестите". Професорите също бяха на хранилка, заради което имах огомни проблеми със завършването, тъй като аз и няколко човека отказахме участие в сорошките изцепки.