40

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство че сме блатото на Европа.

39

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм подкрепял червените, и много ме дразни като ги обвиняват за всичко при положение че герб управляват 10 години. И прокурор си избраха според едни записи. Та Бойко управлява, а са виновни червените.

38

Анонимен

преди 4 години

Ей така Софиянски и дружина станаха доказано невинни. Айде и Бисеров в дружинката.

37

ГЕРБ + ДПС

преди 4 години

Управлението на Бойко е Пунта Мара отвсякъде !

36

Анонимен

преди 4 години

Но пък хванаха хореографката в читалището на едно село за лев и петдесет, дето нападжии играха народни танци цял ден, докато я сгащят с незаконното левче.

35

ХХХ

преди 4 години

Узакониха корупцията. Създават такива закони с които да крадеш спокойно колкото можеш. Какно става всъщност. Съдят дребните риби а на баш корумпираните даже им връщат пари. Докогааааааааа!

34

бай Иван

преди 4 години

По времето на СДС,тоя Бисеров журналистите го спрягаха като "Сивият кардинал",и с основание.Кардинал съд не го лови,защото е богопомазан свисше! Комунист и политик,съд не го лови.....

33

Анонимен

преди 4 години

И какво се оказа ККОНПИ вместо да работи за връщане на пари на държавата, ощави държавата с 50 000 лв. А сигурно ще ни осъдят в Страсбург и за още десет пъти по толкова. Т. е. ККОНПИ ощетява финансово България повече от бандитите.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"КОМПИ изглежда е инструмент за саморазправа, т.е. извънсъдебна разправа."Освен това инструмент за покупка на апартаменти с огромни тераси с джакузита.

31

GG

преди 4 години

Червени ***, толкова ли не разбрахте, че вашата партия държи всички съдилища в страната... Мачкай вожде безмозъчните драскачи !!!

30

Анонимен

преди 4 години

Това е б.лгаристан една жалка територия с едни жалки овце където спят вечен сън

29

Анонимен

преди 4 години

КОМПИ изглежда е инструмент за саморазправа, т.е. извънсъдебна разправа.

28

Активист на БКП

преди 4 години

А една женица с подхвърлени от ченгетата 70 000 ? я набутахте в панделата за 20 години !

27

Анонимен

преди 4 години

"Припомняме, че промяната в закона за КОНПИ гласи, че дори подсъдимият да е оправдан за престъпление или делото срещу него да е прекратено, това не е пречка за призводството по конфискация."Това звучи доста мракобесно и отваря широко вратите за произвол и разчистване на сметки. Значи някой си чиновник решава да ти отнеме имуществото, щото той е преценил и нито съд трябва да се произнесе, нито има значение дали съда се е произнесъл, че си невинен.

26

Анонимен

преди 4 години

ККОНПИ каква отговорност носят, когато се провалят с гръм и трясък с безпочвени обвинения и след това трябва да се плащат съдебни разноски и обезщетения на потърпевшия с наши пари. Шефа на ККОНПИ сега да извади от джоба си 50 000 или да си продаде джакузито на терасата и да плати. След това да плати и като ни осъдят в Страсбург. Не искам от моите данъци да плащат за некадърността им.

25

Анонимен

преди 4 години

В България политическите решения са повече от съмнителни. Ето казуса: Има съд, има и КОМПИ. Съда - съди за престъпления, КОМПИ - отнема имущество от престъпна дейност. Съда казва няма престъпление, но КОМПИ пак отнема. Тогава защо въобще има съд. Това е абсурд. Така КОМПИ е чисто български абсурд. Тя е направена с цел за НАДсъдебен терор.

24

Анонимен

преди 4 години

уникално много слаба съдебна и прокурорска система в България, сега данъкоплатците ще патят 50 бона

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (7)Иванчева няма милиони...

22

ТЕЦ Варна

преди 4 години

Аферим...машала...ашколсунДа ви имам държавата,правосъдието...и политиците

21

Анонимен

преди 4 години

До ггьгьгьгьц 11Хммммм.......че защо пък ЕВАЛА на почетния председател......................ЕВАЛА на нашичкия уж-министър-председател, нали СЕГА ВСИЧКО в страната е под негово "председателство"!!!! И само не ми поднасяйте мантрите за някакви си "независими институции"!!!!