43

Анонимен

преди 4 години

Тези двамата са някаква пародия, но за съжаление са истинска действителност.

42

Анонимен

преди 4 години

Ясно, а нещо за холокоста ще даваш ли днеска?

41

dedoviq

преди 4 години

На снимката Златка е отворила книга на първа страница, а там нищо не пише (бяла е). Евала, велика снимка.

40

а

преди 4 години

"без никаква редакторска намеса"един от малкото случаи в които редактор е ТВЪРДЕ наложим, но все пак... да бъдем справедливи, ако тя умре, какво бихме казали - римите и бяха като нея самата - смотани и безкрайно *** :) )))Сори делвайте го това, whatever.

39

Лелееее

преди 4 години

Продължавайте да гледате Биг Брадър, да пускате есемеси, да им следите инстаграмите, да четете жълтите сайтове, на които пък те си плащат, за да се пускат в новините, пък после се чудете защо някакви карикатури са в центъра на вниманието, защо над 1/3 от момичетата между 18 и 25 години мечтаят да си оправят несъвършенствата с пластики и да ходят "на Дубай и на МалдивитИ" и защо млади момчета отделят на брадите си повече внимание, отколкото на някое момиче, замъглено от дима на наргиле.

38

Анонимен

преди 4 години

Тия затворени комплекси мязат на гета. Само дето са по-тихи и потискащи. ПП. Сигурно щото много им завиждам, затова пиша така.

37

блЯк

преди 4 години

Не им стига на двамата умствения капацитет за да се погледнат отстрани и да видят какви карикатури са.Посмешища.

36

Анонимен

преди 4 години

Тия от къде имат пари, какво работят?----------------От реалитита. Те си казват. Плащат им да ходят там и други да им гледат безсмисленото ежедневие. Но пък парите не миришат. Тая, ако трябва да изкара някви пари с главата, то е ясно по кой начин ще става. Искаш да си умен, но не става без да си прочел 1 вагон с книги. Няма начин. Но поне е сбъднала мечтата си на пазарджишка *** да има имот в София, въпреки че Иваняне е София колкото Мировяне, Кокаляне и тн.

35

:)

преди 4 години

Като се съберат двама кухари,само по-силно дрънчи на кухо.

34

пробивна селянка

преди 4 години

СЛЕД НЯКОЯ ГОДИНА ПАК ЩЕ я гледаме по ТВ-то да реве посинена от Благо и ще търси следващия тъпкач.

33

Колинс

преди 4 години

Волен Сидеров, русата Златка, черната Златка, Радка -пиратка, Азис, мутри, Пеевски... От времето на Алеко Константинов - нищо ново под слънцето! Само дето неговите герои имаха други имена - Бай ***, Гочоолу, Дочооолу, Данчо Хаирсъзина, Рачко Пръдлето...Като в кошмарен сън живеем...

32

Боже,опази ни

преди 4 години

.....снобки като тази !!!

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"тая можела да говори, пише и мисли.....?!"---------Да говори може. За останалото не е много сигурно.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"... Златка позира с книгаЕ те това е сензацията!"--------------Ти недей, ако знаеш колко от *** ***/лелки прочетоха "50 нюанса сиво", че го и коментираха даже.... А някои даже прочетоха книгите на "двамата братя и сестра Ерих, Мария и Ремарк"...Че и по медиите се хвалеха и не разбираха защо им се смеят....

29

Анонимен

преди 4 години

Моля ви, дайте адреса на това място на снимката, че да знам да го заобикалям поне от 10 километра.Освен наличието на "интелигентна" компания - не знам кой би си купил апартамент с подобен дизайн - само вижте балконите с уникална остъклена чупка и климатиците, които заемат полезна площ. Патешкото жълто изобщо няма да го коментирам.

28

ПростУ тАп

преди 4 години

За такива може да се цитира Спенс!!! Рими бил писъл, евала тЪ мисъл,*** не съм Спенс и незнам как да я олицетворя в женски род

27

ПРАВЕДЕН

преди 4 години

Какво се учудвате?! Това е модела и идеал за подражание в БГ: к*рви с напомпани ц*ци и силиконови джуки дето за пари и коли са готови и майка си да бастисат, и от другата страна татуирани бивши или настоящи двойкаджии с по един или половин пръст чело, но пък напомпани със стероиди и хормони и налитащи постоянно на бой...разни борци, футболисти и тем подобни манекени. Лекари, инженери, учени и така нататъка са под общ знаменател: м*хльовци или балами, дето едва ли не за нищо не стават.

26

Рамон

преди 4 години

*** смотаната държава! Всичко прилича на венецуелски филм чалга и тъпня а да не говорим за цвета на идиотската кооперация пред които седят тия двамата ***!

25

Анонимен

преди 4 години

Тези им давам още 5-6 месеца макс.

24

Анонимен

преди 4 години

Русата златка или как се казва там е българизирана ромка/побългарена ромка , у нас обаче тва Общество се крие от народа да не разберат , няма точна Статистика на Българското население което реално е сглобено от различни националности и общества