8

Анонимен

преди 4 години

При всички положения изкуствоведите и експертите са за това, да си отварят очите, когато дават сертификат или показват класици.За всеки е ясно каква е вероятността да попаднеш на истински "шедьоври" от битака или антикваря. Не че няма, разбира се! А този случай ще остане като нзй-абсурдния!

7

petarziz

преди 4 години

не мога да разбера след като картината добре е нарисувана къде е проблема без значение че не е оригинал като нямам 20хиляди за ЗЛАТЮ А МОГА ДА СИ Я КУПЯ ЗА ДА КАЖЕМ 2ХИЛЯДИ това ме удолетворява макар че подозирам че не оригинал така че да не се правят на ощипани моми колекционерите като купуваш нещо десет пъти по евтино и да се правят на ударени много добре се сещат че това е реплика така че не виждам къде е проблема

6

Анонимен

преди 4 години

действията на Бийн компроментират цялата изложба, но той е воден от импулсите на своята собствена естетика, без да си дава сметка за вредите, които нанася върху българското изкуство!

5

Анонимен

преди 4 години

Има и още една версия. Колекционерът купува картините, които са си съвсем оригинални. При огледа експертите, кураторите и изкуствоведите потвърждават, че се касае за автентични творби . Всички съвсем нормално изпадат във възторг и съответно заливат медиите с информация за сензационната находка, която ще запълни белите петна в българския модернизъм. Подреждат изложбата и доволни си лягат да спят. Но през ноща, в галерията вероломно прониква мр. Бийн, и нанася корекции...

4

Анонимен

преди 4 години

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!

3

Абсолютна Истина

преди 4 години

Алчноста на купувача е в генезиса на тази гротеска ! За 3500 лева купува 13 оригинала ! Абе играч , как си ги представяш тези неща ? Кой ти е виновен ? Кажи глупаче глупаво !

2

Анонимен

преди 4 години

Срещу "професионализма" и корумпираността на четирите баби-изКУКОведки досега никой и дума не е обелил - впрочем, нищо чудно, синодалните бабички и старчета от БАН са поне трето поколение коминоиди.

1

Анонимен

преди 4 години

Цялата история е отражение на родната картина