20

Щерю

преди 4 години

Игра на столове...

19

Problem

преди 4 години

Анализ на зениците на манифестиращите след обработка с подсладители вкл вкарани в хрaни и напитки подава WORNING Black killers in Istambul Има проникнали черни видими трудно терористи от съседни техни обиталища .Разполагат с е в домове и сгради облъчвани с нови мощни телевизори с вградени черни и тъмни хологрмаи подържащи масови убиици..най високите са около 3 метра. Експерти да ги специфицират веднага.ima gi снимани в HONG HONG зад хората на протести

18

Шаоо лин

преди 4 години

Бивали йълдъръм ще спечели правеха репортажи с жителите на истанбул никой не иска др кандидат тая вечер ще има веселба

17

Анонимен

преди 4 години

Вижда му се края на диктатора с мустаците.

16

Анонимен

преди 4 години

Ердоган разбира се ще спечели ,то е ясно ,ако не пак ще гласуват докато той спечели

15

Анонимен

преди 4 години

До МдаНещата в Турция вървят много добре-отдалечава се от ЕС,скарана е със САЩ,а ако излезе от НАТО-направо сме спасени...................Точното обратното е, селски. Образованите, интелигентните хора, хората със собствено мислене в големите градове, не искат Ердоган и ислямизация. Резултатите ясно говорят въпреки неограничената власт на Ердоган.А тезата ти за спасение на България е *** като автора и.

14

От бореца

преди 4 години

Който и да седне няма значение, понеже вече е сядала на жезъла.!.

13

Анонимен

преди 4 години

Никва файда. Това вече е еднолична президентска власт и елементи нандиктат. Един кмет нищо не струва. Освен да създаде протести и евентуално да ги на бият хахахах

12

Ф

преди 4 години

Дори да победи Имамоглу няма да му позволят да стане кмет.Ще има съдебна разправа с него . Един от валиите на Истанбул го съди за обида! Като знаем независимата съдебна система в Турция каква е, е ясно какво ще се случи! А осъден човек не може да бъде кмет по турските закони! Така че Истанбул ще си бъде на Ердоган!

11

Охобохо

преди 4 години

Koнстантинопол е гръцки град,остров Кипър също.Какви избори какви 5 лева?!Турците да си заемат мястото там по Анадола в землянките.

10

анонимен

преди 4 години

До не толкова много години Ливан беше християнска държава но точно поради тези причини вече не е, тъй че не ни се пише нищо добро, дано там да е мирно и тихо, защото наистина ще ни принудят да ги дундуркаме докато ни се отели волът!

9

ку ку

преди 4 години

Молете се само да не стигнат до гражданска война, защото сетете се тогава какво ще остане от България, по всички закони ще сме длъжни да ги приемаме, че и да ги обслужваме по какъвто начин ви дойде на ума.........

8

Анонимен

преди 4 години

А потурнаците у нас гласуват ли на турски избори? Нали са с двойно гражданство.Пълно мълчание за това по сЛободните ни медии.

7

Мда

преди 4 години

Нещата в Турция вървят много добре-отдалечава се от ЕС,скарана е със САЩ,а ако излезе от НАТО-направо сме спасени!Но да не се размечтаваме прекалено-пълно щастие няма,има само пълно нещастие...

6

Охобохо

преди 4 години

В този град,който не се казва така трябва да гласуват гърците.Турците трябва да си заемат мястото на изток.

5

Диабло

преди 4 години

Който и да седне нищо добро не го очаква, гнилия цирей пуйкия, рано или късно ще се спука и ще осмърди региона както винаги.!.

4

Анонимен

преди 4 години

А тук започна смяната на атакистките сввине ще *** до 24:00

3

Яcтpeб Оcманлията

преди 4 години

Като битката за розино

2

Ddd

преди 4 години

Сега Ердо ще обяви опонента си за гюленист, ще го вкара в затвора и нещата ще се наредят по путинския модел.

1

Любопитен

преди 4 години

А автобуси от България ще има ли?Толкова години ни "помагат",редно е сега да върнем "услугата"!