17

Българино

преди 4 години

То санкции ще има но и те ще спрат българия има ли санкции няма защо защото мнг послушно момче е казаха да реже танковете ракетите изпълни си ги сега е гола вода и ще купи ф16 нз за колко милиарда ще плаща като поп индустрия няма нищо няма браво браво само така продължавайте умници

16

Българино

преди 4 години

Ердоган ще спечели искам той да печели човек със силен характер мекошави корунпирани не мислещи народа мекерета не ни трабват лирата ако иска да падне на 9 стотинки ще се измъкнем от тия кравари и прочем стига от вътре не ни грабят за това ЕРДОГАН ЕРДОГАН ЕРДОГАН

15

Авиатор

преди 4 години

След като Ердоган е наел нашия Мишо Константинов работата е ясна. Печели Ердоган.

14

привет от Германия

преди 4 години

Ердоган няма да признае и тези избори ! Ще направи всичко възможно неговата партия да спечели дори с цената на фалшификации ,повторни отлагания на изборите и прочие ! Така ще си навлече не само гнева на турците ,но и на целия демократичен свят !Ако по някакъв начин Ердоган успее да фалшифицира изборите и неговата партия да спечели ,ще последват нови санкции за Турция и поредни лучени кризи , които ще бръкнат в джоба дори и на собствените му хора ! Накрая Ердоган ще бъде ликвидират от близките си

13

НЕбългарин

преди 4 години

В България ромовете и вие, анадолските диваци имате повече права от българите, но вечно искате още и повече. -И кои са тия права които аз, като турчин имам, а ти, като българин нямаш?Знам, че смислен отговор няма да получа, но един път да питам!

12

гостО

преди 4 години

до:21 Няма демокрация,така ли,а Имамоглу какъв е,колко опозиционни партии има,я кажи,ама не знаеш,защото си hayvan вързан на синджир!

11

Анонимен

преди 4 години

Турция и демокрация в едно изречение много ми идват.Турската демокрация е като турската русалка доколкото е известно не съществува но ако съществува ще е още по-зле.Да си вардят султана и а друго да не се занимават.Новия химн на демократична Турция Хабиби спиш ли добре бият ли те арест видят ли те щото мен не .... автор: султан пишман халиф Ердоган.Ще гледате Европа само на картинка.Егати ислямофашистката велика ч.ума.

10

999

преди 4 години

КАКВО ОБЩО ИМАТ КМЕТСКИ ИЗБОРИ С ДЕМОКРАЦИЯТА !ВИЕ В БЪЛГАРИЯ ОПРАВИХТЕ ЛИ СЕ С ДЕМОКРАЦИЯТА , ЧЕ КАТО ГЛЕДАМЕ ПОСЛЕДНИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ - В СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ СТЕ ВЛЕЗЛИ В ГРУПАТА НА ТУРЦИЯ !

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен12КОЛКОТО ВИЕ ДАДЕТЕ НА РОМИТЕ В БГ ДА СИ НАПРАВЯТ АВТОНОМИЯ - ТОЛКОВА И ТЕ ЩЕ ДАДАТ ! А ВИЖ ТЕ НЕ СЕ В ЕВРОПА , *** ВИЕ СТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НА ЕВРОПА !ТОКУ ВИЖ РОМИТЕ СА СИ НАПРАВИЛИ АВТОНОМНА ОБЛАСТ В БЪЛГАРИЯ!

8

999

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОПОЛПО ТВОЯТА ЛОГИКА - БЯХТЕ ПОД ВИЗАНТИЙСКО - СЕГА ПАК СТЕ, ЗНАЧИ СКОРО ДА ОЧАКВАМЕ ОТНОВО ПОД ОСМАНСКО , ПОСЛЕ ПАК ПОД РУСКО , ШВАБСКО И - ВАШАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ Е ЕДНА И СЪЩА . ПРИЛИВИ И ОТЛИВИ, КОЛЕЛО КОЕТО СЕ ВЪРТИ . НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ ОСМАНСКОТО , ЧЕ ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА В БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ДА ПРОЦЪФТИ ! ЧЕ С ТОЯ КАТОЛИЗЪМ ЗАБРАВИХТЕ ОТ ДЕ СТЕ ДОШЛИ!

7

КОНСТАНТИНОПОЛ

преди 4 години

Слава на Константин Велики! Един ден града отново ще е на негово име!

6

Диабло

преди 4 години

Всеки драпа да обладава големия бял dir. ник наречен стамбул особено *** анадолски зетьове.!.

5

Анонимен

преди 4 години

Слава на свободен Кюрдистан!Гледна точка, Ердоган няма в никакъв случай да даде на кюрдите да си направят държава, но поне нещо като автономия.

4

Шахин Кючюксикиоглу

преди 4 години

Слава на свободен Кюрдистан!

3

Анонимен

преди 4 години

Гледна точка, Ердоган е фурнажийска лопата. Когато има зор се обръща към кюрдите, когато няма ги репресира. Това какво е?

2

Анонимен

преди 4 години

От сега да ви кажа че Ердоган печели!Жалко че никой букмейкър не приема залози за това, по-сигурна печалба едва ли би могло да има!А някакви хартийки в урните нямат абсолютно никакво значение, и само луд човек може да вярва че диктатор може да бъде свален с хартийки

1

ДртПрч

преди 4 години

Тест бяха предишните избори и фактът, че сега Истанбул пак избира кмет е провал за Ердоган на изпита по демолрация