36

Упс

преди 4 години

Далече от тези измамници! Сега търсят още дариния за тази пирамида. Внимавайте да не станете тяхна жертва. Много лъжат и обещават всичко докато ти вземат парите.

35

Симов

преди 4 години

Абсолютно не реалистично е някой да ти обещае 40 % годишна възвращаемост на дадена инвестиция. Това ми стига да разбера, че срещу мен седят мошеници по простата причина, че те набират капитал сред обикновените хора а не търсят банков заем. При гарантирани доходи всяка банка би инвестирала в подобно начинание. Тук обаче се търсят алчни и глупави индивиди които вярват все още в дядо Коледа и лесните пари.

34

Св. Петър

преди 4 години

Наистина, не мога да повярвам, че големи хора на по 35-45 години са омаяни до толкова, че да се набутат с по над 30000 лева за препродадени т.н. акции... А всъщност са явно доста млади, та не помнят пирамидите от деветдесетте години...

33

Георгиев

преди 4 години

Аз виждам голяма бъдеще в този парк. В първата сграда може да направим чудесен краварник а в другата овчарник. От барата по средата ще поим добитъка , хем и инвеститорите ще могат да пият от там по една студена вода.

32

Чилбер

преди 4 години

Цялата тази бутафория е адски *** и неадекватна като бизнес идея. Аз лично не бих дал никога за вход 30 лева и отделно да плащам за всяка услуга вътре. Я си представете, че трябва да платите вход на семейството си и отделно за някакво обучение на децата ви. Ами те 300 лева днес няма да ви стигнат. Вие на морето ли ще предпочете да сте в лукс хотел и на шведска маса или на картофена нива " Исторически парк".

31

Тоби

преди 4 години

Това е рядка комбинация между пирамида и секта. Първо карат тапирите да продават книги и да ходят на обучение как да лъжат повече хора и да им вземат парите за пирамидата. След това ги натискат да теглят заеми и да дадат парите отново за благото на сектата. Ако не намират други телета които да инвестират или не дават пари за проекта значи са ненужни. Всички пари постъпват в една сметка а от там се разпределят между няколко души .

30

Наблюдател

преди 4 години

На всеки трезвомислещ му е ясно, че тази пирамида е обречена а всеки инвестирал в нея е поредният измамен наивник. Изгледайте клиповете на " Лечителя на бедността" за да се посмеете от сърце с неговите обещания и прогнози за този парк. Човека обещава по 500000 посетители годишно и сега освен парк трябва да строи и летище там защото туристите ще се сбият кой пръв да влезе.

29

Чилбер

преди 4 години

Знаете ли хора аз се възхищавам на таланта на Ивелин Михайлов да манипулира и лъже толкова много време хората около него при това дългосрочно . Наистина трябва да си много нагъл тип да свиеш парите на толкова *** и да продължаш да ги баламосваш докато те изнемогват да плащат заеми и ипотеки заради теб самият. Докато Ивелинчо си купува джипове, къщи и ходи на луксозни почивки шараните се чудят какво да сложат на масата си, но те са му благодарни и щастливи.

28

Георгиева

преди 4 години

Слабоумни реклами на частна фирма,все едно да поискаме балъци да ни финансират частен хотел,от което да "се въздигнат"...

27

Сатира

преди 4 години

Билет 30 лв. за да гледаш художествено строитлство ...Ууауу. Бързо искат да избият инвестицията

26

Кралете на схемите

преди 4 години

Откакто направих грешката да вляза в Двора на буквите в Плиска срещу тлъста такса за 4ма съм много съмнителен за подобни скалъпени кичове.А за начина на финансиране с незаконни акции от обикновени хора по престъпна схема.. Тук вече прекалиха, но и в нашата държава чиновниците мишкуват

25

Разредения

преди 4 години

Ще дам 100лв за гориво и 75 лв за вход да се заредим положително и семейно за целия месец. Смешници вие добре ли сте... Хахахаха

24

Възмутен

преди 4 години

30 лв вход.Нормалнили сте бе ало за нещо което няма никаква историческа стойност. Едно тричленно семейство 100лв трябва да извади за скълъпени камънаци и разни бутафории. Засрамете се малко. Щяло да зарежда с енергия българина, джоба на някой може...

23

Анонимен

преди 4 години

Така и не разбрах от коя история е направен парка по Монголската Татарската или Тюрската

22

Не роб

преди 4 години

"До падането на България под Османско робство" - 1) "турското" го заменихме с "османско", но "робството" не си го даваме. 2) След "падането" няма ни България, нито история? Ето това е робски манталитет. Честит парк на избитите комплекси!

21

а

преди 4 години

30 лева вход? За "богатството на българската история"? Не знам как се чувствам по отношение на това.

20

мда

преди 4 години

Финансова пирамида, лъжат шарани и им продават фалшиви акции, има много разорени хора от тях вече!!!Организаторите на пирамидата крадат яко от строителство и фалшиви фактури и после за балъците ще остане едно голо поле с бутафорни сгради - което е непродаваемо!!!Фирмата им Тогедър е секта - промиват мозъците на *** и ги карат 6 месеца да продават книги - след това да си заложат апартаментите и да купят акции от Пирамидата наречена Исторически парк!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Колко ли парички са усвоени от някой фонд. Да му призлее на човек като гледа тая ***.

18

търновец

преди 4 години

Не знам защо, но ми напомня на атракцион "Калоянова крепост" край Арбанаси. По-голяма бутафория трудно може да се построи. Дори замъкът в Равадниново е една класа над това.

17

Трол

преди 4 години

Аммм не съм ходил там, но с билетче 30лв. и 15лв. никак не биха ме привлекли. Явно е поредната атракция за чужди туристи, но организаторите явно не знаят, че тия отвън са много по-стиснати от нас българите. Идват в БГ заради евтинията и не искат да харчат нищо извън ол инклузива! Да не стане само като със София ленд- бързичко хлопнаха кепенците. Я сметнете колко е входа за 4-членно семейство и помислете кой би дал повече от целодневна надница за това.