20

Анонимен

преди 4 години

Асфалтът трябва винаги да го изследват, особено този слаган след ремонт на ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 4 години

Асфалта! Асфалта ще изследват ли?

18

Факт

преди 4 години

Както винаги чужденците шофират като обезумели в България, а КАТ все така спи дълбок сън.

17

Анонимен

преди 4 години

До светещия фарИ 300 минути да ровиш, НЕ на фаровете през деня.това на последни конгрес на бсп ли го обсъдихте?

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОт както караме на прожектори целогодишно катастрофите се увеличиха десеторно.такава умна мисла само фен на Нинова или некой от махалата може да измисли. Ти от кои пpoсти парчета си?

15

House M.D.

преди 4 години

А какво е състоянието на влекача на ТИР-а?

14

До 1

преди 4 години

*** ***, ходил ли си в Румъния да видиш там как си карат, те са си такива.По некомпетентност и простотия малко могат да са им конкуренти.Между другото ние сме горе-долу същите...

13

светещия фар

преди 4 години

До Анонимен 13И 300 минути да ровиш, НЕ на фаровете през деня. Фаровете са измислени за да можеш да се придвижиш от точка А до точка Б през НОЩТА.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"От както караме на прожектори целогодишно катастрофите се увеличиха десеторно. На никой ли сеяндурски пишман управник не му прави впечатление че фаровете не вършат никаква работа през деня и то през лятото когато слънцето е по силно от фаровете."Сравни броят на катастрофите преди 89-а (когато далеч по-малко хора караха), с тези през 2005-6-7 и с тези от 2016-17-18. Катастрофите са намалели. Не ме карай, да ровя 30 минути, че да ти вадя данни.

11

Възмутен

преди 4 години

Престанете да наричате държавата на на Азис, Боко, Вежди и Чапа , Тикволандия !

10

Анонимен

преди 4 години

до 10 Ми катастрофите са комплекстност от нарушаване на правилата, бе. Кое не разбра? Превишена скорост, неправилно изпреварване, надценяване на автомобила и на своите си качества, състоянието на пътната настилка.....

9

Анонимен

преди 4 години

Абе не е само до скорост, как да ти го обяснят? Ти може да се блъснеш с 90 при неправилно изпреварване или не добра преценка. Скоростта не винаги е виновна. В повечето случаи е направилно изпреварване, което си е решение на водача и никой закон неможе да го спре.

8

Анонимен

преди 4 години

Трябват строги закони- над 50 над ограничението директно в затвора за 1 година както е в Сърбия. Хайде да видим тогава мангизлиите дето могат да си позволят 500 лева глоба за това, дали ще искат да влязат в панделата за 1 година.

7

Анонимен

преди 4 години

Той Герб виновен, че неможе да карате а се напъватее. Смешковци на всеки ъгъл. От тея най гаднатаа порода... Дето все някой друг му е виновен. Научи се да караш, а не да чакаш полицията да те спасява.

6

Анонимен

преди 4 години

Аман от пр0сти тикварски ***!Тиквата към електората си гербаджии - "Аз съм пр0ст и вие сте пр0сти за това се разбираме добре"!

5

шматка

преди 4 години

До 1Много си умен бее.

4

Анонимен

преди 4 години

Хахахха не знам вече да се смея ли да плача ли. Що за *** народ сте..... Всеки ден се говори по темата и всеки ден 2 жертви. Направо съм шокиран от комплексите ви. Безгранична тъпотаа вече.

3

Анонимен

преди 4 години

Айо бяха големи малини щяха да се видят и предотврати това ... ооо чакай чакай тир и бус ... хмммТърся да купя танк? Сериозни оферти само, пишете на лични.Тази държава е отпиши

2

Анонимен

преди 4 години

За да спрат жертвите по пътищата трябва да си монтирате на покрива на автомобилите по още един чифт прожектори. От както караме на прожектори целогодишно катастрофите се увеличиха десеторно. На никой ли сеяндурски пишман управник не му прави впечатление че фаровете не вършат никаква работа през деня и то през лятото когато слънцето е по силно от фаровете. А вечер когато наистина ни трябват фаровете крушките ги няма никакви защото са почернели и не осветяват пътя както трябва.

1

Анонимен

преди 4 години

Стъпят ли в Тиквария румънещите карат като изтървани от лудницата!Изпреварват в завои без видимост,през селата карат със 100,знаци и маркировки за тях не важат а КАТ вместо да ги съдира от глоби се прави че не ги вижда!Вече и за каращите навите си коли към Гърция и Турция румънещи сме стлана от Третия свят и ни мачкат и газят без да ни забелязват даже!