46

Анти

преди 4 години

Готов съм да се бия срещу американците. Дори и един янки да ликвидирам, ще съм направил нещо полезно за тази Земя!

45

SS

преди 4 години

изказването на Тръмп за евентуалните 150 жертви е сърцераздирателно, американските воени са много жалостиви хора. Ами що не беше така, когато бомбиха Сърбия, а?Не 'косвените жертви' на Иран са спрели безстрашните американски бомбардировачи.От космоса много добре са усетили, че са в готовност бързите ракети на Иран със среден обсег.Отлично знаят накъде точно са насочени, и че безцеремонно ще литнат още преди US bombs/missiles да стигнат обекти в Иран. И че ще ометат не 150, а минимум 150 хиляди

44

SS

преди 4 години

забелязвам, че "привет от Германия" се е включил/а и тук. Искам само да отбележа да не се обръща внимание на писанията й/му, понеже има сериозни отклонения (да не уточняваме какви, но са непоправими, както се оказа след внимателен анализ...).

43

Анонимен

преди 4 години

До Анониментова е поднебесната империя! тя ще унищожи парвенюто, наречено сащ!с кво бе? С копи-пейст на кое? Те могат само да копират.

42

Анонимен

преди 4 години

"Ако в района избухне конфликт, никоя страна няма да е способна да контролира обхвата и времетраенето му", заяви генерал Голамали Рашид.то кво да му кнтролираш? Янките ще ви омачкат чaлмитe за 2 часа и туй то.

41

мен

преди 4 години

Не се съмнявам че много българи поддържат мракобесието в Иран. Ако не ви харесва Персия, все още имате избор като дестинация. Русия, С. Корея, Китай, Куба, Виетнам, Белорус. Все развити демокрации!

40

Анонимен

преди 4 години

До До Кокидиващината ще видиш, като погледнеш през прозореца! виж в нета каква икономика имаха либия, ирак, сирия преди сащ да ги унищожат заради петрола!

39

Анонимен

преди 4 години

историята помни много империи, които са владели света и всичките са се разпаднали! но има една, която е просъществувала през хилядолетията дала е много открития на света и е успяла да запази териториалната си цялост! това е поднебесната империя! тя ще унищожи парвенюто, наречено сащ!

38

До Коки

преди 4 години

Марш при *** в Иран! Щом предпочиташ диващината пред цивилизацията, заминавай и не се връщай!

37

Коки

преди 4 години

Иран е държава, която никога не е нападала друга държава. Аз ги харесвам персите. И Сащ ще берат ядове там, 70 милиона са, има силна и мотивирана армия и народ, както и собствен ВПК. Ще стане мазало, ако стане война. И нас щатите ни мислят за ***, какво им се кланяте. Не вярвам на българските продажни медии, пишещи, че в Иран е зле животът. Не съм ходил там.

36

Геймър

преди 4 години

Това прилича на няква много лоша мисия на Call of Duty.

35

Tikvata

преди 4 години

Защо САЩ притежава ядрени оръжия, а други държави не могат?!Жалко за България, цял живот под чуждо управление-Римляни,Византийци,Османци,Фашисти,Руси и сега Американци!Защо Атила е национален герой на Унгария,Дракула на Румъния,и всички други на Македония?Въпроси,въпроси.Няма да се боите к.о.п.е.л.е.т.а.,аз Боко Тиквата ще ви е.. до като сте живи!

34

отАв$тралияяСидней

преди 4 години

До привет от ГерманияКофражисте,кажи ми колко ще ми стрва да излееш плоча 6х8 метра за гараж като си идвам в пловдивско?Понеже си купих къща там та....

33

До Германеца

преди 4 години

Ходи бъркай куфража на обекта и не се изказвай за неща , които не разбираш .

32

@

преди 4 години

а дано да ексалира веднъж за винаги и да се отървем от тези талибани. Моля нападнете САЩ като Япония и после гледайте какво ще остане.

31

привет от Германия

преди 4 години

Ирански депутати скандираха "Смърт на Америка" на парламентарна сесия...................................................Само заради това скандиране си струва САЩ незабавно да ударят Иран ! Да го ударят ,ама не в малки и отделни области , ами да ударят цялата държава и ако е възможно да унищожат всички иранци до един без изключение !

30

Анонимен

преди 4 години

изрично се спомена, че сделката за 8-те "фантома" на цена за 16, включва съвсем орязано, минимално въоръжение-Не си слушал внимателно.Изрично се спомена, че сделката включва пълен комплект оръжия, + резервни комплекти + наземно оборудване, обучение и гаранционна подръжка.

29

Анонимен

преди 4 години

До 39Ти пък на какъв се правиш ве.. Точно ти панелния бек знаеш, какво оръжие има на самолети, които са военна тайна. Коя държава съобщава, какво оръжие купува и колко модерно е то? Тука да не сте се събрали умствено изостанали... Единия не правил разлика между Идил и Народна армия, другия знаеш какво оръжие купуват военните. По соца в цирка ли сте работили :)

28

Анонимен

преди 4 години

До ГАДОРЯН". А после Сашко Макето направо ги разкатава."Сашко? Ти си нищожество.

27

Анонимен

преди 4 години

Читателю 32, въоръжението за самолетите е консуматив. То не се купува веднъж завинаги. Сключиш ли договор за пиндостански таралясник (ци), ще купуваш въоръжението за него (тях) докато свят светува и на нарастваща в геометрична прогресия цена.