168

Алекс

преди 4 години

Марс се превърна де-факто в американска територия. От 2035 г. нататък се очакват първите колонисти.

167

Анонимен

преди 4 години

и кой пръдна сега? Кой направи метана на Марс?

166

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен166точно за това говоря!!!!!!!!ТАКТИКАТА на владеещите света е да дебилизират до максимум "излишното население"....И го правят успешно,както и ти сам си забелязал:-не може да им се отрече!Мислиш,че глупостта може да има САМО генетична дефинираност?..НЕ,грешиш!!!!!...Тя може да бъде НАСАДЕНА в главите на нищо не подозиращите хора...както и става...

165

Анонимен

преди 4 години

Още преди 6 години се знаеше,че в атмосферата на Марс се съдържа метан. Горе долу по същото време се разбра,че в главата на Борисов има вакуум

164

Анонимен

преди 4 години

Докога ще показвате тази фалшификация ? Това е като наръчно четиво за софиискитеСороскиГендари.

163

Зозо

преди 4 години

Удивително разкритие - Путин щял да вдига стандарта на живот :)))))))))))))))

162

но комент

преди 4 години

Удивително "РАЗКРИТИЕ" на Марс, има ли живот?

161

Анонимен

преди 4 години

Как няма да има метан на Марс като от там минава руския газопровод "Марсиански поток" по който ще се доставя газ на Антарктида.

160

Анонимен

преди 4 години

"Ами ТОЧНО ЗА ТОВА,душо!!!!!!!..-За да направиш така,че "най-голямия успех" на зомбираните е да купят бирата на промоция!!!!"Все някой ви прави нещо на вас. В I до IV клас, само ритахте топка по цял ден. В V до VII, само спане, мързелуване и побои, a от там нататък станахте пияници и наркомани. След завършването, изкарахте 4 години пияндурщина в слънчака. На 35 се усети, че не му е наред и сега обвинява света, извънземните, гущерите, илюминаторите и каквото било там ...

159

до 3

преди 4 години

от уродливостта няма отърване.

158

Анонимен

преди 4 години

На остров Девон и в пустинята Атакама има живот ,та и метан е намира .

157

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали има живот на Марс, но в България определено няма разумен такъв.

156

малък Сашко

преди 4 години

Снимката не е правена на Марс.Не е колаж,нито панорама.Това е компютърно изображение.Правено е с компютърна програма.Не е снимка в понятието,с което хората са свикнали. Това не означава, че няма марсоход.Никой не ви лъже.Защо да лъжеш хора,чийто най-голям успех през седмицата е да купят бирата на промоция в магазина?

155

Хан Крум

преди 4 години

Метанът е резултат от скорошното посещение на северно македонска военна делегация, която е обявила Марс за исконна северно македонска територия. В чест на новоприсъединената територия и по икономически причини вместо салюти са пъ.рдя..ли страховито. От там е и миризмата на метан.

154

Анонимен

преди 4 години

Само илюминатите с вивиновни...

153

Анонимен

преди 4 години

"Пиши по-грамотно, илюминатски-сатанински неверни ко"Направих едно тайпо, ама и ти направи.Опровергай ме де! ХАЙДЕ ДЕ! Содом и Гомора заминали от "Втория Потоо" (с главни буквички), според теб, въпреки че Господ обещал, че няма да има такъв. И дори в библията се казва, че е станало за миг и чак пушек се е вдигал.

152

нострадамус

преди 4 години

ние сме си уникални ,па живот дал господ ,

151

Анонимен

преди 4 години

"Напротив, преди стотици години, храната се е приготвяла само от естествени продукти. ГМО-тата навлязоха масово през последните десетилетия."Ама ти какво си мислиш, че с ГМО храните? Правят ги в репликаторите от стар трек или нещо?

150

ПроСоТо

преди 4 години

иначе:-метан има в атмосферата на всички тела в слънчевата система,на някои дори тя (атмосферата) е почти изцяло от метан..тоя факт няма как да бъде основа за допускането че на Марс има живот и то подобен на тоя на Земята.

149

ПроСоТо

преди 4 години

До JJIvanovкъде постъпиха тия сведения,би ли уточнил?..и КАК "постъпиха"?-С "имейли",по пощата,от Нибировски кореспонденти на в-к "Нибиру Тудей"?Може да ти се виждат несериозни въпросите,но точно такива се въртят в главите на хората...Та ако искаш да ти повярват,бъди точен,подробен и изчерпателен,иначе подбиваш и без това ниското реноме на.."Нибируфилите"!