29

Витоша протестира

преди 4 години

Това означава ОГРАБВАНЕ НА ПОНЕ Още 4 000 000 000 живи кървави лева от бедния БЪлгарски народ заплашен с ликвидация от нагли престъпници на власт начело с Бойко Борисов ..

28

Анонимен

преди 4 години

До О С Т А В К А !!! А и морската гара в Търговище.

27

Анонимен

преди 4 години

Борисов, докога ще се занимаваш с руските окупатори и ще ги каниш в България? Не чу ли руският убиец какво заяви от трибуната на грузинския парламент вчера в беса си че му изключиха микрофона и му посочиха вратата за да напусне Грузия? Дерейки се с цяло гърло викаше "Аз убивах грузинци и ще продължавам да убивам!", а ти продължаваш да каниш тия извеpги на българска земя. Грузинците са абсолютно прави в своя гняв срещу Русия и дори много меко се отнесоха към руската "делегация".

26

Анонимен

преди 4 години

Бойко пак е спал на течение!

25

Vela

преди 4 години

Дрън,дрън,продължават лъжите на Боко. Само той си вярва !

24

Mi6osp

преди 4 години

Хъм, значи в най -скоро време ще останем без газ.

23

Анонимен

преди 4 години

За 10 г. Борисов така и не седна да науче английски или немски , там са парите където е езика , Министър председател да се избира само с Сертификат С1 по немски и английски , тогава няма да има и един Кандидат щото никой в България няма такива познания само тези които са учили в Чужбина

22

Само питам

преди 4 години

Бибитко пие ли си редовно хапчетата! Взех да се притеснявам сериозно за него.......

21

Анонимен

преди 4 години

Моето мнение е,че г-н Борисов го чакат големи неприятности. Ако не си подаде оставката до една-две седмици, няма да успее да издържи на това напрежение и той го знае. Иска му се на г-н Борисов да върне времето назад,но времето е ангелът на хората. Този, който отговаря за пиара на г-н Борисов ще го погуби. Г-н Борисов не е толкова лош човек

20

35 на сянка

преди 4 години

Тоя е слънчасъл!

19

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До Mr.STARBUCKSВ момента с кемпера съм на къмпинг Атлиман,да хвана по...хладното море,че горещините и...политиците,ми действат на...нервите.След десетина дена...забивам във високите планини,първо на къмпинг Мечи чал,а след това на къмпинга край хижа Студенец на...хладина и тишина.Така че,приятно лято и весели срещи в...сайта.

18

избирател

преди 4 години

Тоя пак.ще е от "НАЙ-ВАЖНИТЕ" и ,кат са събуди той у Банкя пу пижама!!!

17

Анонимен

преди 4 години

От цялата статия става ясно, че България започва да изнася за Европа невероятни количества зрял фасул за да бъде газов фактор!

16

Анонимен

преди 4 години

Ще,ще,ще,ще-кога бе ще го напълниш този хъб най на края.Юнкерчо като си тръгва,много обещава.Сипи му една ракия!

15

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Гледам,че вече никой не опонира на Другарите Бузлуджанчета.Сами си пишат коментари,и си слагат плюсчета. Така е ,когато управляващата партия,е на светлинни години от партията в пенсия.

14

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Бойко, не бързай !Дай първо да построим завода на Фолксваген, пистата за Формула1, стадионите за световното през 2030-та година... :) :) :)

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ще продаваме газ от на Нептун пръднята дето Бойко я добива на дъното на Черно море.

12

Анонимен

преди 4 години

Наш бат Бойко пак сънува разни неща .. БГ затъва всяка година ако ме сте го усетили, всичко заобикаля това блато. Бизнеси, туристи, заводи, експати, изложби, хората напускат с хиляди.Но простия народ още вярва на приказки от бат Боко слънцето.

11

История

преди 4 години

Сега настъпва истинското освобождение на България от руско робство! Онова преди 30 години беше само маньовър.

10

Анонимен

преди 4 години

Колкото завод за шкоди, толкова и газов хъб.