57

Анонимен

преди 4 години

Те повечето дето утиват в Гърция да не мислите че имат пари. Просто бай-ганьовщина, да кажат че са били там и да се пльокнат в морето.

56

Анонимен

преди 4 години

В 14.40 на влизане в България се чакаше около 30 мин.,но в посока Гърция беше много по зле поне един час трябваше да се чака.

55

*_*

преди 4 години

Да, патриотично ли е на нашето море да е гадост. Ни обслужване, ни красота, ни чистота..

54

Анонимен

преди 4 години

Отивайте там да пълните гушите на гърците... Българина е "патриот" и затова почива в Гърция и Турция. Така се " пълни" бюджета на България...

53

Анонимен

преди 4 години

чарът на нашето черноморие се загуби между бетона и асфалта,няма инфраструктура за почивка а гъсто застроени бетонни гета.Паркове,горички,красиви плажове,чиста вода,пойни птички и зеленина няма,няма и спокойствие,само шумни пиянски компании,мутри и собственици демонстриращи богатство със скъпи лимузини.Защо му е на един обикновен човек да бъде там,какво има за него за да може да си почине,даже хубави гледки няма

52

Анонимен

преди 4 години

Аз мислех че българите се тълпят да ходят при братята си в Русия, пък те налитат на Гърция.

51

гого

преди 4 години

не знам кой има пари и кой няма кой къде ще бъде през уикенда НО питам???нали сме в ЕU какви са тези КПП-та между еврипейски държави.ха ха ха.а онзи бб отишъл в брюксел тото с меркеловица да играе смешници

50

умен, кpacив и бeден

преди 4 години

И аз нямам пари щото нито аз, нито някой от мойта фамилия има строителна фирма и не получаваме обществени поръчки за магистрали, офис сгради и къщи за гости. Ама аз съм пpocт и не съм като тия yмнитe и кpacивите които правят далаверки и никой не ги съди понеже съдиите са корумпирани, съдебната система е недъгaва и нерефоpмирана и справедливостта в БГ е нулева.

49

Анонимен

преди 4 години

Аз пък време нямам и пари нямам и ще си седя в нас събота и неделя. Може у някое басеинче да посетя.

48

Свещен Гущер

преди 4 години

Тракоман-значениеАко случайно, подведени от порнографско любопитство, попаднете в някой автохтонистки форум или блог, ще се натъкнете на брутален историко-филологически сленг, който може да съсипе вярата ви в здравия разум. Кратка разходка из такъв виртуален сексшоп с езикови играчки за предизвикване на болка и разнообразни унижения може да даде решителен тласък на вашето историческо депрограмиране, ако по някаква причина сте заседнали в някаква последователна теория.

47

Свещен Гущер

преди 4 години

ТракоманАнтипод на татароман, монголоман, аспарухоман и всякакъви подобни *** и аналноподатливи дендрокефали волгари, правещи пагански кекс с коне, кучета и змии.

46

Човек от Народа

преди 4 години

При Бойко Борисов си живеем добре. Не вярвах, че ще доживея да видя как се оправя България, но ето че лека полека започнаха да се нареждат нещата.

45

Свещен Гущер

преди 4 години

До тракиецВсе съм чувал за гъркомани,но доживях да видя жив тракоман....

44

песимиз

преди 4 години

Та така пичове и пич... Всеки път щом видя статия за трафик и катаджии се сещам колко сме изостанали, а и като чета коментарите не се обнадеждавам, пак сте захапали безсмислени теми за спорове и глупати елементарни сметки. Не разбирате, че сте западнали до немай къде, от всички националности с които съм контактувал единствено грузинците са може би по-зле от нас като манталитет, но не съм сигурен за това.

43

тракиец

преди 4 години

Да допълня че тракийците сме мнозинството от населението в "България" (истинското име е Тракия), изключвам poмитe разбира се, българите намаляват всяка година което е радващо.

42

тракиец

преди 4 години

При Борисов управлението се наблюдава едно възраждане на тракийците и мощно мaчкaне на българските навлеци! Тракийците сме кореняците в тази територия и я населяваме от хиляди години, няма да се оставим българските навлеци дошли от Азия да ни изгонят! Тракийците винаги ги разпознавам по чертите на лицето и тялото, българите също. Тракийците сме широко скроени и едно време преди 1400 години позволихме на българите тука да се заселят, но беше голяма грешка.

41

Анонимен

преди 4 години

Румънци, бате !

40

до 48

преди 4 години

Напълно съм съгласен. Българина живее с някакво мислене че трябва да живее в дворец и да кара С класа 2019 година (не е ясно за какво му е най-много да се пребие някъде понеже тя не е за aбopигeни), хората в другите държави наистина живеят по-скромно тука е6aти манията да имаш повече пари от комшията и да се правиш на интересен

39

Анонимен

преди 4 години

Странна работа. Познавам доста хора с бизнеси и се оплакват че не могат да намерят работници, а дават заплати 1000-1200лв. В същото време тук има много коментари че нямат пари масово българите. Аз работя за 1500лв жена ми е в майчинство и ходим в Гърция на море. Богати ли сме? Не сме

38

Стратег

преди 4 години

По принцип това са облажилите се от ПП ГЕП;))) и съпридружните трохари от трапезата на Боеко. Другото като мен - копън на нивата и борба всекидневна с околната герберска среда. Не, че бих отишъл в Гърция или в чужбина, ако имах пари, но знам, къде даотида в България;)))