22

анон

преди 4 години

Даже и във фирмата, в която работя жизнено важните системи нямат излаз към Интернет.

21

Анонимен

преди 4 години

Не знаех, че плзват дементори, за да си водят кибер войната ...

20

Анонимен

преди 4 години

много се съмнявам системите им за управление да са свързани със интернет.

19

Анонимен

преди 4 години

брей, тия американски хакери са големи майстори?! това да хакнат през интернет компютри, които дори не са свързани с мрежата е супермайсторство! с такива хакери, защо сащ се притесняват от китай и русия?!

18

Четете

преди 4 години

Най ми харесват новините , от американски вестници в превод на ТАСС!

17

РУСОФИЛ

преди 5 години

Мачкаю, Вова!

16

Поп Грую

преди 5 години

Кой ще си върже на подобна глупост? Трябва да си много ***, за да оставиш подобна система вързана към интернет.

15

Анонимен

преди 5 години

"... са атакували американски правителствени служби, както и някои сектори от икономиката на САЩ, включително петролния и газовия. Не е ясно дали хакерите са успели да получат достъп до атакуваните от тях системи."-------------------Чудех се преди няколко дни, каква е причината, да се взиви и да пламне най-големият нефтохим на източното крайбрежие на Пиндостан.

14

Анонимен

преди 5 години

Интерестно е, че хамериканските хакерчета не споменават точно как са успели да прецакат иранските военни компютри след като тези компютри не са свързани с интернета по никакъв начин. С бухалки ли са ги изпотрошили? Важното е да говорят врели некипели надявайки се че простолюдието ще им се върже хехе :))

13

Анонимен

преди 5 години

До 14Глупак е този, който няма факти да говори. А прибягва до обиди.

12

Анонимен

преди 5 години

Е кой да го дири? *** ти нали си смел и си ходил във великата казарма? Ама то не става само с думи мишочеее трябват и ***, и акъл, и пари, и армия...... Ати си просто един роб първо на чалмитее 500 год, а после и на болшевиките. Всеки който не спазва закона за разработване на ядрени оръжие трябва да бъде ударен при отказ да спре. Света няма нужда от повече опити, радиация и ***. Да си продава петрола, като всички около него и да си живее. Ама каор си болен фанатик сам си търсиш съдбата.

11

АМЕРИКА

преди 5 години

ВСИЧКИ ПРЮЯТ АМЕРИКА И ВСИЧКИ ИСКАТ ТАМ ДА ОТИДАТ ?????????????? СМЕШНИЦИ СТЕ !

10

Анонимен

преди 5 години

Ако американците унищожат всичките си врагове, това ще се отрази изключително лошо на военната им индустрия и от това икономиката им ще загуби трилиони долари и милиони работни места.Целта е враговете да се поддържат живи и да се умножават. Така хем има предпоставка за войни, хем плашат останалите държави и ги принуждават да купуват нови оръжия на всеки 3-5 години.Войната е бизнес!

9

Анонимен

преди 5 години

САЩ какъв го дирят край Иран?

8

привет от Германия

преди 5 години

Да не се занимават с тези кибератаки ,ами да се помъчат да причинят природни бедствия в територията на Иран ! Земетресения , трайна суша без капка дъжд и прочие !САЩ имат такава технология и могат да го направят !

7

Анонимен

преди 5 години

Атаката е кординирана преди въздушния удар. Ако беше Буш вече щяха да вървят в правия път. Good job boys.

6

Анонимен

преди 5 години

Американците ако поискат могат да унищожат Иран за 24 часа. Но това не е целта.Целта на военните е да проточват конфликтите възможно най дълго и да ги водят на различни фронтове защото така военнта индустрия постоянно трябва да работи и да произвежда нови оръжия и боеприпаси и сътоветно се искат все по големи бюджети.Затова когато те ударят някъде, после винаги дават време на "врага" да се възстанови. И после го удрят отново. Войната е БИЗНЕС. Най печелившия бизнес.

5

Мразя ФАЩ

преди 5 години

долу краварската наркоманска банкрутирала кочинаааа!

4

КАК

преди 5 години

да го разбираме - ответната атака е подготвян дълго преди свалянето на американския дрон!?

3

Анонимен

преди 5 години

Американустите са играли три дни Спайдърмен и са решили, че са победили ахахахах