18

анонимен

преди 4 години

Нашио "умнико",заради едното Меркелско потупване по рамото,даде съгласие за създаването на Северна Македония преди да е изчистил всичко с претенциите им относно историята ни. Така както направиха гърците и А.Ципрас гордо заяви,че са си взели историята обратно завинаги.Ех,ех,какъв "умник" ръководи държавата ни.Затова всичко е скапано и гнило вътре в нея.

17

ApoloN

преди 4 години

Макетата нищо друго не правят освен жалки опити за приписване на Българска история! Нагъл народ, без история, изкуствено отрекъл се и изкуствено създал държава, не заслужава нищо друго, освен горското неуважение и незачитане!

16

Анонимен

преди 4 години

"Меркел: Ще направя всичко за старт на преговори с Македония"Тая нема се запрЕ. Дано да падне скоро от сцената.

15

Анонимен

преди 4 години

в Германия няма да и простят, че мърсува с нас.

14

Анонимен

преди 4 години

Боже, тази кукувица оправи еуропката с мигрантите, оправи България, оправи Гърция.....тръгнала да се грижи за македонците!!! Тая до каквото се докосне, го разваля и съсипва!

13

Факт!

преди 4 години

Меркел а как ти и немският народ свиквате с факта че Алзасс и Лорен са френски територии?!

12

Анонимен

преди 4 години

Меркел: Ще направя всичко за старт на преговори с Македония--------Късно е Бабо Меркел!Състава на новия европейски парламент е друг!!!!Пък и твърде малко време ти остана, догодина след като заработи "Северен поток 2" ще трябва да сдадеш власта на партийната си наследничка Аннегрет Крамп-Карренбауер (по известна като АКК).Тъй, че Албанците е Марсианците ще видят ЕС през "крив мака...рон"!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Да прав си!

10

Анонимен

преди 4 години

Тази жена си гризе ноктите ,а това треперене приличаше на нервна криза,само се питам какво я е провокирало?Бас държа, че при тебе климактериума е по-жесток!

9

Анонимен

преди 4 години

Бъдете сигура не 100%, а 200%,че новият шеф на ЕП ще е М. Вебер!! Освен Spitzenkandidat няма друг критерий по който да се избере нов лидер на ЕС.А Меркел и Борисов държат като керпедени!

8

Анонимен

преди 4 години

Меркеловице, най-добре ще бъде ако вече не правиш нищо. Ама наистина нищо, дори ако може и да не дишаш, че аман от теб и обсебването на ЕС, което извърши.

7

Анонимен

преди 4 години

Тази жена си гризе ноктите ,а това треперене приличаше на нервна криза,само се питам какво я е провокирало?

6

Аноним

преди 4 години

Нека да премахнат македонизма първо. Нямам нищо против да са отделена държава, но да признаят българските личности. Ако влезнат в ЕС, съм убеден, че ще се развият по добре от България, защото тук на върха са мутри-крадци, а в Северна Македония може и да емигрираме един ден, за да живеем по добре.

5

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

ама паркинсон май не е. там работите са нежни, ритмични. дрътата вещица се тресе като соломон паси върху сърен жребец - диво, полудяло, екстазно. нищо чудно всичките тези педо куклички да са през цялото време на много силни наркотици. МК УЛТРА. четете за да знаэте.

4

Анонимен

преди 4 години

шейк бабо шейк. чо не написахте една статийка за това как бабата се тресе преди 2 деня бре жорналета? бабата две минути беше изпаднала в прайд транс нещо, медитираше ли, дрогичката ли и свърши, паринсоно ли си казва думата никой не знае и не смэ да пита. тя милата каза че и трйбвало само три чаши бебешка кръв и два литра инвитро семе от синовете и и се посъвзела. ама днесче мили фесчета, шо ни държите в неведение?

3

меркел

преди 4 години

ти що още не си в затвора, за престъпление срещу ЧОВЕЦИТЕ ?!

2

V

преди 4 години

Най вероятно еврото ще продължи да пада .Всички икономики се опитват да натиснат вноса от ЕС .Не са само САЩ и Русия .Китай и Индия също го правят.

1

Анонимен

преди 4 години

Мерки ходи спи вече стига дрънка