32

Анонимен

преди 4 години

Самите изселнице се наричат балкански /а не български/турци.Само слугинажни медии не ги наричат така като те се наричат.Не ги обиждайте. Ако бяха с българско самосъзнание нямаше да са мюсюлмани и нямаше да се изселват.

31

Анонимен

преди 4 години

....Истанбулският квартал "Авджълар" e заселен предимно с турци,родени в България.Kварталът е наричан Малката България заради турските изселници от България, съставляващи около една трета от 500 000 души население...____Наричайте нещата с истинските им имена.Само истината ви прави свободни медии.Не изопъчавайте и не лъжете!

30

гошо

преди 4 години

До Озадачен ДА! ДА! ДА! Както НАШИЯТ ПРОТИВОПОЖАРНИК и пъдарин на Човека на НАРОДА наричан на кратко Т А Т О

29

Waffen SS

преди 4 години

До Додо""Какви "Българи" са хора с имена Камбероолу и Туран?""Може би такива,като тези с имена като Анна-Мария,Даниела,Лоренцо,Джани,Едит,Хайнрих,Валентин и ред други.Не всички могат да имат имена като:Цветанса,Яна,Ивайло,Крум,Тервел,Кубрат и т.н.

28

Анонимен

преди 4 години

Добре, но какво ни интересува таз новина нас, нормалните хора?

27

Анонимен

преди 4 години

Константинопол никога не е бил гръцки.Гърците от Атина не са искали да приемат Християнството и Василевсът ги е отрязъл.Накрая след нападения от албанци,руснаци,славяни,българи и от кой ли не,се стопяват почти до нула.Накрая се качват на корабите и отиват да се молят на Василвса да ги приеме в империята си,за да ги пази редовната армия.Но след като отказват отново да приемат Християнство вместо Пантеона,им се дава ,,свободно''. После 300 години в Атина е имало само вълци идиви животни.Няма гърци

26

Котраг

преди 4 години

До 27Волжка България УикипедияВолжка България (на руски: Волжская Булгария), също Волжко-Камска България ( на руски: Волжско-Камская Булгария) или ...История: СредновековиеПриемане на исляма: 922 гСтолица: Болгар, БилярРелигия: ислям

25

Анонимен

преди 4 години

До КотрагВъв Волсжка България са прабългари!!!Върховен бог Тангра/Тенгри/!!!Точка по въпроса!!!Неграмотен си!!!

24

tamada

преди 4 години

До българин 22До Анонимен 24Страшните закони на Крум са легенда писана век и половина след царуването му. И си противоречи с текстове на други византийски съвременници на Крум.

23

Анонимен

преди 4 години

До 10..Разбира се че е ДИКТАТОР КАТО БОРИСОВ! ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НЕ НА "ФИРМА" А НА ДЪРЖАВА КАК ДА ГО НАРЕЧЕШ ОСВЕН ДИКТАТ? Той дал толкова "пари" За еди какво си. " Наредил" да се "случи" Еди какво си! Той тоест ( аз) така казва.."Разпоредих се" ! Е как да го разбереш по друг начин? Кой е той та да говори така!? Има "протокол" По който всеки "политик" се придържа! А нашият дерибей говори от свое име. Аиде майната му вече на тежкара! " Демокрация" сме уж а? Ами давайте демократично му! -:)

22

Анонимен

преди 4 години

До българин 22Какъв Шериат, бе? Крум приема драстичните мерки, след разговор с аварите, чийто хаганат се разпаднал заради пиянство, разврат, корупция, поквара и пр.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38 милиона с увреждания в цяла Тр, не само в Истанбул. Там хората в неравностойно положение ги вземат на работа, не ги делят, създават семейства и т.н.

20

българин

преди 4 години

До КотрагНе са само волжските българи .Влекиият български влъдетел , за ойто пише Шекспир - .Хан Крум -9 век /ислямът започва от 6 век/ прилага прочутите ШЕРИАТСКИ ЗАКОНИ -ако откраднеш -режат ръка , ако не дадеш милостиня на просяк -отнемане на имущество и пр. и пр+ изкореняване на лозята ,защото ислямът забранява алкохола.

19

българин

преди 4 години

Радвам се ,че братята турци избират демокрацията пред султаната, Европа пред Азия , свобода и равенство пред подчиненост и послушание. Турция -в Европа -заедно с другите европейски народи както живеят поне 5 милиона турци в Германия ,поне 2,5 милиона във Франция и т.н. и т.н. Хошгелдин аркадашлар!

18

ха ха ха

преди 4 години

До привет от ГерманияТрол платен,ти да не си в турската ЦИК

17

привет от Германия

преди 4 години

По последни данни отворени са 66 % от сандъците ,тоест 20 513 сандъка ! Общо гласували в тях са 5 758 338 души !Опозиционера Екрем Имамоглу води с 54,51 % , тоест за него са гласували 3 138 767 души !За тъпунгера на султана Бинали Йълдъръм са гласували 44,47 % , тоест 2 560 879 души ! И един малък % от хора са гласували за други кандидати !Разликата я виждате , повече от 600 000 гласа за Имамоглу

16

същият турчин

преди 4 години

До по-умният турчинВече разликата е 800.000 гласа при 95% преброени гласа. Демокрацията победи и султанатът влезе в процес на разпадане. Имамоглу сега ще спре кранчето с пари от бюджета на Истанбул. Няма пари = няма заплата за подкупената медия, прокуратура, държавна администрация. :) Това е победа не само за Истанбул, а за цяла Турция.

15

Анонимен

преди 4 години

До 8 ми..Ако пък Ти самият знаеш//Как му се кани народа на тоя ПРАЗНОДУМЕЦ и дърт неуспял комунист! Ама явно толкова си заслепен от "любов " към партията и вожда ти Та как да го видиш я?! -:) Ама и ти ще прогледнеш споко.Само стой и гледай! А как ги чакаме тези избориииии..Ще бъдат НАИСТИНА ДЕМОКРАТИЧНИ! А не като досегашните!-:) ***!

14

Котраг

преди 4 години

Населен с българи с имена като али, хасан, юсюф и т. н... :) но в края на краищата България е първата страна в Европа, която приема исляма като основна религия (Волжска България)

13

привет от Германия

преди 4 години

В Турция всички наши изселници са светски ориентирани и са против Ердоган !Само няколко турчеещи се роми живеещи в България в този сайт пишат положителни коментари за Ердоган !