14

Непопулярно мнение

преди 4 години

До Анонимен"По-грубо копиране и крадене на технологии,продукти и интелектуална собственост от китайското няма даже Америка много ги търпя."__________________________________________________Поплачи, ще ти мине. П.п. Аз се надявах, че ще поспорим със сериозни хора, а то само един, при това недозапознат ***. Пфу! Отивам да върша работа.

13

Непопулярно мнение

преди 4 години

До Анонимен"Ами явно има такива, щом САЩ забранява на фирмите си да ги дават на китайците.Ако пък няма, тогава китайците за какво вият?"________________________________________________________Мисля, че е време да се запознаеш с основните аспекти на тази тема, защото определено не си наясно кой какво пази, откого го пази и кой вие.

12

Анонимен

преди 4 години

По-грубо копиране и крадене на технологии,продукти и интелектуална собственост от китайското няма даже Америка много ги търпя.

11

Непопулярно мнение

преди 4 години

До Анонимен"Добре, че бяха САЩ иначе китайците още щяха да живеят по села и паланки"________________________________________________________________Не съм убеден, че говорим за една и съща планета.

10

Анонимен

преди 4 години

Добре, че бяха САЩ иначе китайците още щяха да живеят по села и паланки без канализация . Следващата стъпка е американските компании в Китай да се изнаесат във Виетнам,Индонезия,Индия и Бангладеш.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Китайците отдавна правят мръсно на всякакви чужди компании опитващи"....._-----------------------------------------------------------------------------------Да си защитиш пазара от чуждо влияние откога е лошо нещо? Или ти смяташ, че ако господарите ти решат да навлязат някъде, всички трябва веднага да свалят гащите? Добре че поне тук никой не ти връзва.

8

Непопулярно мнение

преди 4 години

До Анонимен"Просто са им забранили да крадат технологии."_____________________________________________Я ми обясни точно какви технологии крадат китайците, при положение, че САЩ още не разполагат с такива (5G например). Ако ги имаха на местно ниво, защо внасят от Китай?

7

Анонимен

преди 4 години

Ако САЩ не успеят да се включат в каквато и да е война скоро, няма да им се получи икономиката. Това им е системата от много години насам.

6

Времето ще покаже

преди 4 години

Игра на нерви . Ако жълтите се огънат и надууупят, краварите ще ги отцепят толкова яко, че близките поне 200 години в Китай няма да посмеят да пръддднат без разрешение от Вашингтон . И обратно , ако китайците се осъзнаят че фирмените им печалби не са по-важни от националната им сигурност и отговорят по подобаващ начин - това ще е гнилия край на територията ФАЩ а еврейчетата "господари на света" ще се разбягат

5

Анонимен

преди 4 години

Смятам,че не е новина тъпо решение,на американското правителство.Вече започвам да мисля,че и народа е такъв,след като търпят.

4

ПЕНКО

преди 4 години

НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕМЕ СЪС СВЕТОВНА ВОЙНА !!! ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРОТИВОРЕЧИЯ СА ТОЛКОВА ИЗОСТРЕНИ ,ЧЕ СЕ ПОВТАРЯ ПОДОБНА СИТУАЦИЯ ОТ 1939 Г. !!! В ТЪРГОВИЯТА И ФИНАНСИТЕ -КОЙ ДНЕС Е СЪС САЩ И КОИ СА "САНКЦИОПОЛЗВАТЕЛИТЕ " ???

3

Анонимен

преди 4 години

"САЩ включиха в черния списък пет китайски компании, които се занимават със суперкомпютри, като ги определиха за заплаха за националната сигурност"Мотивите за санкции с конкурс в началното училище ли са избрани?

2

факт

преди 4 години

Все повече хора включват в списъка с заплаха за човечеството САЩ,тази държава е опасна за земята.

1

Анонимен

преди 4 години

Американската комплексарщина в действие.