55

а

преди 4 години

Турчетата са много напред от нас по отношение на измамите в гласуването. Кой знае, може и ний да сме дали нещо на света, а те да са го развили, но надали. Костинброд ряпа да яде :/

54

Любопитен

преди 4 години

А автобуси от България има ли?Зер трябва да върнем "услугата"...

53

Анонимен

преди 4 години

Може и да има по една прилично изглеждаща туркиня на 100 000 кучета. Това не променя общата картина.

52

Бобчо

преди 4 години

Ай ся, български работи земаха да правят. Ние се чудим къде зачезна наш любим Цвъко, той при Сулатана бил, избори да организира.

51

Анонимен

преди 4 години

Красиви могат да бъдат наречени туркините само от лице, което е сексуално привлечено от пингвини!Няма такава грозна ypoдливост като в турция!Вървиш по улицата и само грозни и космати хора!

50

Анонимен

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОПОЛSanuvay konstantinopol na kukovo lqto ISTANBUL e grada

49

Мустафа

преди 4 години

Да живей Истамбулската Конвенция!

48

Анонимен

преди 4 години

И в Истанбул са научили номерата на Бъцко и Доган.

47

Присмехулник

преди 4 години

от българия няма ли изтичане на автобуси в тази посока, както има по време на избори в българия от тази посока?

46

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Само турската npocтoтия и вселената са безгранични но за първото не е 100 %сигурно :)))))Р. Т. ЕРДОГАН ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

45

ZULU

преди 4 години

UTRE TAYIP SIZOFRENA STE IZEDE BAHURA HA HA.

44

K6

преди 4 години

на диктатора не му пука, показа среден пръст на САЩ, Европа (Кипър) и въобще не му дреме .. Жалко за тази изключително трудолюбива нация чиито потенциал е полезен за Европа

43

привет от Германия

преди 4 години

Номерата на султана нямат край ! Утре пак ще станем свидетели на поредният номер ! Интересно ми е дали турският народ ,който се слави с мъжество и смелост ще намери кураж да се вдигне на борба срещу злодея или ще си наведе главата и ще прати смелостта на турският народ в митологията ?!

42

привет от Германия

преди 4 години

Аз си мислех , че в този сайт само рубладжиите трият коментари , но се оказа ,че и разни ислямизирани роми ердоганофили врагове на турския народ също трият коментари ! Пак казвам ,че опозицията няма никакъв шанс да фалшифицира избори след като хората на Ердоган са на всеки ъгъл , дори и 5 % медийно време не дадоха на опозицията ! Тези турчеещи се роми ердоганофили имат ли акъл когато пишат ,че опозицията фалшифицирала предишните избори ?!

41

Анонимен

преди 4 години

За първи път чувам . че опозиция фалшицицира избори !

40

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Каня всички на кръщенка като родя идния месец от моя приятел!Мъж от мъж да роди не е новост при нас в Анадола,а е въпрос на чест:))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААА

39

Някой

преди 4 години

" Като цяло турците смятат гласуването на избори за единственият механизъм на демокрацията." Това изречение казва много. Не съм фен на турците (арменец съм все пак), но за това мислене - евала. Доста по напред от нас. 90 % изборна активност - пак евала.

38

Анонимен

преди 4 години

Кандидата от партията основана от Мустафа Кемал Ататюек отново ще победи !

37

Ястребител

преди 4 години

До привет от ГерманияЩе се опитам да поясня защо, въпреки че имам дълбоки съмнения дали ще разбереш. Първоначалната разлика беше 28,000 и имаше много съмнения за мащабна фалшификация на изборите от страна на опозицията. АКП искаше повторно преброяване на всички гласове, но опозицията се противопостави. ЦИК разреши да се преброят само 8% от урните и разликата спадна на 13,000. И след това ЦИК анулира изборите, въпреки че управляващата партия настояваше за повторно преброяване.

36

Су 34

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА ти разбра ли го през 1912 г., когато Българската Армия ликвидира евтината ви фалирала империйка?