45

Прочетете малко

преди 4 години

При скорост от 115 км/ч, спирачният път е 128 м при калпави накладки, каквито са били на този Опел. Едни 15 км/ч отгоре увеличават значително спирачният път. Очевидно младежът си е карал със 130 км/ч и затова не е могъл да спре 200 м. Пробвайте да набичите 150 км/ч със 30-годишен таралясник и после ще ви питам колко метра ще спирате.

44

Ти да видиш

преди 4 години

До Хм!При скорост от 115 км/ч спирачният път е 128 м при използването на евтини накладки. Едни 15 км/ч върху тази скорост увеличават спирачният път значително, тъй че, ако е карал с 130 км/ч не е чудно че не е могъл да спре за 200 м.

43

Анонимен

преди 4 години

Журналиста написал това ни взема за д...или. 200 метра спирачен път. Шофьора е карал със 350-400 километра в час, или трябва да е напълно неадекватен, или луд макар и млад, или автомобила е бил тотално неизправен. Накрая биволите виновни. Тоя господ да си го прибира и толкова. Биволите били виновни. Айде де! Можеха да бъдат хора. Къде е КАТ да каже истината. Кат да каже кой му даде книжката на този "шофьор". Я да каже този журналист какво включва понятието "вина". Бивол не може да е виновен.

42

До 45

преди 4 години

Виновни са биволите, но тези които са зад волана.

41

Анонимен

преди 4 години

Извън населено място (между селата) разрешената скорост за леките коли е до 90 км/час, а не 60, както пише един тук.

40

Анонимен

преди 4 години

200 метра спирачен път и силен удар, означава, че ако всичко останало е наред, този е шофирал с примерно 800-1200 км/час. Спирачният път освен от скоростта, зависи и от сцеплението на гумите с пътя. Ако гумите са били поизтъркани, а асфалта е слаган след ремонт на ГЕРБ, нищо чудно и с 80-90 км/час да са се движили и да има 200 метра спирачен път и да са успели да намалят съвсем малко скоростта. За съжаление едва ли пак ще допуснат да се разбере, че пак асфалт на ГЕРБ е виновен за катастрофата.

39

Анонимен

преди 4 години

Не савиновни биволите, виновен е този че кара с 200 км/ч.Жалко за животните, аман от състезатели.Между селата ограничението е 60 км/ч, искате да ми кажете че като караш с 60 и видиш препядствие не е можал да спре или ... през ноща хвърчи с 200 защото се е прибирал от чуднотеката след 5 бири.Не са биволите виновни разберете го.

38

Само питам

преди 4 години

Разбрахте ли сега откъде тръгна лафа " Ще ви отнеса като стадо биволи на пътя"? Дано се оправи момчето и да кара по-бавничко.

37

Анонимен

преди 4 години

200 метра спирачен път е предизвикат от тотално плиткоумие! Бог да ги прости!

36

Анонимен

преди 4 години

Някой "офроудер" е видял сметката на пастира :(

35

Анонимен

преди 4 години

A nekoi bg fermeri imat daje tankove, zilove, beteeri....kak ne sa gi izpusnali nekoa vecher na patia za vila kalina...izvan elektricheskata ograda...

34

До 50

преди 4 години

Електро пастир не е GPS. Това е ограда с ток. Тези с GPS се ползват за нашийници за кучета.

33

Анонимен

преди 4 години

200м спирачен път. Младежът явно е карал с ***, които вместо да спират се пързалят.

32

Анонимен

преди 4 години

Електронният пастир не може да спре животните. Тое само GPS, който дава индикация дали бивотните са в определен периметър. Собственикът на биволите е виновен.

31

Анонимен

преди 4 години

Шофьора, две момчетъа и момиче не е равно на загинали младеж и девойка и други трима са тежко ранени. Статията май е написана с скороста на колата и то без спирачен път

30

ПРАВЕДЕН

преди 4 години

Работата е ясна: то че стадото няма работа на пътя е така, но че и селските бекове са карали западната морга на *** газ до ламарината и това е безспорен факт, който в случая е абсолютно предопределящ развоя на събитията. Селски юнаци със селските моми тръгнали на дискотека....с на тати таралясника на поне 20 годин.....просто класика по нашите ширини.

29

Анонимен

преди 4 години

Ако пък пътувате от Крумовград през Ивайловград за Гърция ще срещнете по неколко пъти на пътя и крави и телете и коне по цели стада на пътя. Безотговорна работа просто, нема полиция нема КАТ. И в Гърция и Турция сме пътували такова нещо нема да не говорим от Сърбия нататък.

28

До 43

преди 4 години

За да имаш "спирачен път" трябват изправни спирачки. Някой в сайта пак не е разбрал правилно.

27

Хм!

преди 4 години

0т 100 до 0 км/ч леките коли правят спирачен път между 35 и 40 м. С колко трябва да е карал тоя, за спирачен път от 200 м? Спирачките изправни ли са били?

26

Ф16

преди 4 години

200м. посмалете малко. На изтребителите, кацащи на самолетоносач, е по-малък спирачния път.Напишете и биволите как са, любителите на животни може да се интересуват.