9

Анонимен

преди 4 години

Това е винаги. Строят се малки пътища, за да се спестят пари и после трябва да се разширява, защото бил тесен. Мисъл на дребно Мизерия

8

Анонимен

преди 4 години

На селяните с опелите хем не им се плаща винетка, хем им се иска да е широк пътя.

7

Фалшива новина

преди 4 години

Не разширяват пътя, а тепърва ще започнат да мислят как да го бъде.

6

Анонимен

преди 4 години

Ама то невероятно гербаджийска работа - решили са, че след 2-3 години ще почнат да мислят откъде да намерят пари, а после 2-3 години конкурси, после 2-3 години осъществяване и накрая 2-3 години ремонти на ремонтите. Тоест, след десетилетие може и да има нещо като свършена работа. Да се смеем ли, да плачем ли?

5

Анонимен

преди 4 години

Така е при генерал Борисов наричан още способния. Просперитет, устойчиво развитие, благоденствие, стабилност и видими резултати. Всичко се уширява, защото ни отеснява. Хвала на такива способни държавници.

4

Анонимен

преди 4 години

Нещо за южната дъга?

3

Иво

преди 4 години

Представяте ли си друго? - три лентова магистрала! От това имаме нужда.Ясно е че няма как да стане, но се вижда нуждата.

2

Митко

преди 4 години

Почти 10 пъти на месец минавам по това шосе. Не е много натоварено, Само дето има излишни ограничения на скоростта. Решението според мен е-махнете ограниченията и ще се увеличи пропусквателната способност. Но сложете камери за контрол на скоростта...

1

На Иван брат му

преди 4 години

Написали сте го в сегашно време, все едно днеска-утре ще стане. А то от текста са разбира, че я стане в следващите 4-5 години - я не.