111

Анонимен

преди 4 години

който се гушка с джудже губи като бсп ар на избори

110

Проскубан ястреб

преди 4 години

Нестига че сектата ми бсп се губи ами сега и в турция губим

109

История даге

преди 4 години

И турците не искат имигранти .Още помнят ножа в гърба от арабите през ПСВ.Арабските племена излъгани от един английски агент (Ловръснс и интимния му приятел млад арабин) за голяма държава предвождани от шейха на Палестина-Хюсеин нападат немците и турците в гръб.Заради тях губим и ние ПСВ и 1/2 от България през 1919г. дадени са на Гърция,Румъния и Сърбия....Гърците извършват с месеци геноцид над българите в Тракия и Македоня в отговор гоним гърците от Несебър ,Созопол и други морски градчета...

108

Анонимен

преди 4 години

Какво от това. Дадоха му пълна власт ..Какво значение има едно кметче дори и на Истанбул? Всичко решава той.

107

Пацифист

преди 4 години

НРП е партията създадена от Ататюрк,друг е въпроса ,че кандидата на Ердоган беше нещо като нашата Цецка никаква харизма.Честито на печелившите.

106

До язтребител

преди 4 години

До язтребител, я дай линкове за тези новини и да видим какви медии са. Дали не са сайтове с квартални новини без ясен адрес и телефон за контакт..

105

Ястребител

преди 4 години

Искам да питам хората, гласували за Имамоглу, защо ли на следващия ден, след като Имамоглу почна да подскача "Аз спечелих! Аз спечелих!" два вестника в Гърция излязоха със сходни заглавия. На първото заглавието беше: "Отмъстихме си за 1453 година!"И на втория вестник: "Превзехме Света София!" Хмммм ... интересни неща стават наоколо ...

104

ПроСоТо

преди 4 години

До анонименне,кукло,аз дори не знам какво е "шербет"..Чул съм тая дума,но какво точно значи,не знам...Но тъй като много мило обърна внимание на моята скромна личност,да ти кажа:-Пия САМО "Шампанско"!..е,*** си падат по "раки" и мастиката,но...то си е тяхно желание,аз го уважавам!

103

Анонимен

преди 4 години

Евала на комшиите! Браво! Ей това е нация!

102

Ястребител

преди 4 години

От години предупреждавам турските си сънародници, че най-голямата заплаха за националната сигурност на Турция масонската организация СНР, основана в масонска лоджа в Солун в края на 19 век, и всички негови лидери до един са масони. Включая и крипто-евреина мустафа кемал, т.н. осовател на турския народ и модерната турска държава.

101

Анонимен

преди 4 години

И сега какво, Ердоган ще иска още едно касиране на изборите и нови избори, докато получи резултатът, който иска?

100

Анонимен

преди 4 години

Ердоган не става за нищо,един мач не може да уреди като хората. Не се учи той от сороските евроатлантици.

99

ПроСоТо

преди 4 години

До nikonikе да,прав си...Но все пак,ПРОТИВНО НА ВСИЧКИ ТВЪРДЕНИЯ,Истанбул НЕ е Турция!!!!Три години (подобно на колегата долу) аз работих в Истанбул и Бурса по проекти,свързани с енергетиката им.И ДА,контактувах с много интелигентни люде,владеещи поне два езика,хора,на които ако не чуеш дървеняшкия турски език ,няма и да кажеш,че са турци.НО:-Никога,от никого НЕ чух и някакъв мерак за "ош-беш" със щатите!!!..Виж,Европа,оооо..тя е МАГНИТА,който ги привлича неудържимо!

98

Анонимен

преди 4 години

Днес е радостен ден всички туркофоби! От всички отявлени врагове на Турция валят поздравления за новия кмет на Истанбул Екрем Имамоглу! Интересна работа, и то много интересна! Холландката Кати Пири, отявлено враждебна към Турция и исляма, лети от щастие и току-що изпрати поздравително послание на Екрем Имамоглу. Всичко враждебно към Турция и исляма се обедини под един общ знаменател, наречен Екрем Имамоглу - от терористите на ПКК, моншерите на СНР, туркофобите в Европа до атакистите в БГ.

97

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е предател,той си знае съдбата.

96

Анонимен

преди 4 години

Ах как ли се кахьри нашия боско че аркадаша му загуби кметските избори в анадола, пардон в истанбулеско.

95

Анонимен

преди 4 години

Нас успяха да ни изгонят от страната ни ама тия немогат! Че там доле форумеца кьдето казва, че търчин козината си мени но не и нрава май че е прав!

94

Анонимен

преди 4 години

СТИГА БЕ! Власт имат но цвъки -не!Заменете го за няколко F-а или ВЕФ а

93

Анонимен

преди 4 години

Ми нормално.В големите градове голямата част от хората са интелегентни и умни.По селата са необразовани и прости.Нещо като в България.

92

Munchen_DE

преди 4 години

Идва ред на София. Но и тук трябва над 80% избирателна активност!!! Само така ще се преодолее купения вот и мъртвите души в списъците.Само с приказки не става, нужни са действия!